Şimdi Ara

video ve ses lagı(atlaması) Çözüldü!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
391
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Özellikleri;
    -Intel Core2Duo 2.00Ghz işlemci
    -2gb RAM
    -On-board ses kartı
    -ASUS x1650 serisi 512 mb ekran kartı

Sorun şu; video, film izlerken,mp3 çalarken 1-2 saniyelik atlamalar oluyor. video izlerken hem seste hem de görüntüde paralel olarak atlamalar yapıyor, çok kısa süreli fakat rahatsız edici...

Cpu ya da ram dan desem, bilgisayar özelliklerine dışarıdan bakıldığında, bu performansa göre böyle problem çıkarması garip.

Şunu da belirteyim winamp ta da w. media playerda da, bs player da da karşılaştım bu problemlerle.
    K-lite codec vardı kaldırdım bilgisayardan yine var..

Yardımlarınızı bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fabercastell -- 12 Haziran 2008; 15:26:17 >

• yok mu bunu anlayacak babayiğit yav?
  • İlk görünüşte hard disk sorunu gibi geldi bana.imkanın varsa bu sistemde başka bir hdd deneyip test edebilirsin
  • ilk bilgisayarı toplayıp kurduğumda başlamıştı problem.
    yani parça arızlanaması gibi birşey söz konusu değil.
    ya konffigurasyon ayarları ile alaklaı ya da bozuk bir parça var.

cpu olabilir mi?
  • klasik board sorunu. onboard' a ait driver ya da board' ın nasıl diyelim kanalları mı ne işte anla board üreticisine sormak lazım bence, kısaca onboard' ın nimetleri

offff

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The souls migration -- 5 Haziran 2008; 20:21:59 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: The souls migration

klasik board sorunu. onboard' a ait driver ya da board' ın nasıl diyelim kanalları mı ne işte anla board üreticisine sormak lazım bence, kısaca onboard' ın nimetleri

offff

board bbir arızadan doalyı 1 ay önce değişti ama sorun eskisi gibi hala var..
  • Sorun hard-disk' teymiş.. İlgilenen arkadaşlara teşekkürler..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.