Şimdi Ara

Viewsonic VA2445-LED 23.6 alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.hepsiburada.com/viewsonic-va2445-led-23-6-5ms-analog-dvi-full-hd-led-monitor-p-BD800961

Diğer 23 inçlere göre fiyatı neden ucuz? Alınır mı?

Ya da 500₺ yi geçmeyecek şekilde 23inç ne önerirsiniz?

Ayrıca Viewsonic VA serilerini bütçe dostu modeller olarak piyasaya sürüyor. Uygun fiyatlı çözümler için tercih ediliyor genellikle.

Tüm modellerinde yüksek kaliteli panel kullanan bir marka bu seride de panel kalitesi yüksek ancak kasa malzemesi ile fiyat aşağılara çekilmiş.

Monitörün kasasından çok panelini kullanacağınızı düşünerek bu fiyata kaçırmayın derim
  • Monitör fiyat performansta çok iyi ancak yoğun oyun kullanıyorsanız başka modele yönlenin derim , VA paneller oyun için pek uygun değil , ghosting sıkıntısı yaşayabilirsin , oyun oynamıyorum dersen alınır bu fiyata

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    5ms ghostingin başladığı sınır noktadır ancak sorun 5ms oluşu değil VA panel oluşu , kontrast değerleri (3000:1) normal panellere göre (1000:1) yüksek oluşundan kaynaklı , yani hafif bir gölgelenme bile göze batar hale gelebiliyor , dedim ya ara sıra oyun oynayan kişi için çok önemli olmasa da yoğun oyun oynayan kişiyi rahatsız eder ,

Ne önerirsiniz 23 inç civari 550 tl falan verebiliriz max.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

http://www.vatanbilgisayar.com/viewsonic-23-vx2363smhl-ips-led-monitor--siyah.html

Şuna bir bakın derim çok iyi fiyata geliyor, bu fiyata 21.5 inç olanı satılıyordu.

2ms IPS ekran
  • Slymnltnbs kullanıcısına yanıt
    http://www.vatanbilgisayar.com/asus-236-vp247t-1ms-full-hd-gaming-monitor.html#urun-ozellikleri

Evet hocam daha yeni bunu aldık umarım hata etmedik. Bir kaç kişiye sordum, yorum okudum viewsonic'e kanımız kaynamadı.

Hata ettik etmedik bir şey diyemeyiz bir süre kullanımdan sonra deneyimlerinizi paylaşırsınız
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.