bilgisayarda video izlerken ve müzik dinlerken takılmalar oluyor nedenini biliyormusunuz yada ne yapmam lazım cevap veriseniz cok sevinirm youtubedan vide o izlerkendeaynı seyi yapıyorRDIMM
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
izledigin video&müzik ınternet üzerinden yani bahsettigin gibi yutube den ise normal çünkü önce izledigin videonun yürütme hızından daha hızlı olarak inmesi gerekir oda çogu zaman mümkün degil ama normal pc n de kayıtlı videolarda böyle bir sorun yaşıyorsan kayıtlı video da sorun olabilir yada playerın da
hocam bende laoptop var winamptan muzik dinlerkende baska bir işlem olduguda muzik kesik kesik gelmeye baslıyor acaba sorun teknikmidir yoksa yazılımsalı?
RAM'ı artırmak bu soruna kısmi çözüm olabilir.
kayıtlı müziklerde bu sorunu yaşıyorsanız wınamp ı ve ses driverını yeniden yuklmeyi deneyin bu sorun normalde cdden müzik dinlerken yaşanıyor ve bunun çözümünü ben duymadım sizinki daha garipdisk birleştirme ve temizlik yapmayı deneyin
hocam sen cevap yazdıgndan buyana yapmıyor aynı seyi duzeldi galiba yinede tesekkurler hocam
quote:
Orjinalden alıntı: medley_man
bilgisayarda video izlerken ve müzik dinlerken takılmalar oluyor nedenini biliyormusunuz yada ne yapmam lazım cevap veriseniz cok sevinirm youtubedan vide o izlerkendeaynı seyi yapıyorRDIMM
bende senin sorununa benezer sorun yasadim iki tane pc vardi evde ama ikisindende youtube u yada video gibi seyleri izleyemiyordum bu sabah koblosuz interenet kolandigimdan modemi hic kapatmadigimi farketdim sabah modemin arkasindaki dugmesinden kapatdim elektiriginide kestim bir dk sonra yeniden actim ve hersey yoluna girdi istersen sende bir dene :)
bende senin sorununa benezer sorun yasadim iki tane pc vardi evde ama ikisindende youtube u yada video gibi seyleri izleyemiyordum bu sabah koblosuz interenet kolandigimdan modemi hic kapatmadigimi farketdim sabah modemin arkasindaki dugmesinden kapatdim elektiriginide kestim bir dk sonra yeniden actim ve hersey yoluna girdi istersen sende bir dene :)
ama hocam sadece youtube deil bilgisyarda kayıtlı olan muzik ve videoları diinlerkende aynısı oluyor
ad-aware programiyla Spyware temizleyi dusun, zaten bende cok anlamam:(
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme