Şimdi Ara

Video ve MP3 Editing yardım.!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
552
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Sizden bir yardım isteyeceğim. Ben videolar yada filmler üzerinde kesme biçme ekleme yada mp3 üzerinde oynamak yapmak için bir program arıyorum. Detaylandırmak gerekirse mesela bir filmden istediğim bir sahneyi kesip ayırmak ve başlı başına bir video olarak kaydetmek istiyorum örneğin film 97 dakikaysa 13:47 ile 19:54 sürelerini kesip kaydetmek istiyorum. Benzer şekilde MP3 içinde gerekiyor. Multimedia,grafik vs.. konularında pek bilgili değilim. Yardımcı olursanız memnun olurum. Teşekkürler

• Koskoca forumda kimse yok mu beaaa?
  • Eğer amaç sadece kesme olsaydı boilsoft video splitter önerecektim. Fakat sen hem keseyim diyorsun hem de başına videolar resimler koyayım diyorsun o zaman iş değişiyor işte. Bu program sadece istediğin dakikalar arasını keser ve formatı bozmaz.

İstediğin tarzda çok program var. Hangi birini sayalım. Google'ye video editing yazsan bile sana çıkartır bir ton liste. Sonv Vegas Pro bu dediğin işleri yapar. Adobe premiere, cyberlink powerdirector vs... hepsi yapar. Mesele yapması değil nasıl yapacağını öğrenmesi. Atıyorum Sony vegas indirdiysen youtube'de kesme birleştirme videolarına bakarak öğrenirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arslanbey_01 -- 26 Eylül 2014; 12:01:05 >
  • This is the Zodiac Speaking.

youngeagle_3, Teşekkür ederim.
    Aslında oldukça program buldum Google'da ama dediğin gibi nasıl yapılacağını öğrenmek bilmek lazım ama bu tür şeyleri kurcalamak için zamanım pek yok. Zamanında w movie maker ile oldukça işimi görmüştüm. BOILSOFT'u deneyeceğim sanırım istediğim bu 90 dakikalık bir filmden sadece kesmeler yapmak istiyorum. sony vegas çok karmaşık gelmişti çok detaylıydı. cyberlink power director'u duydum onu da deneyeceğim.
  • Senin bu yapacağın iş için, sony vegası yalayıp yutmaya gerek yok gerçekten. Videoyu attıktan sonra aşağıdaki çizelgede "s" ile istediğin saniyeler arasını çok basit bir şekilde kesip atabiliyorsun. Boilsofta göre bunun avantajı, aynı anda istediğin kadar sahneyi kesebilmesi. Boilsoftta ise, bir defa kesiyorsun.

Boilsoftun hem kesme hem birleştirme programı var. Ha ne olur diyelim. Sony vegas karışık mı geldi. Boilsoft ile kesersin istediğin yerleri tek tek. Sonra Boilsoft joiner programı ile de tek bir dosya gibi saniyeler içerisinde birleştirme işlemi yaparsın.

Video önüne, arkasına, ortasına yazı, efekt veya herhangi bir şey yapmayacaksan sony vegas kullanma. Bilgisayarına göre render süresi değişir fakat 90 dakikalık bir filmin render alma süresi tahmin ediyorum en az 1.5 saat olur. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arslanbey_01 -- 2 Ekim 2014; 11:06:59 >
  • Bu işlere yıllarını vermiş biri olarak sana önerebileceğim en kolay ve en iyi program Ulead Video Studio. Programın bir çok sürümü mevcut. Üstelik Türkçe. Efektler ve kesme biçme işlemide çok kolay.

Sony Vegas, Edius, Premiere gibi programlar profesyonel işidir. Kullanmayı öğrenmen uzun sürer. Yani hiç girme derim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bulanikadam -- 3 Ekim 2014; 15:41:22 >
  • This is the Zodiac Speaking.

2'nize de çok teşekkür ederim.
    @bulanikadam
    dediklerine katılıyorum sony ve diğerleri çok pro işi bunlar için ne zamanım var ne de ilgim photoshop gibi çok detaylı pro işi programlar. Ulead Video Studio freeware mi?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.