Şimdi Ara

VIRTUAL BOX da ' mac os x is not supported on this platform' hatası (MAC OS X)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.053
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Mac OS X i hep merak etmişimdir .Virtual BOX ile denemek istedim. Sanal bilgisayarı yarattım.İso yu sanal diske taktım (Sanal ubuntu kuruluşunun aynısı yani...)

Sonra sistem boot olurken this version of mac os x is not supported on this platform hatası alıyorum. Bunun sebebi ne olabilir ?

Sanal PC ye kurarken sıkıntı mı oluyor.

Yardımcı olabilirmisiniz.MAC den hiç anlamam.

• Orjinal dvd çekip takmışın sanırım. hazard 10.6.6i çek, yada iatkos l2, yada iatkos s3.
  • Söylediğiniz iniyor.Ondan önce başka bir sürüm indirmiştim onda bu hata vermedi ancak bu ekran geliyor.(resim ekte.)Direk kurulum gelmiyor mu MAC de? Çok yabancı olduğum için soruyorum.Araştırdımda ancak Virtual BOX ile ilgili pek bir şey yok.Windows olsa zaten sıkıntı olmazdı çözerdim bir şekilde.

Yardım edebilir misiniz şunu kurayım Virtual Box'a :)

(Söylediğiniz sürüm iniyor.)

ilk resimdeki hatayı başka bir disk kalıbı ile giderdim ancak şimdide bu çıkıyor :S (ek2).DOnup kalıyor bu şekilde.

(Hazard 10.6i de inemedi gitti.)
    Bu arada AMD işlemciler için olmuyor mu ?

Son durum

Snow_Leopard_10.6.1-10.6.2_SSE2_SSE3_Intel_AMD_by_Hazard gerekli tüm ayarları yaptıktan sonra bu son resimdeki gibi donuyor. ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hEro_ -- 26 Mart 2012; 12:43:14 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mac os x pop mail sorunu hk.
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.