Cihaz bugün geldi. Salonda yaklaşık 3 metre genişliğinde duvara yansıttım. Almadan önce beklentimi biraz düşük tutmuşum. Görüntü kalitesi ve detay seviyesini çok beğendim.Evdekiler de çok beğendi. Bütçemi baya aştığı için beğenmesem cihazı iadeye yollamayı düşünüyordum. Fakat ilk testlerden edindiğim izlenime göre geri iade etmeyi düşünmüyorum. Vakit az olduğu için renk kalibrasyonu yapamadım. Ama müsait bir zamanda onu da deneyeceğim.Daha da iyi olacaktır. Odada biraz düzenleme,perde,askı aparatı vs işlerini halledince inceleme olarak paylaşabilirim. Beğenmediğim yönleri de var. En önemlisi öndeki lensin tozlanmasını engelleyecek bir kapak olmaması. İkincisi de çok düşük parlaklıklarda görüntü biraz silik geldi ama içeriyi daha fazla karartarak ve renk ayarlarını kısık parlaklığa göre tekrar düzenleyerek deneyemedim zaman müsait olmadığından. Tahminlerime göre o ayarları yapınca kısık parlaklıkta da iyi olacaktır. Gürültü olarak rahatsız edecek seviyede bir fan sesi yok. Almayı düşünenler için yansıtılacak alanın genişliği en azından 2.40 olmasında fayda var. 3 metre civarı olursa daha iyi. Daha da geniş duvara yansıtılsa o genişliğe de net görüntü verecek kalitede. Ben odamda kullanacağım için 2.60 genişlikte stor perde düşünüyorum. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fxmaster -- 24 Kasım 2021; 19:34:8 > |