|
VINNWiFi MW40V ★ANA KONU★ (9. sayfa)
-
-
Biraz gecikmiş bir cevap olacak ama buyrun; arayüz uygulamasına herhangi bir tarayıcıdan (telefon yada bilgisayardan olabilir) adres çubuğuna 192.168.1.1 yazarak giriş yapacaksınız. Parola: admin sonra ayarlar/hakkında seçeneğine gireceksiniz. Karşınıza bu çıkacak.
Ayrıca android kullanıyorsanız Playstore'dan alcatel link app uygulamasını kullanabilirsiniz.
Uygulamada kullanacağınız parola: admin
İzleyeceğiniz yol Settings/Device/System Information
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Neselikelebek -- 25 Nisan 2023; 19:20:32 >
-
Arkadaşlar bu modemi bataryasız olarak, usb üzerinden routera bağlayıp kullanan var mı? Her şey düzgün çalışıyor fakat bir süre sonra güç kesilip geliyor ve bağlantı kesiliyor. Gücün yetersiz olduğunu düşündüm ve hub üzerinden ek besleme ile bağladım fakat durum aynı. Benzeri bir durum yaşayan oldu mu acaba? Batarya takılı iken her şey sorunsuz çalışıyor. -
Bataryasız olarak adaptöre takılı kullandım ve bir elektrik kesintisinden sonra elektrik gelince bozuldu. Amazon iade aldı ve yeniden satın aldım, bataryasız asla kullanmam artık. Batarya ile kullanın, şarj etsin usbden. Neden bataryasız kullanıyorsunuz ki.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 80s90s -- 10 Mayıs 2024; 1:48:58 > -
cihazin sorunludur, ben hic boyle bir sorun yasamadim
-
Konuyu actigim gunden beri bataryasiz kullaniyorum, sorun yok
-
Cihazin kullanim kilavuzunda uzun sureli bir guc kaynagina bagli calistiracaksaniz bataryayi cikararak kullanin yazdigi icin boyle bir yontem izliyorum aslinda. Modeme direkt olarak usbden bagli olarak calisiyor. Belirli bir sure hic sorun olmadan kullaniyorum fakat sonra modem loglarinda usbnin cikarildi yaziyor ve hemen ardindan tekrar beliriyor USB modem olarak aslinda bu nedenle sormak istemistim. Herhangi bir sekilde adaptore bagli olarak wifi kullanmak degil de baglantimi yedeklemek ana hedefim :)
-
Siz bir adaptor ile mi kullaniyorsunuz yoksa usbden mi guc aliyorsunuz? Belki kullanim tipi ile ilgili bir durum olabilir.
-
Ben de o zaman 2. aldığım modemi yaklaşık 3 yıldır 7/24/365 olarak, bildiğimiz USB çıkışlı bir telefon şarj adaptörü ile bataryası takılı olarak kullanıyorum diyeyim. Senin cihazın bozuktur falan acayip cevaplar alıyorum konulara katkı yapayım derken. Hiç duymadın mı şebeke elektriği kesilip geldiğinde bozulan cihazları. Aynı şekilde güç kaynağına bağlı bataryasız kullanıyordum ve elektrikler geldiğinde cihazın üzerindeki tüm ışıklar yanık halde kaldı. Bataryalı olarak 3 sene oldu, altyapı yok evimde. Pttcell beklenen tarifede sınırsız internetim var. Bu şekilde internet kullanıyorum, hiçbir sıkıntı yok. Başka da diyecek bir şeyim yok :) kolaylıklar. -
Hocam peki bu turkcellle birlikte verilen modemlerde sim kart kısıtlaması yok o zaman değil mi? Doğru mu anladım? Ben deturkcell paket yoluyla bunu almıştım bulunduğum yerde o zaman altyapı yoktu sonra taşınınca pakette bitince boşa çıkmıştı. Sizin ikinci elde aldığınız da turkcell modeli miydi yoksa bağımsızı varsa onlardan mıydı? Şimdi ise teknosacell veya boşta başka bir data hattıyla kullanmak istemiştim
-
Merhaba. Benim aldığım Alcatel marka. Turkcell kendi logosunu basarak da satıyordu bunu. Bir kısıtlama var mı bilmiyorum, denemek lazım. Alcatel olan her operatör ile çalışıyor. İlk aldığım Alcatel'i bataryasız olarak adaptöre takılı halde kullandım. Bir elektrik kesintisinde bozuldu. Amazon 7 ay kullanmama rağmen iade aldı. Tekrar sipariş ettim aynısını ve bu sefer 24 saat adaptörü takılı bataryası da takılı olarak kullanıyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 80s90s -- 6 Eylül 2024; 12:28:21 > -
selamlar üstat şuan bu cihazı kullanmaya çalışıyorum hangi operatöre ait sim kartı takarsam takayım geçersiz sim kart uyarısı veriyor ne yapabilirim bir fikriniz varmı ?
-
hocam selam bende geçersiz sim kart hatası verior fikriniz varmı ?
-
sorun anlaşıldı cihaz imei kopyalanmış bundan ötürü geçersiz sim kart uyarısı veriyor muş şimdi btk arıyorum bakalım nasıl bi yol izleyecez...
-
Bir önceki mesajınızı şimdi okudum, anlam verememiştim. Kötü ya, neden bir modemin IMEI sini kopyalarlar. Arama yapılamayan bir cihaz sonuçta. Umarım çözersiniz. -
kayıtsız bir telefona kopyalamışlardır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi power-pc -- 22 Eylül 2024; 20:50:37 > -
Geçersiz sim veya sim kart yok çözümü
Aşağıdakini yaptım (herhangi bir masrafı yok)
E devletten imei tekrar kayit yapın eğer silindiyse, cunku cihaz uzun süre kullanilmamissa imeisi siliniyor tekrar kaydedebiliyorsunuz e devletten bi kac saniyelik iş, sonrasında 120 (btk) yi arayın onlarda ayrıca bir güncelleme isteği gönderiyor ben aradım çok yardımcı oldular. 1gun içinde çözüldü ve mavi yanmaya başladı çekim kısmı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gorlami -- 6 Ekim 2024; 14:52:56 > -
maalesef cihaz çöp Btk faturası vs varmı Dior nereden bulacam faturayı cihazı arkadaştan almıştım adam faturayı nereden bulacak nerden baksan 5 yıllık cihaz saçmalık bu ime klonlama işi bence sadece bu ülkede vardır başka ülkede olduğunu sanmıyorum..
-
Kesinlikle saçmalık, zaten bu tarz imei kayıt gibi süreç işleten bir kaç üçüncü (Suriye, pakistan, İran, Azebeycan vb) dünya ülkesinden birisiyiz.
Bu modele ruslar imei atılıyor demiş, şu başlıkta (https://4pda.to/forum/index.php?showtopic=911694&view=findpost&p=107347462) var denedim ama driver ile ilgili sıkıntı yaşıyorum çözemedim henüz.
-
quote:
Orijinalden alıntı: erturkmenKesinlikle saçmalık, zaten bu tarz imei kayıt gibi süreç işleten bir kaç üçüncü (Suriye, pakistan, İran, Azebeycan vb) dünya ülkesinden birisiyiz.
Bu modele ruslar imei atılıyor demiş, şu başlıkta (https://4pda.to/forum/index.php?showtopic=911694&view=findpost&p=107347462) var denedim ama driver ile ilgili sıkıntı yaşıyorum çözemedim henüz.
o prosedür çalışmıyor bizim cihazlarda fakat başka bir yoldan bizim cihazlara atılabiliyor.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X