Şimdi Ara

Videoda bi bölümü kesme , videonun sesini kesme gibi işlemleri yapabileceğim program ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
9.312
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Benim için çok önemli ve acele bi konu , elimde bi video var bu videodaki sesi tamamen kesmek istiyorum yani video izlendiğinde ses çıkmayacak.Ayrıca videonun belli bi bölümünü kesmek istiyorum yani video izlenirken o kestiğim bölüm gözükmesin istiyorum.

Bu 2 isteğimi yerine getirebileceğim ve kullanımı basit olan bi program önermenizi istiyorum.Moviemakerda yapılıyor mu bilmiyorum ama onu kullanmayı da bilmiyorum zaten.Kullanımı basit ve çok büyük boyutları olmayan bi program önerirseniz sevinirim.

• MovieMaker'da yapılabilir bu dediklerin kullanımıda çok kolaydır videoyu mm'ye at sonra alttaki bölümde solda bir ayar göreceksin ilk defa açıyorsan bu FİLM ŞERİDİ diye duruyor olacak onu FİLM ÇİZELGESİ olarak değiştir ve videoyu tutup oranın üstüne at. sonra video da kesmek istediğin yere gel zaman çizelgesinin üstünde büyüteçler var görürsün. oradan videoya iyice yakınlaşıp kesmek istediğin yeri tam olarak ayarlayabilirsin. sonra kesmek istediğin yere gelince sağ tarafta videonun altında BÖL tuşu var ona bas ve filmi oradan kes sonra kestiğin yerden ileri git nereye kadar kesiceksen artık kesmek istediğin yerin sonuna gelince yine BÖL e bas ve kestiğin yeri sil. böylece kesmiş olduk videoyu. şimdi sesi kaldırmak istiyorsan eğer videoyu zaman çizelgesine atmıştık ya zaman çizelgesinin en solunda baş tarafında VİDEO yazan yerde bir + var ona bas , basınca altta 2 sekme açılacaktır Ses ve geçiş diye buradan ses sekmesindeki yere sağ tıkla ve SESİ KAPAT seçeneğine basarsan ses tamamen kapanır yada sesi silebilirsin veya sesin az gelmesini istiyorsan SESİ AZALT var ona basabilirsin ;)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.