geçen sene aldığım vietnam konulu bir savaş oyunu vardı.cd leri kaybettim vede oyunun ismi aklımda değil.sanırım 3 cd lik bir oyundu.bu oyunu bilen varmı.?call of duty benzeri bir oyundu.
vietcong olabilir mi? ama cd leri kaybettiğin iyi olmuş
yok bu oyun değildi.bu oyun vietnamın içinde geçiyordu.
Benim bunların arasında tek oynadığım Conflict: Vietnam...Güzel oyundur...
oyunu buldum uzun araştırmalar sonucu oyunun adı:Men of valor.bana göre güzel bir oyundu
İyi oyun da biraz fazla zor. Normal seviyede oynarken bile canım çıkıyor bu oyunda. '. dünya savaşından sıkılanlara tavsiye ederim. Bi de takım arkadaşları düpedüz aptal.
vietcong olabilir mi? ama cd leri kaybettiğin iyi olmuş
Vietcong 1, şimdiye kadar oynadığım en gerçekçi FPS oyunudur. Hakkını yemeyelim.
evet gerçekten güzel oyun
Vietcong a laf eden mi var.Heheeeeyt ağzını caaaaaaart diye yırtarım onun.
Vietcong kesinlikle bir şaheserdir.Ama nedense böyle güzel oyunların adı pek duyulmuyor. Bkz. Mafia.Bütün çoluk çocuk gta yı biiilir ama mafia desen çoğu kişi bilmez.Sanırım takım arkadaşlarını kontrol edebilme olayı ilk vietcong da vardı.Hele o rehber in konuşmaları manyaktı.Chong-i Monkey filan diyodu.Hala kulağımda çınlıyo sesleri.
VC'S OVER THEEEREE!!!!!!!!!!!
quote:
Orjinalden alıntı: ::Battousai::
Vietcong a laf eden mi var.Heheeeeyt ağzını caaaaaaart diye yırtarım onun.
Vietcong kesinlikle bir şaheserdir.Ama nedense böyle güzel oyunların adı pek duyulmuyor. Bkz. Mafia.Bütün çoluk çocuk gta yı biiilir ama mafia desen çoğu kişi bilmez.Sanırım takım arkadaşlarını kontrol edebilme olayı ilk vietcong da vardı.Hele o rehber in konuşmaları manyaktı.Chong-i Monkey filan diyodu.Hala kulağımda çınlıyo sesleri.
VC'S OVER THEEEREE!!!!!!!!!!!
vietcong 1'e hiç bi lafım yokta bu vietcong 2 rezaleti ne böle ya.günümüz şartlarından 5 yıl geride grafikleri.oyunu açar açmaz oyundan çıktım.o kadar kötü yani.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme