Şimdi Ara

Videoyu üst üste gömüp ayırmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
2.508
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar aradıgım şey şu videoda var .. 2 video var elimde ve bunları üst üste oynatıp birisi solda birisi sagda yapmak istiyorum..lutfen yardımcı olun cok acil..

http://www.youtube.com/watch?v=pthbRVeSVPY

ulead diğerlerine göre daha kolaydır. buradan konunun temelini alıp sonra diğer programlara gçebilirsiniz. Acele öğrenilecek kadar kolay değildir. Biraz zaman alır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ar_tryk -- 4 Aralık 2009; 0:53:48 >
  • iyi de zaten bunu yapmak için program öğrenmeniz lazım Ya da şöyle söyleyim bunu yaptın mı programı zaten çözdünüz demektir. Bunu yapmak için film dosyalarını programa import edeceksiniz. ordan timelineye atacaksınız. İki videoyu ayrı ayrı katmanda tutacaksınız. Ses için yine uğraşmak gerekebilir. şu anda program kurulu değil bende. Kimse yeni baştan bunları anlatmaz size. programı öğrenin takılıldığınız yerde video bölümünde sorarsınız. zahmetsiz kolayca hemen derseniz olmaz. Çalışırsanız çok da zor değil. Arkadaş uğraşmış resimli olarak anlatmış.Bu kolaylıktan yararlanmak veya yararlanmamak size kalmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ar_tryk -- 4 Aralık 2009; 12:38:11 >

http://kkymn.kusto.com/pro20tutorials/ders16.html
  • adobe premiere pro cs4 indirmiştim dün..o programla deniyorum ama tam olarak yapamadım..sol tarafta koydugum video çok düzgün çıkıyor..fakat timeline a atıp sag tarafta izleyince cok kötü bi görüntü oluyor..onu ayarlamam lazım..video da after effect programını kullanıyor adam.. onu indirip denicem inş olur.

Orijinalden alıntı: sessizlik12

adobe premiere pro cs4 indirmiştim dün..o programla deniyorum ama tam olarak yapamadım..sol tarafta koydugum video çok düzgün çıkıyor..fakat timeline a atıp sag tarafta izleyince cok kötü bi görüntü oluyor..onu ayarlamam lazım..video da after effect programını kullanıyor adam.. onu indirip denicem inş olur.

ayarları sonra düzeltebiirsin. istediğini, görüntü kötüde olsa yapabiliyormusun.
    + ve eksileri nelerdedir birbirine gore acaba

Orijinalden alıntı: sessizlik12

görüntüyü düzeltsem yapmaya başlıcam ama olmuyor sag taraftaki görüntü nednse sol taraftakine göre daha bi zoom laşmış şekilde oluyor anlayamadım onu ekrana tam oturtamadım

Acelen ne kadar bilmiyorum amai linktekini yapmak istiyorsan benim söylediklerimi dinle. Video programı kullanmadım diyorsun ama premiere, adobe aftera başlıyorsun. ulad 9 u kur.ben sana yardımcı olacağım. Madem premierede videoları import edebildin anlatacaklarımı yapabilirsin. İstersen after i dene. tahminim şimdi bunla uğraşıyorsun. olmazsa uleadla yaparsın.

• ttp://www.youtube.com/my_videos_annotate?v=C01eyWOMVA4

sanırım oldu

(Hatalı link aşağıda düzeltildi)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ar_tryk -- 5 Aralık 2009; 2:05:31 >

Orijinalden alıntı: ar_tryk

http://www.youtube.com/my_videos_annotate?v=C01eyWOMVA4

sanırım oldu

Birşey yüklememişin yükle diyo...
  • Ben görüyorunda siz göremiyorsunuz. ilk defa youtube video upload ettim. izliyorken çıkış yaptığımda göstermedi. Demekki upload oldu ama herkese açık değil. Sbebini bulak için denemeler yapacağım. Yardımcı olan olursa sevinirim.
    quote:

Orijinalden alıntı: Zommby

quote:

http://www.youtube.com/my_videos_annotate?v=C01eyWOMVA4

sanırım oldu

Birşey yüklememişin yükle diyo...

uğraşırken ayarları bozdum.şimdi bende görmüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ar_tryk -- 5 Aralık 2009; 1:51:32 >

• DH nin video ekle bölümü çalışmıyor.

http://www.youtube.com/watch?v=jq1LbRLmUJU

Tamamdır...
  • Zommby verdiğin linkteki video eğitimi çok güzel. hemen bulduğuna göre bu konularda bilgilisin. Mavi ekran teknolojisi ile ilgili böyle bir video arıyorum. Hani uçan halı ile uçulması ile ilgili. halı ve üzerindeki stüdyoda çekim yapıyor. mavi arka planı bilgisayarda görünmez yapılıyor. . başka videonun üzerine bindiğinde sadece halı ve diğer videonun dağ,göl vs görünüyor. adam veya kadın halı ile uçuyormuş gibi oluyor.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.