Şimdi Ara

viessman vitopend hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
251
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bu kombi minimumda günlük 8 m3 gaz yakıyor..yalıtım iyi .alt yakıyor..doğu batı güney cephe..yani anlıcanız herşey avr..ev 3+1..sizce tüketim normal mi..tabi soğuklarda minimumda ev ısın mıyor..

• Ne yazık ki verimliliği en kötü kombilerden. Aşağıdaki linkte de (son sırada) görüldüğü üzere % 75,3 reel verimlilikte. Vitodens modeli ise % 90 verimlilikte. Totalde % 25 civarında aralarında yakıt farkı oluşur.

http://www.homeheatingguide.co.uk/efficiency-tables.php?make=Viessmann

Siz bence 8-10 m3 e razı olun. Çok eskidiyse belki değiştirebilirsiniz. Değiştirilmeyecekse oda termostatı ile kullanın. Ve az kullanılan yada oransal sıcak odalardaki radyatör üst vanalarını tam kapatıp 1 tur açın.
  • Yalıtım güzelse tüketimi düşürmek için oda termostatı kullanabilirsiniz.
  • oda term kullanma niyetim var.siemensin kablosuzu 450 tl.ayni urunun kablolu olani 250 tl.fiyatini da pek onemsemiyrm.benum icin onemli olan 0.2hassasiyetle calismasi.acaba kablosuz oldugu icin sapma falan yapar mi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oda term kullanma niyetim var.siemensin kablosuzu 450 tl.ayni urunun kablolu olani 250 tl.fiyatini da pek onemsemiyrm.benum icin onemli olan 0.2hassasiyetle calismasi.acaba kablosuz oldugu icin sapma falan yapar mi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kablolu termostat herhangi bir dış etkenden etkilenmediğinden daha sağlıklı çalışır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.