Bildirim
VINN KAPATMA
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Aynı paketi ben de kullanıyorum ama sadece oyun oynamak amaçlı. Kotanın az gitmesi için,
1. Windows Update başta olmak üzere diğer programların otomatik güncelleme ayarlarını kapatın.
2. Web sayfalarında, özellikle fotoğraf içeriklerinin fazla olduğu sosyal ağlarda takılmayın.
3. LOL, DOTA, COH, Metin2, Knight Online gibi oyunları oynayın. COD, BF tarzı oyunlar multiplayer oynarken aşırı kota yerler. -
quote:
Orijinalden alıntı: Ravenger09
Aynı paketi ben de kullanıyorum ama sadece oyun oynamak amaçlı. Kotanın az gitmesi için,
1. Windows Update başta olmak üzere diğer programların otomatik güncelleme ayarlarını kapatın.
2. Web sayfalarında, özellikle fotoğraf içeriklerinin fazla olduğu sosyal ağlarda takılmayın.
3. LOL, DOTA, COH, Metin2, Knight Online gibi oyunları oynayın. COD, BF tarzı oyunlar multiplayer oynarken aşırı kota yerler.
benim şikayetçi olduğum şey sınırsız 50 tl ben 6 gb kotam var ve 40tl fatura geliyor 10-15 tl için bu kadar kısıtlamaya gerekmez -
Hocam şimdi sınırsız dediğin de bile AKK/AKN var ki 15 GB'dan sonra hızınız 128 kbps=13kb/sn gibi küfürümsü bir değere düşüyor. -
quote:
Orijinalden alıntı: Ravenger09
Hocam şimdi sınırsız dediğin de bile AKK/AKN var ki 15 GB'dan sonra hızınız 128 kbps=13kb/sn gibi küfürümsü bir değere düşüyor.
en azından 6 gb dan iyidir kardeşim gönderilen veri bile kotadan gidiyor. -
Up bir bilen yokmu
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X