Şimdi Ara

[VIDEO]Oyun Sonu Rapor Sistemi OP

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
408
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Oyun Sonu Rapor Sistemi OP

Tribunal bakımdayken Türkiye Sunucusu ve oyun içindeki olumsuz davranışlar konusunda atabileceğimiz bazı adımlardan bahsetmek istiyoruz. Tribunal’ın Türkiye için arkaplanda çalıştığı dönemde de, sistem güncellendikten sonra da aynı anahtar kelimeler geçerli: Oyuncuların sisteme aktif katılımı; yani, Oyun Sonu Rapor Sistemi OP.

Bu arada Tribunal’ın doğru şekilde çalışabilmesi ve sizden gelen raporların artması için bir süre önce başlattığımız disciplinary.tur@riotgames.com adresini kullanıma kapatıyoruz. Bugüne kadar gönderdiğiniz ekran görüntüleri ve bildirimler için teşekkür ederiz. Disiplin işlemlerinin uygulanması, Oyun Sonu Rapor Sistemi üzerinden devam edecektir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• riot türkiye'yi ciddiye alan var mı acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: Auspexa

riot türkiye'yi ciddiye alan var mı acaba

Ben şahsen ciddiye almıyorum.zaten konuyu da bu gülünç durumu anlatmak için açtım.
    yayın yapıp yama notlarını çevirmekten başka yaptıkları iş yok

• binlerce insan,aynı cevap:yav he he

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bloodplus -- 25 Ağustos 2014; 20:48:06 >
  • O kadar saçma bir sistem olduğunu sadece videonun son kısımlarına bakarak bile görebilirsiniz , neymiş efendim gereksiz report atınca gerekli reportlarınız da gidiyormuş , hangi reportun gereksiz olduğunu nasıl anlıyorlar acaba o adamı başkası report etmiyor diye mi gereksiz sayılacak ?

yav he he

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Meleklerimin -- 25 Ağustos 2014; 20:55:34 >
  • ne kadar aşırı güçlü silah o kadar gege
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.