Şimdi Ara

VIMICRO CIPLI WEBCAMLERIN VISTA DRIVERLARI BURADA...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.246
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar ben sistemi yeniledim ve vista64 ultimate kurdum.
    cok ta guzel oldu. ilk basta bir iki problem cikti ama sonunda cogunu hallettim
    sadece hopalrlorden ses gelmiyor su anda cunku anakartin onbord hd ses driveri yuklu realtek hd audio.
    buna analog hoparlor nasil baglanir ve nasil ses alinir henuz onu cozemedim. bugun yarin onuda cozerim.

neyse asil konumuz su. webcami VIMICRO firmasinin cipseti olanlar vista icin su sekilde cok kolay bir sekilde
    webcamlerine driver bulabilirler.

1. vista64 kurduktan sonra once bilg. bir usb portuna webcami takiniz.
    2. daha sonra
    http://www.vimicro.com/english/product/pc003.htm
    bu adresten ''Detection Tool of Vimicro PC Camera Processors Model without notice'' yazan linke tiklayip vimicronun cipset islemci bulma aracini indiriyoruz.
    3. indirdigimiz zip li dosyayi acip icindeki exe dosyasini calistiriyoruz.
    4. calisan arac usb den takili webcami taniyor ve bir sayfa acarak bize hangi isletim sisteminin driverini yuklemek istedigimizi soruyor.
    5. en altta bulunan vista 32 bit secenegini tikliyoruz ve driver yuklemeye basliyor. bu driver ayni zamanda 64 bit icin de gecerli.
    6. sonra usb den webcami cikariyoruz. driveri 64 bit vistaya kuruyoruz.

kurulumun sonunda pencere bekliyor iste o anda usb den tekrar takiyoruz webcami
    driver otomatik olarak yukleniyor.

tataaa iste webcam kuruldu...

bu islem sadece vimicro firmasinin cipseti/islemcisi bulunan webcamler icindir ki gunumuzdeki
    cogu Cin uretimi OEM markalar bu cipseti kullanir

mesela

ACROX
    FRISBY
    FLY
    PEGASUS....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kizilelma -- 11 Nisan 2008; 3:45:30 >

• Fiyat limitin nedir?

Bana kalsa Logitech Z5500 den şaşma derim ama sen onboard ses çözümünde istediğin kadar kaliteli ses sistemi kullan nafile. Ses kartı şart.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kizilelma -- 11 Nisan 2008; 3:47:03 >

Malı Arap Faik'ten alıyorduk, Karabük'te ikinci yükleme yapılıyordu. Adana'ya kadar da ben kullanıyorudum kamyonu.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    FORMAT SONRASI MICROSOFT OFFICE
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.