Şimdi Ara

VINN KAPATMA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
650
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Turkcell 3g vınn 6 gb kullanıyorum aylık 35-40 tl fatura geliyor ne kadar titiz kullansamda 6gb hemen bitiyo 10-15 tl daha ödeyip ttnet sınırsız internet almak istiyorum ama daha 19 ay kontrat varmış kapattırırsam ne kdr ceza gelir?

• Aynı paketi ben de kullanıyorum ama sadece oyun oynamak amaçlı. Kotanın az gitmesi için,

1. Windows Update başta olmak üzere diğer programların otomatik güncelleme ayarlarını kapatın.
    2. Web sayfalarında, özellikle fotoğraf içeriklerinin fazla olduğu sosyal ağlarda takılmayın.
    3. LOL, DOTA, COH, Metin2, Knight Online gibi oyunları oynayın. COD, BF tarzı oyunlar multiplayer oynarken aşırı kota yerler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ravenger09

Aynı paketi ben de kullanıyorum ama sadece oyun oynamak amaçlı. Kotanın az gitmesi için,

1. Windows Update başta olmak üzere diğer programların otomatik güncelleme ayarlarını kapatın.
    2. Web sayfalarında, özellikle fotoğraf içeriklerinin fazla olduğu sosyal ağlarda takılmayın.
    3. LOL, DOTA, COH, Metin2, Knight Online gibi oyunları oynayın. COD, BF tarzı oyunlar multiplayer oynarken aşırı kota yerler.

benim şikayetçi olduğum şey sınırsız 50 tl ben 6 gb kotam var ve 40tl fatura geliyor 10-15 tl için bu kadar kısıtlamaya gerekmez
  • Hocam şimdi sınırsız dediğin de bile AKK/AKN var ki 15 GB'dan sonra hızınız 128 kbps=13kb/sn gibi küfürümsü bir değere düşüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ravenger09

Hocam şimdi sınırsız dediğin de bile AKK/AKN var ki 15 GB'dan sonra hızınız 128 kbps=13kb/sn gibi küfürümsü bir değere düşüyor.

en azından 6 gb dan iyidir kardeşim gönderilen veri bile kotadan gidiyor.
  • Up bir bilen yokmu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Vodafone 3G kullanma
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.