Şimdi Ara

Viewsonic XG2703-GS Pişmanlıktır (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
213
Cevap
6
Favori
13.368
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bu monitörün fiyatının çabuk düşme sebebi bu sorunlar mıydı acaba

    3800'lerden falan çıktı, 2800'lere indi
  • _Dominic_Toretto_ kullanıcısına yanıt
    Olabilir insan öyle de düşünüyor. Olayı normalleştirmek adına sponsor olarak technopata bir video çektirdiler sanırım :)



    https://youtu.be/fQrw6o5jC94

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Büyük riske girdim. Ama sorunsuz monitor denk gelirse gayet kullanışlı fp ürünü olur :) Umarım sorun yaşamam.
  • irfanica kullanıcısına yanıt
    Hadi bakalım inşallah :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ruhsuz__

    Olabilir insan öyle de düşünüyor. Olayı normalleştirmek adına sponsor olarak technopata bir video çektirdiler sanırım :)



    https://youtu.be/fQrw6o5jC94

    technopat bence monitör sorunluymuş umurun da değil adamlar videoyu çekip varsa ücretini alıp işi bitiriyor asus monitör incelemesinde bunu gördüm okadar övdüler ama aynı bu konudaki arkadaşın sorunu gibi bir kullanıcı incelemenin altına yazmış adamlar bir kez bile yorum yapmadılar onun için incelemelere güvenip alınmaz böyle ürünler en iyisi kullanıcı yorumudur bence




  • mito1172 kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle, zaten böyle incelemeler genelde yanlı ve sponsorlu oluyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aynen öyle
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kakarikikiri

    arkadaşlar bende xg2703 sahibiyim. ilk aldığım da ışık sızması vardı, geri gönderdim ve sonra tekrar sipariş verdim, onda da ölü pixel vardı, onu da geri gönderdim... 3.kez sipariş verdim, onda da ışık sızması ve ölü pixel çıkınca vazgeçtim almaktan. sonra aynı monitörüm sahibinden de 2bine 4 aylık ilan gördüm ordan aldım. çok ufak ışık sızması dışında problem çıkmadı. bu ao au optronics denilen panellerde bu tip problemler çok sık gözleniyormuş. en temizi vatan gidip kontrolleri yaptırım almak.

    Vatanda ürünü almadan test yaptırabilir muyuz?(olması gereken bu ama kutu açılıyor sonuçta, o yüzden sormak istedim)

    Yaptırılıyorsa, test sonrası keyfi alımdan vazgeçenlerin ürünleri ne oluyor? Tekrar mı kutulara konulup, hiç açılmamış ürün diye satılıyor? Eğer öyleyse neden böyle bir imkan sunuyorlar? Ben olsam sorunsuz olsa da kutusu açılmış ürünü hiçbir şekilde almazdım.




  • Narthyard N kullanıcısına yanıt
    evet vatanda yapıyorlarmış alanlar söylüyor
  • Konu şuraya varıyor markaya aldanmayin neden biliyormusunuz Asus ve Acer de alsanız o özellikte kullanılan parçalar montaj aynı ki bu tür sorunlar çıkıyor o kadar para verip de pg279q da vatan bilgisayar dan aldığımda da ışık sızması çıkmıştı bende teshirdeki sorunsuz ürünü almıştım.O kadar para verip de bu tür sorunlarla uğraşmak insanı yıpratıyor.Ayriyeten firmaların bu soruna da normal demesi cabasi kendi cebinden çıksın bak para nasıl yalvarır ürünü değiştirin diye

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • s1Lv3r S kullanıcısına yanıt
    Merhaba sorununuz çözüldü mü acaba? Bende bin bir endişeyle ag271qx almıştım amazon.com'dan bugün elime ulaştı TN panel olmasına rağmen sıfır ışık sızması sıfır ölü pixel sadece renk kalibrasyonu çok iyi değil sebebide TN olması zaten açıkcası çok memnun kaldım vatandan sadece amerikan priz dönüştürücü aldım 18 liraya dahada türkiye'den bir şey almam. :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wolwes -- 25 Ekim 2017; 16:24:49 >
  • @ULTRASLAN_06

    panel aynı üretim kalitesiyle alakalı bir durum bence. ışık sızmasından monitörü açıp yalıtıp yaptıktan sonra kurtulanlar mevcut yabancı forumlarda.Zaten firma yetkilisi ürünü indirimden almışsınız diyerek ürünlerine olan güvenlerini konuşturdu.

    @wolwes

    sorun henüz çözülmedi zaten firmaya göre panelde ölü piksel, ışık sızması vs sorun değil.tüketici mahkemesinde sonuç bekliyorum güle güle kullanın bu arada. Amazon'dan ürünleri görmeden alıyoruz ta dünyanın öteki ucundan geliyor ama adamlar yinede desteklerini esirgemiyor ülkemizde ise durum tam tersi bizden almayın diye ellerinden geleni yapıyorlar sonra ağlıyorlar satış yok gümrük vergileri artsın kimse kusura bakmasında toplu iğneyi dahi yurtdışından alırım bu saatte




  • s1Lv3r S kullanıcısına yanıt
    Bu arada içiniz rahat olsun benim vatandan aldığım cfg70 24'' monitör de bulutlanma ve ölü piksel vardı 4 tane aldığım günün ertesi günü ürünü geri götürdüm iade almadılar değişim yapmadılar bende thh ye başvurdum 3 ay sonra karar lehime verildi. Paramı iade aldım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • wolwes kullanıcısına yanıt
    teşekkürler, süreç biraz uzun olsada tüketici lehine karar veriyorlar beklemedeyiz artık.
  • s1Lv3r S kullanıcısına yanıt
    Hocam üretim de Acer Asus wiewsonic vs hepsinde de mi aynı sorun oluyor bu da demek alıyor bütün firmalar isi baştan savma yapıyor, o zaman monitörler aynı fabrikada aynı taktikle üretiyor sizin dediğiniz yöntemi biliyorum monitör içerisindeki paneli yapıştırıp ışık sızması sorununu çözebilir var evet ama 4 bin TL verip te bu sorunla karşılaşmak can sıkıcı ayriyeten bir ürün fabrikada üretildiği zaman bozuk olup olmadığı test ediliyor bence bu sorun bütün firmaların gözünden kaçmış neden derseniz ışık sızmasını görebilmek için siyah tema veya acikken siyah panelde ortamın karanlık olması gerekli bunu da fabrikada dusunememis olabilirler o yüzden gözden kaçmış bir durumda olabilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ULTRASLAN_06 kullanıcısına yanıt
    Aslında bütün firmalar belli başlı panel üreticilerinden panel temin edip üzerine markasını basıp satıyor yani benzer segmentte benzer fiyatlarda farklı iki markanın monitörü aynı paneli taşıyor yani asusta görülen bir problem benzer özellik ve fiyat aralıgında diger markalarda da görülmesi gayet olası.Sadece üzerine giydirilen gövdeler ve üzerine basılan markalar farklı o kadar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wolwes -- 26 Ekim 2017; 12:3:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • s1Lv3r S kullanıcısına yanıt
    Monitor geldi kullanmaya başladım solt alt koşe ve sağ üst köşede ufak bir ışık sızması var oda çok fazla belli olmuyor onun harici mükemmel diyebilirim. 60 hz lcd monitorden geçtim diye mi yağ gibi akıyor oyunlarda filan :) GTA5 Ve BF1 deki 2 k deneyimi mükemmel ötesi diyebilirim. ilk defa 2k 144 hz monitor kullanıyorum. belki ondan bu şekilde ağzım açık kaldı yada monitor iyi karar sizin artık :) Maşşallah diyeyim kendi kendime nazar etmiyim :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi irfanica -- 28 Ekim 2017; 22:23:6 >
  • @ULTRASLAN_06

    firmalarının düşünememiş olmasına ihtimal vermiyorum ben şahsen bu tip şeyleri düzeltmek ekstra yalıtım yapmak üretim süresini ve maliyetini artıracaktır, bir çok monitördede vardır benzer sorunlar kimi insan dikkat ediyor kimisi etmiyor geri dönüşler iadeler fazla değilse koy rafa gitsin biri çıkıp ben rahatsız oldum dediğinindede sindirme politakları mevcut servislerin görüldüğü üzere. siyah ortam meselesininde de herşeyi belirttikleri kılavuza ekleyebilirler böyle bir sorun var aydınlıkta kullanın diye bizde ona göre tercihlerimizi gözden geçiririz.

    @irfanica

    güle güle kullanın şanslısınız vesselam ışık sızması olmaması söz konusu değil zaten az olması ve ölü piksel olmaması harika. monitör gerçekten iyi ama umarım servisle muhattab olmazsın




  • s1Lv3r S kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler. İnş olmaz. Şimdilik memnunum :)
  • tam bu monitörü almayı düşünürken google'dan arama yapınca bu sayfalar karşıma çıktı, arkadaşlar sorun yaşayanlarda durum şu an nedir ? tüketici heyeti ne karar verdi ?

    ölü pixel ve rahatsız edici düzeyde ışık süzmesini viewsonic'in normaldir bu diyerek geçiştirmesi hiç hoş gelmedi.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.