Şimdi Ara

Viewer2 - Kaliteli Resim Görüntüleme Yazılımı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
534
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yıllardır kullanıyorum ve çok memnunum kişisel olarak favori resim görüntüleme yazılımım budur. Kullanışlı, küçük boyutlu ve ücretsizdir. Denemekte fayda var. Görsellikle doğrudan alakalı olduğundan tema bölüme açılması uygundur sanırım. Yanlış olduysa kusura bakmayın. FireFox un "Cooliris" eklentisine benzer bir işlevi var, resimler daha zevkli geliyor... Yapmanız gereken bir resim klasörü taramak için açtıktan sonra "farenizin sağ tuşuna basılı tutup" sağa sola sürüklemek ve resim seçmek.. Farenin ortadaki sürgü tuşuna bastığınızda ise mevcut resme yakın inceleme yapabiliyorsunuz. Üstteki menüden ise tarihe göre, boyuta göre vs sıralatabiliyorsunuz. Başarılı bir program olmuş. 10 üzerinden 9 veriyorum.

Çift tıkladığınızda şu şekilde de inceleyebiliyorsunuz:

Programı çok anlatmaya gerek yok videoda herşey açık bir şekilde görülüyor:

http://www.youtube.com/watch?v=U8irAeasYWw&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=4c6vRF_3Cz4&feature=related

İndirme adresi:
    http://kometbomb.net/projects/viewer2/

• Teşekkürler denedim programın tasarımı falan çok güzel
  • Rica ederim Furkan*, ben de dün Picasa image viewer ı denedim o da çok hoşmuş kasmıyor...
  • Evet Picasada iyidir ben kullanıyorum memnunum
  • hocam çok kasiyo, nedendir acaba

E6750 : 3.6ghz
    2 gb ram
    1tb 32mb hdd

yazilimsal bi sorun mu acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sh1N0 -- 8 Mayıs 2010; 18:29:20 >
  • Evet programdan kaynaklanıyor bendede bazen takılıyor
  • Akay KLC ilk resimlerin ön izlemelerini önbelleğe atıyor olabilir nitekim ilk açışta bir tarama safhası geçiriyor program ve resimler adedine ve kalitesine göre aynı anda açıldığı için kasılması normaldir.. bütün resimlere baktıktan sonra kasılma kalkacaktır. Ama yine kasılma oluyorsa şayet en az çift çekirdekli bir işlemci ve orta halli bir ekran kartı gerekebilir. Nitekim bende kasma olmuyor fazla..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    En hızlı PDF viewer?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: dulcet

Akay KLC ilk resimlerin ön izlemelerini önbelleğe atıyor olabilir nitekim ilk açışta bir tarama safhası geçiriyor program ve resimler adedine ve kalitesine göre aynı anda açıldığı için kasılması normaldir.. bütün resimlere baktıktan sonra kasılma kalkacaktır. Ama yine kasılma oluyorsa şayet en az çift çekirdekli bir işlemci ve orta halli bir ekran kartı gerekebilir. Nitekim bende kasma olmuyor fazla..

açıklama için teşekkürler bi de bekleyip deneyelim tekrar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.