Şimdi Ara

VİDEOLU /GORUNTU GELMEME PROBLEMI YARDIM!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
192
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bilgisayarı açmaya çalıştığımda bütün ışıklar bilgisayarda hiçbir sorun yokmuş gibi yanıyor,kabloların yeri doğru,fanlar çalışıyor,chipsetler ,ramler ısınıyor.

Ama ekrana videodaki gibi NO SİGNAL yazısı geliyor.

Denenen yöntemler

Bios pili çıkarılıp 10 dakika beklendi tekrar takıp çalıştırıldı
    Bios pili değiştirildi
    Ramler teker teker bütün slotlarda denendi
    Cmos Reset denendi
    Uzay Montaj denendi

Anakart onboard olarak kullanılıyor.

Videoda görüntülerde kayma olmuş normalde öyle bir sorun yok webcam le çektiğim için öyle gözüküyor

https://www.youtube.com/watch?v=bSxPRMGb4vc

deneyebileceğim başka birşey varmı ?

FOXCONN A7DA-S 3.0 ANAKART VGA
    AMD X3 450 3.2GHZ İŞLEMCİ
    KINGSTON HYPERX GENESIS 2X2 1333MHZ RAM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mandelaninkolyesi -- 6 Ocak 2014; 11:09:32 >

• Monitör kablosunu kontrol et. Münkünse başka bir kablo ile dene. Görüntü bağdaştırıcısı ile ilgili bir sorun yoksa anakartla ilgili bir sorun olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: thunderwatcher

Monitör kablosunu kontrol et. Münkünse başka bir kablo ile dene. Görüntü bağdaştırıcısı ile ilgili bir sorun yoksa anakartla ilgili bir sorun olabilir.

Hocam önceden TV'ye bağlı kullanıyordum sorun orda oldu videodaki monitörü yeni aldım.Aynı kablo ile Laptop'a bağladığımda açılıyor sorun yok.Anakartta yeni garantiden geldi,Psu değişti.

işlemci ram aynı duruyor sadece ve anakartta garantiden geldi.

Şimdi bende başka bir anakart var fakat onboard ekran kartı yok o anakart ile işlemci ve ram in çalışıp çalışmadığını anlamamın bir yolu varmı ?

AMD X3 450 , M5A97 Anakart ile uyumlu sanırım.
  • Yardım edebilecek yokmu ?
  • UP
  • klasik ekran kartı sorunu on-board kullanıyorum demişsin oradaki ekran kartı galiba arızalanmış bir tamirciye götür yada internetten chip ısıtma işlemi videolarını izle ve dene derim olmazsa da ilgilenirim
  • Ekran kartını kurcala, düşük ihtimal ama islemci soğutucu fani islemciyi sogutamazsa sistem kendini kapatıyor soğutucu fana baskı uygulayarak açmayı deneyin uç bir çözüm ama akla ilk gelen çözümleri zaten denemissiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ukray

klasik ekran kartı sorunu on-board kullanıyorum demişsin oradaki ekran kartı galiba arızalanmış bir tamirciye götür yada internetten chip ısıtma işlemi videolarını izle ve dene derim olmazsa da ilgilenirim

hocam o dediginiz olayı laptoplarda ve harici ekran kartlarında gördüm ama onboard ekran kartına nasıl yapabiliriz ? bununla ilgili video varsa atarsanız sevınırım tesekkurler
  • aynı şekilde üstünde bir chip var anakart ekran bağdaştırıcısı ona bak netten modeline göre onu bir ısıt şansın varsa düzelebilir
  • quote:

aynı şekilde üstünde bir chip var anakart ekran bağdaştırıcısı ona bak netten modeline göre onu bir ısıt şansın varsa düzelebilir

çakmakla denesem mi :D
  • o kadarda değil normalde 500 derece sıcaklıkla yapıyorlar sen ütü ile yapabilirsin bir çok video var nette
  • quote:

o kadarda değil normalde 500 derece sıcaklıkla yapıyorlar sen ütü ile yapabilirsin bir çok video var nette

hocam bildiğiniz varsa bi videoyu atabilirmisiniz ?
  • valla hocam yok ya youtube falan yaz yada çipe bir aliminyum folyo kapla ütünü ön tarafı ile ekran çipine bastır
  • quote:

valla hocam yok ya youtube falan yaz yada çipe bir aliminyum folyo kapla ütünü ön tarafı ile ekran çipine bastır

fırınladım degısıklık olmadı sanırım işlemci gg olmuş
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.