Şimdi Ara

VIEWSONIC VA-912 19' (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.224
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • elden bişey gelmio yani.bizde o şekilde kullanırız.x1800xt de oyunlarda bi problem yapmaz sanırsam o çözünürlükte.kolay gelsin.yeni birşey bulursanız beni de haberdar edin
  • sen o ekran kartıyla 1900*1700 de bile kasmadan oynarsın
  • quote:

Orjinalden alıntı: burak733

sen o ekran kartıyla 1900*1700 de bile kasmadan oynarsın

senin monitörde ölü piksel mi var ?
  • quote:

kral monitör bendede var gerçekten çok güzel almanı şiddetle tavsiye ederim parasını sonuna kadar hakediyor........ wievsonic va1912w ciler daha varsa görüşlerini yazsınlar lütfen

lcd monitör bakıyorum ve bikaç marka-modeli inceliyorum. bu monitör de (va-912) listemde. ancak merak ettiğim şey, kutusundan dvi kablosu çıkıyor mu? çıkıyorsa dvi bağlantıyı problemsiz bir şekilde bağlayabildin mi? bir de, orjinal çözünürlükte (1280x1024) masaüstü ss verebilir misin? şimdiden teşekkürler.
  • bu mönitörü ben de inceliyorum..çok güzel monitör...fiyatta oldukça iyi...
  • quote:

Orjinalden alıntı: mcok

quote:

kral monitör bendede var gerçekten çok güzel almanı şiddetle tavsiye ederim parasını sonuna kadar hakediyor........ wievsonic va1912w ciler daha varsa görüşlerini yazsınlar lütfen

lcd monitör bakıyorum ve bikaç marka-modeli inceliyorum. bu monitör de (va-912) listemde. ancak merak ettiğim şey, kutusundan dvi kablosu çıkıyor mu? çıkıyorsa dvi bağlantıyı problemsiz bir şekilde bağlayabildin mi? bir de, orjinal çözünürlükte (1280x1024) masaüstü ss verebilir misin? şimdiden teşekkürler.

Hocam ben daha bugün aldım bunun wide olan modelini ki bence wide alınmalı.

içinden dvi kabloda cıktı baglamakta cok basit herseyi çok kolay monitör gayet hos begendim suanda biraz film performansından şikayetciyim karanlık sahnelerde onuda çözücem bence bu fiyata bedava

• Güle güle kullanın da bu fiyat bedava lafları filan nedir?

Aynı alet ABD'de yarı fiyatına yahu. Salt Türkiye için de 2 asgari ücret. Nesi bedava?

WS'ye göre uygun filan deyin anlarım da. . .
  • Arkadaşlar öncelikle selamlar Foruma henuz kayıt yaptırdım vatana millete hayırlı olsun...:) Benim bahsetmek istediğim konu 16:10 formatlı geniş ekran lcd monitörler wide screen yani.. şimdi piyasa da 16:10 formatlı ürünler yeni yeni satılmaya başladı.Bu saatten sonra eskisi gibi bi lcd alınmaz süper görüş açısına sahip filmlerde max görüntüyü veren bir wide screen kullanmak lazım vede oyunlarda da süper oluyormuş söylenen o ...Fakat aklıma yatmayan bir şey vardı (bende wide screen almayı düşünüyor dum daa....)

Da'sı var o da şu şimdi bize verilen 19" bilgisi monitörün köşegen uzunluğu dimi arkadaşlar dolayısıyla kareye benzer bir monitörün köşegen uzunluğu ile dikdörtgene benzeyen bir geometrik şeklin köşegeninin uzunluğu farklı olması gerekir. Yani iki sininde köşegen uzunluğu 19" fakat biri dikdörtgen diğeri kareye benziyor.doğal olarak bu iki dörtgenin alanı farklı olması lazım bilimsel açıklarsak. Normal bir lcd monitörün görünür alanının boyutları 376 x 301 mm burada hipotenüsten köşegen uzunluğu 19ınc yani 481.6 mm geniş ekran (wide screen ) monitörlerin formatı ise 16:10 görülebilir alan 410 x 256 mm yine hipotenüsten köşegen uzunluğu 19 ınc yani 483 mm .buraya kadar tamam da görünür alan olarak baktığımızda şu an kullandığımız 19" lik monitörün görünür alanı taban alanı çarpı yükseklik yani 376 x 301 =113176 mm kare wide screenların görünür alanı 410 x 256 =104960 mm kare yani arada 8216 mmkarelik görüntü alanı eksik buda 2 köşeye 90 mm eder ki az değil bana göre siz ne diyorsunuz bilmem ama.. 19" wide screen monitörle şu anki kullandığımız kareye benzer 19" monitör arasında GÖRÜNTÜ KAYBI VAR!.......(aslında kayıp değil de19" aldatmacası diyebiliriz buna)

Wide screen monitörle şahsen fiziksel temasa girmedim ama ilk defa görünce de bu farkı anlayacağımdan şüphem yok benim ki aklıma yatmayan ve teori ile farkettiğim birşey enteresaaaaan doğrusu........

Selam saygılar.....

• 400 e bulabilirmisin bu monitörü ,

benim anlamadığım wide nin farkı nedir ??
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.