Şimdi Ara

[VİDEOLU İLAN] - ECS A740GM-M Anakart + Athlon x3 445 (3.1 GHZ) + 8 GB RAM 210 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
396
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ECS A740GM-M(v1.0A) Anakart + Athlon x3 455 + (4+4 GB) = 8 GB DDR2 RAM SATILIKTIR.

Aşağıdaki linkten anakartın özelliklerine ulaşabilirsiniz ;
    http://www.ecs.com.tw/ECSWebSite/Product/Product_SPEC.aspx?DetailID=864&CategoryID=1&DetailName=Feature&MenuID=24&LanID=0

Youtube kanalında başka testlerde var isteyen bakabilir.

Sattığım üründen kısaca bahsetmem gerekirse ;

# Anakartın üstünde Athlon x3 445 (3.1 Ghz) mevcuttur.

# Anakartta 2 adet 4 gb ddr2 800 mhz ram mevcuttur yani toplam 8 gb ddr2 ram vardır.

# Anakartta herhangi bir problem yoktur usb ps/2 girişleri ön panel usb çıkışları sıkıntısız çalışıyor. Sadece Ps/2 girişleri baya aşınmış vaziyette fakat taktığınızda çalışıyor problemi yok. Zaten test yaparken Ps/2 klavye mouse kullanıyorum fotoda görmüşsünüzdür.

# Anakartın arka aynası vardır [Fakat kendi orjinal arka aynası yoktur ben buna benzer bir anakartın arka aynasını alıp uygun biçimde keserek kullanılabilir hale getirdim.]

# Stabilite sıkıntısı yoktur Prime95 ve Memtest86 test sonuçları foto olarak eklenmiştir.

[VİDEOLU İLAN] - ECS A740GM-M Anakart + Athlon x3 445 (3.1 GHZ) + 8 GB RAM 210 TL[VİDEOLU İLAN] - ECS A740GM-M Anakart + Athlon x3 445 (3.1 GHZ) + 8 GB RAM 210 TL

[VİDEOLU İLAN] - ECS A740GM-M Anakart + Athlon x3 445 (3.1 GHZ) + 8 GB RAM 210 TL[VİDEOLU İLAN] - ECS A740GM-M Anakart + Athlon x3 445 (3.1 GHZ) + 8 GB RAM 210 TL

Anakart + İşlemci + 4 GB RAM =

Anakart + İşlemci + 8 GB RAM = (Fiyatlar sondur)

Sattığım ürünü düzgünce açıkladığımı düşünüyorum. İlk tercihim İstanbul içi elden satıştır. Eminönü Beyazıt Fatih Topkapı Üsküdar Marmaray Durağı Cevahir vs yerlerden elden teslim edilir. Almak isteyenler PM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qaanx -- 1 Ocak 2021; 5:48:20 >

• anakartta çekirdek açma özelliği varmı?
  • Anakartta Çekirdek açma özelliği yok malesef
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.