Şimdi Ara

VIDEO MU ARIYORSUNUZ ? HEPSİ BURDA (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
0
Favori
35.942
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: samsamo

okumama gerek yok, sen bu isi bilmiyosun o kadar...

carter jordan iyiymis, bak sen...

jordanla shaq'in savunmalarini nasil kasilastiriyosun, ne alakasi var, biri 5 biri 2.5 numara. savunmasi daha iyi diye bi karsilastirma yapilamaz pozisyonları farklı olan oyuncular arasında...

şu forumu baştan bi oku öyle konuş...hatta sen hiç konuşma benim onları karşılaştırmak için dediğimi nerden biliyorsun...iyice bi oku bi baştan zahmet edip!!!! bilmediğin şeye de yorum yapma!!!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: i love this game!!!

Bide oduna bile smaç bastıran ilacı banada bulsana...parası neyse verelim

kendiyle barışık bi arkadaş
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: samsamo

okumama gerek yok, sen bu isi bilmiyosun o kadar...

carter jordan iyiymis, bak sen...

jordanla shaq'in savunmalarini nasil kasilastiriyosun, ne alakasi var, biri 5 biri 2.5 numara. savunmasi daha iyi diye bi karsilastirma yapilamaz pozisyonları farklı olan oyuncular arasında...

şu forumu baştan bi oku öyle konuş...hatta sen hiç konuşma benim onları karşılaştırmak için dediğimi nerden biliyorsun...iyice bi oku bi baştan zahmet edip!!!! bilmediğin şeye de yorum yapma!!!!

sana mı sorucam, istedigim yorumu yaparım...

• quote:

yapma zaten ... sana Shaq mı Jordan mı daha iyi savunma yapıyo desek Jordan dersin şu Jordan fanatikliğini bırak...

ya bırak arkadaşım bu nasıl örnek ya..savunma açısından joe dumars, gary payton gibi senelerce yılın savunma beşine seçilen ve jordan'la benzer pozisyonlarda oynayan adamları örnek versen anlarım da shaq ne alaka ya
  • quote:

Orjinalden alıntı: drexler22

quote:

Bide oduna bile smaç bastıran ilacı banada bulsana...parası neyse verelim

kendiyle barışık bi arkadaş
  • jordan 98 senesinde basketbolu bırakınca tüm dünya onun veliahtını aramaya başladı..bu arayışta onun pozisyonuna yakın, ligin gelecek vadeden oyuncularından kobe,vc,t-mac gibi iyi oyuncuların yanısıra corliss williamson gibi alakasız pek çok oyuncu bu tahta aday gösterildi..bu yarışta kobe elde ettiği şampiyonluklarla, vince carter lige başlar başlamaz gösterdiği ve bikaç sene süren(sakatlanana kadar) performansıyla, t-mac ise hersene kendini geliştirip ligin elit oyuncularından biri olmasıyla bu yarışta zaman zaman öne geçtiler..ama ne zaman ki jordan 38 yaşında 3 sene ara verdiği basketbola geri döndü(buraya dikkat,25 yaşında birinin 3 sene ara vermesiyle 38 yaşında birinin ara vermesi çok çok farklıdır) ve hala istediği zaman çok üst seviyede oynayabileceğini gösterdi..işte o zaman jordan'ın diğerlerinden farklı olduğu tamamıyla anlaşılmış oldu

• arkadaşlar ilk olarak hemen sunu belirteyim carter benimde çok sevdiğim ve izlemekten büyük tad aldıgım bi oyuncudur
    ama carter jordan dan şöyle böyle iyi diyen arkadaşlar kabalık etmek istemem ama bi insanın carter ile jordan ı kıyaslaması için çok büyük bi carter fanatiği olması lazım
    ister smacı daha iyi vursun ister daha estetik olsun ama basketbol teknik bi oyundur
    fundemantallere bakıcak olursak jordan bırakın carter ı şu an yıldız konumunda olan birçok oyuncudan daha iyidir
    hiç jordan ın şut stilini izleyen oldu mu?adamda kitap gibi şut stili var
    hiç jordan ı top sürerken izleyen oldu mu?
    bunları bi kenara koyun jordan gibi iyi savunma yapan bi süperstar var mı?
    peki jason kidd ve kobe bryant ı bi kenara koyarsak jordan kadar keskin zekalı bi oyuncu gösterebilir misiniz?
    yıldız demek maçın sonunda son şutu kullanacak adam demek değildir,yıldız demek maçın sonunda takımı için en iyi şeyin ne olduguna karar verip onu uygulayan adamdır
    jordan birçok son saniye basketi ile maç kazandırdı ama bunun yanında birçok son saniye asisti ile de maç kazandırtmış bi şahsiyettir
    liderlik derseniz jordan gibi bi lider bulamazsınız(kobe yi severim ama bu sene liderlik yapma adına bişeyini göremedim)
    hırs derseniz jordan la kıyaslanacak teki bi basketbolcu bulamazsınız
    ama en son olarak sunu da söylemek isterim ben carter ı jordan a benzetirim çeşitli yönlerden
    mesela jordan da gençken abartı smaçlar vuruyordu ama olgunlaştıkça başka yöndeki yeteneklerini de göstermeye başladı
    carter da böyle,ilk zamanlarında abartı smaçlar vuruyordu,hala vuruyor ama carter da yavaş yavaş teknik yönünü ortaya çıkarmaya başladı
    tabi bu carter jordan kadar iyi demek değil

MAJESTELERİNİN ÖNÜNDE CARTER DAHİL TÜM BASKETBOLCULAR EĞİLMELİDİR

• Ya abi ben carter en iyi oyuncu demedim.Jordan dan daha iyi oyuncuda demedim.ama bazı arkadaşlar carterı odun yapdılar. ilaçla sımaç basıyo dediler (yani adamın böylebi yeteneği yokmuş tıp sayesinde ilaçla bu duruma gelmiş) .hatta aynı arkadaş T-MAC ve Dirk Nowiszhki yi basketbolcu dan bile saymıyo ..benim tepkim buna...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi i love this game!!! -- 6 Ekim 2005, 21:39:37 >
  • quote:

Ya abi ben carter en iyi oyuncu demedim.Jordan dan daha iyi oyuncuda demedim.ama bazı arkadaşlar carterı odun yapdılar. ilaçla sımaç basıyo dediler (yani adamın böylebi yeteneği yokmuş tıp sayesinde ilaçla bu duruma gelmiş) .hatta aynı arkadaş T-MAC ve Dirk Nowiszhki yi basketbolcu dan bile saymıyo ..benim tepkim buna...

usta ben anladım demek istediğini,topic başlığın bile ne anlatmak istediğini gösteriyor.ben sana carter jordan dan iyi diyorsun demedim zaten
    sende haklısın,carter cidden çok estetik smaçlar yapıyor.zaten su an smaçları görüntü olarak eni iyi yapan kişi bana göre de carter
    ama jordan ın hakkını da yemeyelim.o da gençken estetik smaçlar yapardı
    ilaçla smaç basma konusuna gülüyorum zaten
    eğer öyle bi ilaç varsa nba de herkes havalarda gezinirdi ki önemli olan çok sıçramak değil çok sıçrayıp iyi smaç yapmak

• yarın buraya vince carterın bütün videolarını ekleyeceğim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi i love this game!!! -- 6 Ekim 2005, 22:26:45 >
  • @i love this game!!!
    daa demin kobe yi jordan yaptın ama..
    bu topicte carter mj kıyaslamasında tepki almasaydın onuda jordan yapacaktın
  • siz anlayamıyorsunuz
    bir hap alıp adam uçanı kaçanı smaçlayacak demiyorum ben..belli kas geliştiriciler vardır..lebron nasıl 18inde hayvani bi vücuda sahipse,d.wade ilk yılında çok inceyken 2yıl sonra nasıl bi anda kol kasları güçlendiyse,50cent o kiloya rağmen o karın kasları nasıl yapabildiyse ve örn. çogalır bunları sadece agırlık çalışarak sittin senede yapammasınız..vücuda ilaç desteği olmadan o kaslar şişmez..az buçuk şişse bile 2-3 ay zarfında tekrar kaybolur..

quote:

carter ve türevlerinin atletiklikleri allah vergisi olduğu kadar gelişen tıptan geliyor..kullanılan yöntemler ilaçlar inalızmaz boyutta..bundan 20yıl önce smaç basan oyuncular sayılıyken şimdi ligde 1.60,1.70 lik adamlar smaç basabiliyor..

şimdi bu yazıyı daha dikkatli okuyun..

• benim azımdan hiç öyle bi laf çıkdımı(ben sadece kobe nin Jordan dan eksiği yok ama Jordan kadar süreklilik gösteremiyor diye düşündüm) ...Hiç ben Carter Jordan dan daha iyi dedim mi pekl?hayır ... Ama şunu kesinlikle diyorum smaç konusunda Carter daha iyi...Yarın senin için carterın en aşağı 50 tane video sunu ekleyeceğim...Neyse tartışmaya gerek yok adamlar oynuyo biz burda kavga ediyoruz.Eğer ağır konuştuysam bazen kusura bakma ...İyi akşamlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi i love this game!!! -- 6 Ekim 2005, 22:35:11 >
  • jordan la değil carter yeryüzüne gelmiş hiçbir basketçi kıyaslanamaz.. bence jordan ı bir kıyaslamaya sokmadan önce birkaç maçını izleyin resimlere bakarak değer biçmek yanlış
  • 1-MJ ile Carter'ı karşılaştırmak en basit saflık olur.
    2-CARTER gelmiş geçmiş en iyi smaçör seçildi.
    3-JORDAN'IN En büyük olmasının sebebi basketbol meziyetleri değildi.KARAKTERİYDİ!
    Korkusuzluğu,liderliği,kazanma hırsı,centilmenliği,mütevaziliği vs vs vs.uzar gider.
  • kontedoo bi çok maçını izledim jordanın Larry Bird Jordan dan çok daha iyiydi.O kadar abartmayın neden kıyaslanmasın jordanla kimse insan deyilmi o...
  • quote:

kontedoo bi çok maçını izledim jordanın Larry Bird Jordan dan çok daha iyiydi.O kadar abartmayın neden kıyaslanmasın jordanla kimse insan deyilmi o...

bird te iyi oyuncu fakat jordan kadar olamaz. bir oyuncuyu en iyi olarak tabir edeceksen sadece attığı sayılara bakmamalısın..
  • quote:

Orjinalden alıntı: RccP

carterin jordandan iyi olduğunu söyleyen arkadaşlara:

Bir insan bu kadar mı SaF olur yaa Kim karşılaştırıyor Mj ile Carter ı Biz smaç ve estetik dışındakilerde mj daha iyi diyoruz Sen kalkmış kavga çıkarıyon ayıp oluyo İnsanları anlayıpta konuş Biz sanki Mj düşmanıyız hayır Carterı tanımadan önce en sevdiğim ve ek tanıdığım adamdı Noldu 2.Liğe düştü.! Allah Allah kimse MJ den iyi demedi Smaç ve Estetik konusunda iyi dedik.! Ayrıca Carter Sadece bir Dunker değil Geçen sene gördük diğer senelere nazaran daha az smaç vurdu Şutunu çok ilerletti.! Lafı nerenizden anlıyosunuz çözemedim.!

• quote:

Orjinalden alıntı: seso81

1-MJ ile Carter'ı karşılaştırmak en basit saflık olur.
    2-CARTER gelmiş geçmiş en iyi smaçör seçildi.
    3-JORDAN'IN En büyük olmasının sebebi basketbol meziyetleri değildi.KARAKTERİYDİ!
    Korkusuzluğu,liderliği,kazanma hırsı,centilmenliği,mütevaziliği vs vs vs.uzar gider.

Çok güzelde Bizde Zaten Carter Smaç ve estetik konusunda Mj den iyi dedik diğerlerinde Mj daha iyi Dedik bazı arkadaşlar Carter fanatiklerini anlamıyorum diyo şimdi sence kim haklı.? yani Biz objektif yorum yapıyoruz karşımızda bizi anlamıyomuş.!
  • @Vinsanity86
    kullandğın kelimelere dikkat et
    geçmişte kalan yaraların acısını çıkarmaya çalışma
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.