Şimdi Ara

Viessman 050W (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
118
Cevap
2
Favori
2.661
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: alperkurucu

Evet. Gördüm lakin termostatlar mevsim geçişlerinde ciddi dark yaratır normal kış sezonu çok fark yapmaz. Ev hep sabit ısıda (gündüz kısıyoruz tabiki) kombiyle sürekli uğraşmıyorsun odanda ısıyla oynuyorsun.
    Anladım hocam teşekkür ederim, ben de şuan deneme yapıyorum tüm odalar açık gece gündüz sabit 35de yanıyor kombi, oda sıcaklığı 20 derece kimi zaman 19a düşüyor, 24 saatte 10 m3 harcadı, 1 2 gün daha böyle yapıp sonra salonu tamamen kısıp aynı sıcaklıkta denemek istiyorum bakalım o zaman nasıl olacak tüketim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Deneme yanılma yoluyla en iyi ısınma ve az tüketime ulaşmalısın ama yalıtımın varsa termostata geçmelisin

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Deneme yanılma yoluyla en iyi ısınma ve az tüketime ulaşmalısın ama yalıtımın varsa termostata geçmelisin
    Yalıtım var hocam iyi yapıldı diye biliyoruz hatta. Bir süre daha denedikten sonra mutlaka almayı düşünüyorum

• Deneme yapma al bence kışın başı

• alperkurucu A kullanıcısına yanıt
    Hocam bi de honeywell Türkiye resmi sitesinde uyumlu kombi modelleri arasında 50w yok ama sorun olmuyor dimi bu uyumlu yani?

• Yok sorunsuz. Tam uyumlu. Bende görüşmüştüm adamlarla

• quote:

Orijinalden alıntı: okan10tr

Ne aldın hocam marka model, bağlantısını kendin mi yaptın, garantiye ilgili bir durum olur muymuş, kaça aldın

Alıntıları Göster
    hocam honeywell 2008 modelini aldım. Bağlantısı çok kolay kendim yaptım. garanti için kombi servisine ben oda termostatı taktım demezsin çünkü garanti dışı derler hemen kombi için. Bir sorun çıkarsa kombide termostatı söküp öyle servis çağırırsın. 880 tl ye internet bağlantı modülü dahil aldım. İnternet modül istemezsen 300 tl düşüyorlar fiyattan. Ancak internet modülü olunca haftalık günlük sıcaklık programları yapılabiliyor diye ben aldım. Program falan düşünmüyorsan almana gerek yok.

• frozenmuslum F kullanıcısına yanıt
    Hocam çok teşekkür ederim, hem tüketim hem konfor hem ısınma konusundaki deneyimlerini de paylaşman dilerim kullandıkça. İnternet modülü olmazsa programlama yapılamıyor mu hiçbir şekilde? Teşekkür ederim

• okan10tr O kullanıcısına yanıt
    Yapılamıyor.

• quote:

Yapılamıyor.
    Eksikliğini hissediyor musun hocam sen?

• Aslında olsa fena olmazdı. Her gün elimle ayarlıyorum. Sadece kolaylık sağlıyor programlama. Belki uygun fiyata bulursam almak isterim.

• Arkadaşlar bu bizim kombide yerde ısıtma/petek gibi bir ayar var mı bazı kombilerde var sanıyorum

• quote:

Hocam çok teşekkür ederim, hem tüketim hem konfor hem ısınma konusundaki deneyimlerini de paylaşman dilerim kullandıkça. İnternet modülü olmazsa programlama yapılamıyor mu hiçbir şekilde? Teşekkür ederim
    Hayır yapılamıyor. Programı kullanmayacaksan pek internet modülü almana gerek yok. Birde uzaktan sıcaklık ayarı yapmayacaksan internet modülüne gerek yok. Ben işyerinden evin sıcaklığını kontrol ediyorum

• frozenmuslum F kullanıcısına yanıt
    Daha çok yeni ama nasıl hocam izlenimlerin? Modülasyon nedeniyle kazan sıcaklığının 70derecelere kadar çıkabildiği söyleniyor acaba bu yerden ısıtma sistemine bi zarar verir mi

• quote:

Daha çok yeni ama nasıl hocam izlenimlerin? Modülasyon nedeniyle kazan sıcaklığının 70derecelere kadar çıkabildiği söyleniyor acaba bu yerden ısıtma sistemine bi zarar verir mi
    Hocam 1 derece falan sıcaklık yükseltirsen 70 dereceleri görür. 0,5 derece yükseltirsen ancak 55 dereceyi görür sonra düşer. Hocam elim biraz sıkıştı isterseniz size benim oda termostatını satabilirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: frozenmuslum

Hocam 1 derece falan sıcaklık yükseltirsen 70 dereceleri görür. 0,5 derece yükseltirsen ancak 55 dereceyi görür sonra düşer. Hocam elim biraz sıkıştı isterseniz size benim oda termostatını satabilirim.

Alıntıları Göster

• quote:

• Daha çok yeni almıştın hocam memnun mu kalmadın acaba, ben sanıyorum santek alacak gibiyim

• okan10tr O kullanıcısına yanıt
    Dostum on off termostat anakartı bozuyor dikkatli ol almadan önce.

• quote:

Dostum on off termostat anakartı bozuyor dikkatli ol almadan önce.
    Hocam yeni serilerde o sorun yokmuş diyolar ama risk tabi bilemiyorum

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.