Şimdi Ara

VirtualBox Kullananlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
319
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şimdi üstüne mac kursam sonra oraya oyun indirsem oynayabilimriyim

• İntel işlemci ile MAC kurabilirsin de. Oyun işini unut.

Ben VMware ile yoğun uğraşırım. Her ne kadar 3D hızlandırma desteği verse de VMware SVGA II diye bir kart emülasyonu yapıyor. Oyuna zor.
  • 512mb ram win7 sunucuda Lol'de 30fps alıyor maksimum.Kısaca oyun işi yas.
  • quote:

Orijinalden alıntı: enemywalker

512mb ram win7 sunucuda Lol'de 30fps alıyor maksimum.Kısaca oyun işi yas.

Amacım rahatca oyun oynamak değil.Oyuna mac os la girmem gerkiyor
  • Fedora üzerine Xen hypervisor kurarak yapabiliyormuşsun. Hypervisor olmadan yavaş olurmuş. Linux'ten anlasam tek bilgisayarda linux sunucu+windows oyun makinası kurmayı kendim yapıcam.
    Örnek rehber
  • İsterseniz bir deneyin gözlemdiklerinizi buraya yazarsanız denemek istiyen arkadaşlarda yararlanır.
    Kurulum hakkında 2 adet link var işinize yarıyacagını düşünüyorum.
    1.Tıkla
    2.Tıkla
  • quote:

İsterseniz bir deneyin gözlemdiklerinizi buraya yazarsanız denemek istiyen arkadaşlarda yararlanır.
    Kurulum hakkında 2 adet link var işinize yarıyacagını düşünüyorum.
    1.Tıkla
    2.Tıkla

Birde şöyle bş sorum var şimdi ben bunu kurunca mac mi kurmuş olucam yoksa hackintosh mu kurmuş olucam

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Çok zor android kurduğunda bile bazen oyun sıkıntısı oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LyingStory

Çok zor android kurduğunda bile bazen oyun sıkıntısı oluyor.

Team Fortress 2 kurucaktım
  • Dene istersen ama çok uğraştırır seni ne kadar ram verceksin grafik hızlandırma yeterli olur mu tam bilemedim.
  • MacOs orjinal işletim sistemi iken Hackintosh Apple marka olmayan makinelere kurulan işletim sistemidir.Eger yanlışım varsa arkadaslar bilgilendirirse sevinirim.
    İyi forumlar
  • quote:

MacOs orjinal işletim sistemi iken Hackintosh Apple marka olmayan makinelere kurulan işletim sistemidir.Eger yanlışım varsa arkadaslar bilgilendirirse sevinirim.
    İyi forumlar

Yani orjinal mac değil
  • quote:

MacOs orjinal işletim sistemi iken Hackintosh Apple marka olmayan makinelere kurulan işletim sistemidir.Eger yanlışım varsa arkadaslar bilgilendirirse sevinirim.
    İyi forumlar

Hackintosh bir işletim sistemi değildir, macos işletim sistemini apple harici cihazlarda kullanmaya verilen isimdir. Yani ondada orjinal mac os sisteminin kullanıyorsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: M.E.S.A.R.S

quote:

İyi forumlar

Hackintosh bir işletim sistemi değildir, macos işletim sistemini apple harici cihazlarda kullanmaya verilen isimdir. Yani ondada orjinal mac os sisteminin kullanıyorsun.

Peki 4 Gb ram var , ne kadar ram vermem gerekir.Ve daha doğrusu oyuna girebilrimiyim.Team Fortress 2
  • quote:

Orijinalden alıntı: EbBüyükKıyak

quote:

quote:

İyi forumlar

Peki 4 Gb ram var , ne kadar ram vermem gerekir.Ve daha doğrusu oyuna girebilrimiyim.Team Fortress 2

Ram 4gb ise zaten maksimum önerilen ram miktarı 2 gb oluyor. Sizde 2 gb yapıp bir deneyin, oyun konusu sıkıntılı girip oyun oynayabileceğini pek sanmıyorum. Ama mac os 'u windowsun yanına yükleyebilirsen ve parçalarının vs. uyum, sürücü sorunu yoksa oynayabilirsin. Sen neden böyle bir şey istiyorsun?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: EbBüyükKıyak

quote:

quote:

İyi forumlar

Ram 4gb ise zaten maksimum önerilen ram miktarı 2 gb oluyor. Sizde 2 gb yapıp bir deneyin, oyun konusu sıkıntılı girip oyun oynayabileceğini pek sanmıyorum. Ama mac os 'u windowsun yanına yükleyebilirsen ve parçalarının vs. uyum, sürücü sorunu yoksa oynayabilirsin. Sen neden böyle bir şey istiyorsun?

Hocam Tf2 ye Mac os dan girince earbuds diye bir eşya düşüyor.Bu eşya oyundaki en değerli eşyalardan bir tanesi

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.