Şimdi Ara

ViewSonic VX2758-2KP-MHD | 27' 2K IPS 144Hz 1ms (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
317
Cevap
9
Favori
24.613
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Saat 21.21 de dağıtıma çıkmış benim siparişim. Bu akşam gelecek herhalde beklemedeyim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MAG271CQR 'dan tek memnun olan benim galiba :) Gönül ister 4 5 binlik monitörleri alıp daha sıkıntısız kullanmak ama yapacak bir şey yok.
  • Benim siparişi hala sevk etmedi Hepsiburada, başka bekleyen kaldı mı yahu?
  • hellguard H kullanıcısına yanıt
    Aynı durumdayız. Bugünde kargoya verilmedi.
  • hellguard H kullanıcısına yanıt
    ben de bekliyorum neredeyse ürünü ilk alan biri olarak
  • Benimki 1 haftadır kargoda bekliyordu bugün dağıtıma çıktı. Sanırım şu şekilde işledi olay:

İlk alan birkaç kişiye o hafta sonu cumartesi yada pazar günü ulaştı.
    2. parti alanlardan benim gibiler ilk parti teslim alırken daha yeni kargoya verildi ve bizde bu hafta sonu teslim almaya başlıyoruz.
    Pozitif düşünürsek 3. ve muhtemelen son partinin kargolaması bu hafta yapılacaktır sanırım.
  • Allons-y kullanıcısına yanıt
    hocam sadece hepsiexpress ile teslim edilenleri yolladılar geçen hafta, istanbul-izmir-ankara'da oturanlara yani. diğer illerde kimseye göndermediler, forumda görmedim en azından. ellerinde stok var büyük ihtimal ama kargolanmıyor, sırayla olsa ilk benim almam lazımdı ama antalya'da oturduğum için kargolanmadı bile daha.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b0Ni -- 6 Aralık 2019; 11:15:16 >
  • b0Ni kullanıcısına yanıt
    Pardon hocam size de hepsi express ile gelecek sanmıştım ben. Evet muhtemelen önceliği kendi kendi kargo dağıtımlarına vermişler. Bilgi olması açısından ben 21 yada 22 kasımda vermişim siparişimi.
  • Allons-y kullanıcısına yanıt
    bize ptt ile gelecek büyük ihtimal sitelerinde antalya var ama daha önce hiç hepsiexpress ile gönderilmedi kargom, son zamanlarda ptt hep. 22 Kasım Cum, 01:01 benim
  • Benim monitoru yollamayacaklar sanırım. Kargo kısmında en son 30 kasım kargoya verilecek yazıyor hala bir değişim yok . Müşteri hizmetleri yalandan yanıt verdi değişen hiçbir sey yok. Alan arkadaşlar güle güle kullansınlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi raistlin68 -- 6 Aralık 2019; 11:48:53 >
  • Bence stok problemi yoktu herkese yollayacaklar monitörü. (1 2 kez yenilediler çünkü ilanı)

Benim monitör teslim edilmiş gözüküyor. Alan veya alacak arkadaşlara kutu açılışını kaydetmelerini tavsiye ediyorum. Zira forumda görüyoruz kırık çıkan falan oluyor. Çok üzün süre kargo şirketlerinde kaldı bu siparişler yoğunluğa denk geldi ekstra dikkat etmek lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Allons-y -- 6 Aralık 2019; 12:8:17 >
  • 29.11.2019 11:42'de kargo şirketine teslim edilmiş ürünüm o zamandan beri gebze'deki transfer merkezinde yola da çıkmamış Ankara'ya doğru
  • shadowz61 kullanıcısına yanıt
    Benimkide geçen pazar kargoya transfer oldu bugün dağıtıma çıktı bilgisi geldi. Aradaki süreçleri hiç göstermedi. Sizde de öyle olabilir.
  • 14 gün oldu kargoya dahi verilmedi yorumsuz...

• quote:

Orijinalden alıntı: Allons-y

Benimkide geçen pazar kargoya transfer oldu bugün dağıtıma çıktı bilgisi geldi. Aradaki süreçleri hiç göstermedi. Sizde de öyle olabilir.
    O konuda bi sms vs de almadım ya
  • Bütün hevesim kaçtı, artık ptt kargo ile gelirse teslim almadan iade edeceğim.

ViewSonic VX2758-2KP-MHD | 27" 2K IPS 144Hz 1ms

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi newfel -- 7 Aralık 2019; 9:24:7 >
  • newfel kullanıcısına yanıt
    İstisnasız bütün Ptt kargo şubeleri böyle. Çoğu şubede personel sıkıntısı var. Kargo yanında tebligat, mektup, kimlik ehliyet, pasaport vesair onlarca farklı dağıtım işleri var. Sağlıklı dağıtım yapılamayınca da bu tür manzaraların oluşması kaçınılmaz.

• yaman21 Y kullanıcısına yanıt
    Ucuz olduğu için tüm firmaların PTT kargoyu seçmesini anlıyorum, bizim buradaki ptt binasının bahçesine çadır kurdu adamlar depo yetmediği için onu da anlıyorum. Burada tek suçlu PTT kargo değil, bu yoğunluğa alışveriş siteleri farklı kargolarla anlaşarak çözüm bulmalı.
    PTT posta ve kargo dağıtıcıları ayrı diye biliyorum en azından bizim burada böyle zarf tipi olanları postacı, paket koli gibi şeyleri kargocu getirir.
  • Günaydın arkadaşlar. Viewsonic monitörüm cuma günü adresime teslime dildi kurulumunu yaptım. Ölü piksel yada benzeri bir sorunum yok ama display port kablom olmadığı için 60hz üzerine çıkaramadım monitörü maalesef. O yüzden ghosting sorunu falan var mı henüz test edemedim.

Monitörün renkleri gerçekten kutudan çıktığı hali ile bile epey iyi ama açıkçası siyah başarımı biraz zayıf buldum. Tn monitörümde bile daha iyiydi (gerçi TN monitörün parlaklığı Viewsonic'den çok düşüktü)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Allons-y

Günaydın arkadaşlar. Viewsonic monitörüm cuma günü adresime teslime dildi kurulumunu yaptım. Ölü piksel yada benzeri bir sorunum yok ama display port kablom olmadığı için 60hz üzerine çıkaramadım monitörü maalesef. O yüzden ghosting sorunu falan var mı henüz test edemedim.

Monitörün renkleri gerçekten kutudan çıktığı hali ile bile epey iyi ama açıkçası siyah başarımı biraz zayıf buldum. Tn monitörümde bile daha iyiydi (gerçi TN monitörün parlaklığı Viewsonic'den çok düşüktü)
    Hayırlı olsun, monitörü Hdmi 2 portuyla bağlarsanız 144 Hz alabilirsiniz...
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.