Şimdi Ara

Virtual PC/Windows CE Emulator

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
501
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bilgisayarımı her açtığımda bana bu driverın yüklemesinde bi hata olduğunu ve öteki programları etkileyeceği için kapatılacağını sölüyo gerçi pek bi etki olmuyo bilgisayara ama bu driver ne işe yarar araştırdım ama pek bi şeye rastlamadm yardımcı olursanız sevinrim teşekkürler

• bu bilgisayayırında sanki 2 bilgisayar çalışıyormuş gibi çalışmasını sağlar genelde beta tester ler kullanır ağ yazılımı geliştirenlerde kullanır seninki windowsCE(mobil windows) emlasyonu (takliti) yapan bir versiyon galiba.
    program ekle kaldır kısmına bakabilirsin yada program files klasöründe dolanabilirsin yararı olur eğer programı kaldırmadan sildiysen sorun yaratabilir bunun için yazılımı tekrar kur ve busefer kendi uninstall programı ile kaldırmayı dene yada uninstall üzerine uzman programlarıda deniyebiirsin. bu programları forumda uninstaller yada uninstall diye arattırırsan çook rahat şekilde bulabilirsin. ama tavsiyem
    ÖZELLİKLE FORUMU TAKİP EDEMEYEN YA DA YENİ ÜYELERE. kısmındada bulabilirsin

• eywallah dostum saolasın peki çok önemli bi olay değil gibi görünüyo yani yüklememesi bi probleme yol açarmı daha sonra?
  • bios güncellemesinden kastediyorsan bir sorun çıkartmaz zaten aletinin offical sitesinden indirmelisin 3. parti güncellemeler kullanma sonuç olarak o kadar para vernişsin sana hizmet vermek zorundalar. :P
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ubuntu PC'ye Windows Kurulumu
    4 yıl önce açıldı
    Nintendo Switch CFW SX OS Lisans
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.