Şimdi Ara

VIKIPEDI'YI OFFLINE KULLANIN KIWIX ILE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
239
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Vikipedia ulkede yasaklandi neyse siyasi konulara bir kere girmek istemiyorum cunku soyluceklerim yuzunden kesin suresiz ban yerim.

ilk once

1. KIWIX programini indiriyoruz site TR dilinde hizmet'de sunuyor BURADAN

2. Inidirdiginiz ZIP datasini masaustune veya herhangi biryere acin

3. Programi calistirin

4. Simdi Bu ADRES'e girip CTRL + F'e basip TR yazin, tr uzantili dosyayi bulana kadar entere basip devam edin TR uzantili ZIM Dosya'yi indirin 3.5GB Torrent veya normal indirme 2 alternativ sekli var
    2'sinden birine tiklayip indirin

5. Program'i turkce kullanma sansiniz var, tr yaptiktan sonra SOL UST kosedeki DOSYA'ya tiklayin> sonra Dosya AC> az once Indirdiginiz vikipedi TR ZIM DOSYASINI SECIN

Hepsi bukadar artik Vikipedi'yi offline kullanabilirsiniz

Isterseniz WIKIPEDIA'nin Turkiye icin derledigi diger paketlerinide indirebilirsiniz adim 4'e gelin CTRL + F yapip yine "TR" yazin ve oradan 'ENTER' e basarak diger paketler goz atin ayni yontem ile indirip programi calistirip dosyayi secin

WIKIDICTIONARY
    WIKIBOOKS
    WIKISOURCE
    WIKIQUOTE
    WIKINEWS
    gibi paketlerin Turkce destekli ZIM dosyasini indirebilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WalkingonDream -- 27 Mayıs 2017; 13:18:37 >

• tamam eyvallah da benim anlamadığım vpn varken neden bunla uğraşalım? vpn açmak 2 saniyemi alıyor.
  • Online kullanabiliyorken offline ile kim uğraşsın hocam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Internetin olmadigi ulkeler icin tasarlanmis bir yontem, tabi VPN ilede girebilirsiniz ama yontem olarak sunulmus belki VPN ile ugrasmak istemeyen olur alternativ kurulabilir

Yada Cocugunuz icin'de dusunulebilir cogu kisinin Akilli Telefonu var bunu kurabilirsiniz

Programi ben cikarmadim dostum adamlar boyle bir guzellik yapmis illa kullanabilecegin yerler olur :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WalkingonDream -- 27 Mayıs 2017; 13:22:50 >
  • Konu takip.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.