Bildirim
VIDEO MU ARIYORSUNUZ ? HEPSİ BURDA
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
tabiki MJ..
carter ve türevlerinin atletiklikleri allah vergisi olduğu kadar gelişen tıptan geliyor..kullanılan yöntemler ilaçlar inalızmaz boyutta..bundan 20yıl önce smaç basan oyuncular sayılıyken şimdi ligde 1.60,1.70 lik adamlar smaç basabiliyor..
jordan özel bi oyuncuydu..senin şu an ligde saydığın oyunculardan 10 kat daha iyi oyuncularla karşılaştı..bi kaç örnek:
Larry 'Legend' Bird: bu adam lige gelmiş geçmiş en iyi beyaz oyuncu olarak kabul edilir..kariyerinde 20 sayı 10reb. 5ast. ortalamasını yakalayan başka bir oyuncu yoktur..bu adam sınırlı yetenekleriyle çalışarak neler yapılabileceğinin ispatıdır..
Earvin 'Magic' Johnson:ligin gelmiş geçmiş ve belkide gelecek en iyi point guardıdır..1den 5e her pozisyonu oynayabilir..bunuda çaylak sezonunda final maçı olan Boston serisinde Jabbar oynamadığı için pivot çıktığı ve inanılmaz oynadığı maçta ispat etmiştir..
bunlar jordanın ilk zamanından yıldızlardı..şimdi şamp. ambargo koyduğu birçok yıldızı üzdüğü zamandakiler..
Charles Barkley: en çok bu adamın şamp. olamamasına üzülmüşümdür..6,6(1,98Jordan kadar)dan bile kısa olduğu söylenir..ligin belli bi seviyeye ulaştıktan sonraki en kısa reb. kralıdır..kariyer ist. ise 20 sayı 11reb 4ast. civarındadır..
Stockton-Malone:stockton şu an için magicten sonra gelmiş en iyi oyun kurucu kabul edilir(kidd bunu geçti bile bence)..ast. ortalaması 10un üzerinde bitirmiş çok iyi bi oyun kurucudur..mailmanı anlatmaya gerek varmı bilmiyorum..
bu kadar örnek yeter ama çoğaltılabilir..bu yazdığım oyuncuların hepsi nbain en iyi 50 oyuncusu arasında..
şu zamanda ise (Shaq o listeye girdi fakat eski shaq yok artık) listeye girebilecek oyuncular:Duncan kesin,Kobe o kadar şamp. yaşadığı için belki,Carter KG LJ Wade Amare ise bi kaç şamp. alırlarsa girme adayları..
senin saydığın J-rich Francis ise bu topicte sözü bile geçmeyecek oyunculardır..hadi wilt için desenki lig kalitesizdi ondan 100 sayı attı felan eywallah..ama jordan zamanı lig kalitesiz ve yetenksiz değildi..
Şimdi 6şamp. yaşamış,birçok başarıya imza atmış,dünyadaki basketboldan biraz anlayanların bile gelmiş geçmiş en iyi oyuncu kabul ettiği,asyadan afrikaya basketbolla ilgili ilgisiz herkezin ismini zikrettiği bir adamla Carter i karşılaştırmak ayıp olmuyormu
-
rccp'e aynen katılıyorum bişey hariç(magic'in pivot çıktığı maç phila76ers maçıydı) ..
rccp birkaç oyuncudan bahsetmiş bende bunlara ekleme yapayım:
abdul-jabbar, dr. j, clyde drexler, isiah thomas, dominique wilkins, david robinson, patrick ewing, hakeem olajuwon, alex english vs. vs.
zaten 80-90 arası dönem nba tarihinin süperstarların en yoğun olduğu dönemdir ve zaten jordan'ın büyüklüğü de burdan kaynaklanır..
benim ve rccp'nin yazdığı ve yazmayı unuttuğumuz pek çok oyuncuyu
j-rich,francis gibi oyuncularla karşılaştırmak zaten komik oluyo -
doru yaf..boston nerden çıktı..Larry den etkileşti herhalde -
quote:
Orjinalden alıntı: RccP
tabiki MJ..
carter ve türevlerinin atletiklikleri allah vergisi olduğu kadar gelişen tıptan geliyor..kullanılan yöntemler ilaçlar inalızmaz boyutta..bundan 20yıl önce smaç basan oyuncular sayılıyken şimdi ligde 1.60,1.70 lik adamlar smaç basabiliyor..
jordan özel bi oyuncuydu..senin şu an ligde saydığın oyunculardan 10 kat daha iyi oyuncularla karşılaştı..bi kaç örnek:
Larry 'Legend' Bird: bu adam lige gelmiş geçmiş en iyi beyaz oyuncu olarak kabul edilir..kariyerinde 20 sayı 10reb. 5ast. ortalamasını yakalayan başka bir oyuncu yoktur..bu adam sınırlı yetenekleriyle çalışarak neler yapılabileceğinin ispatıdır..
Earvin 'Magic' Johnson:ligin gelmiş geçmiş ve belkide gelecek en iyi point guardıdır..1den 5e her pozisyonu oynayabilir..bunuda çaylak sezonunda final maçı olan Boston serisinde Jabbar oynamadığı için pivot çıktığı ve inanılmaz oynadığı maçta ispat etmiştir..
bunlar jordanın ilk zamanından yıldızlardı..şimdi şamp. ambargo koyduğu birçok yıldızı üzdüğü zamandakiler..
Charles Barkley: en çok bu adamın şamp. olamamasına üzülmüşümdür..6,6(1,98Jordan kadar)dan bile kısa olduğu söylenir..ligin belli bi seviyeye ulaştıktan sonraki en kısa reb. kralıdır..kariyer ist. ise 20 sayı 11reb 4ast. civarındadır..
Stockton-Malone:stockton şu an için magicten sonra gelmiş en iyi oyun kurucu kabul edilir(kidd bunu geçti bile bence)..ast. ortalaması 10un üzerinde bitirmiş çok iyi bi oyun kurucudur..mailmanı anlatmaya gerek varmı bilmiyorum..
bu kadar örnek yeter ama çoğaltılabilir..bu yazdığım oyuncuların hepsi nbain en iyi 50 oyuncusu arasında..
şu zamanda ise (Shaq o listeye girdi fakat eski shaq yok artık) listeye girebilecek oyuncular:Duncan kesin,Kobe o kadar şamp. yaşadığı için belki,Carter KG LJ Wade Amare ise bi kaç şamp. alırlarsa girme adayları..
senin saydığın J-rich Francis ise bu topicte sözü bile geçmeyecek oyunculardır..hadi wilt için desenki lig kalitesizdi ondan 100 sayı attı felan eywallah..ama jordan zamanı lig kalitesiz ve yetenksiz değildi..
Şimdi 6şamp. yaşamış,birçok başarıya imza atmış,dünyadaki basketboldan biraz anlayanların bile gelmiş geçmiş en iyi oyuncu kabul ettiği,asyadan afrikaya basketbolla ilgili ilgisiz herkezin ismini zikrettiği bir adamla Carter i karşılaştırmak ayıp olmuyormu
CArterın bacak yapısı değişik senin haberin varmı Yani doğuştan bir yetenek senin dediğin ancak baron davis falandır gülüm.!
CARTER ESTETİKTE 1 NUMARA DIR JORDAN DA KOMPLE OYUNCULUĞUYLA.!!!
-
her zencinin bacak yapısı değişiktir..
bende carteri muayne etmediğimden bilemeyeceğim -
Dalga geçme gerçekten o zaman şöle söyleyeyim carterın yanlış hatırlamıyosam doğuştan gelişmiş bacak kası gibi bi olay vardı.! -
carter tabı mj yanında halt yemıs -
jordan carterdan herşeyi daha iyi yapar ama bir şey hariç oda smaç zaten carterda bir tek onu yapabiliyor -
quote:
Orjinalden alıntı: mertfatih15
jordan carterdan herşeyi daha iyi yapar ama bir şey hariç oda smaç zaten carterda bir tek onu yapabiliyor
Ya abi allah için adam sadece smaççı mı yaw geçen sene New jerseye geldikten sonra 27 Sayı ortalaması tutturdu .! Şu anda oynayan oyuncular arasında 3.En skorer adam.! Sakatlıklarla boğuşmuş.! 10000 sayıyı geçmiş Siz Adama hala sadece smaççı diyosanız yazık yani.! -
carterin jordandan iyi olduğunu söyleyen arkadaşlara: -
Arkadaşlar biraz daha objektif olun Nasıl Carterın sadece smaç özelliği var??? Bence en iyi adam eksilten oyunculardan birisi , imkansız basketleri bitirebiliyor, şutlarıda iyi ,atletik yetenekleri zaten tartışılmaz bana göre bir numara bu konuda.Bazı arkadaşlar nerdeyse MJ daha iyi smaç basıyo diyecek bunada ben anlam veremiyorum.Zaten herşey ortada videoları izliyorsunuz hepiniz Jordanın klasik bir faul çizgisinden smacı hariç başka super diyebilecemiz bi smacıda yok.Carter sadece maç içinde yaptığı hareketler smaç yarışmalarında yapılan hareketlerle eşdeğer.artık smac konusunda carterın bir numara olduğunu kabul etmeliyiz.çok ağır bir sakatlık geçirdi geçirmeseydi şimdiki MJ hayranları ona laf dokundurmayanlar carter hakkında böyle konuşurmuydu ? bence hayır... siz şu an ki durumunu göz önüne alıyorsunuz...
."Tıp gelişdi falan herkes smaç basabiliyo" bu çok saçma bi laf ne yani vince carterın bacağında yay mı var?Bu adam odunun biriydide tıp mı bu hale getirdi onu.Ve ben bunu ilk senden duydum helal olsun sana ..nerden de öğrendin bunları.ilginç...
Rccp sen çok iyi araştırma yapmamışsın. MJ fanatikliği yapıyorsun sadece. Eminmisin saydığın oyuncuların şimdikilerden 10 kat iyi olduklarından.Neden eskiden bu kadar göze hoş gelen maçlar olmuyordu peki?Larry Bird ün o ortalamayı yakaladığı dönem nasıl bir savunma anlayışı vardı da bu adam bu kadar sayı atabildi?Tracy Mcgrady,Dirk Nowithzki dönemlerde oynasalardı sanırım 30 sayının altına düşmezlerdi...
İşin açıkcası eskiden ön plana çıkmak zordu şimdi çooooook daha zor....
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi i love this game!!! -- 6 Ekim 2005, 19:04:04 >
-
ben araştırmam..bilgisi olmayan araştırır..
sen vücut geliştirme-kas geliştirme ile ilgili olmadığın için bu adamların ne gibi ilaçlar kullandığını bilemessin..ben azçok tahmin edebiliyorum..
bu yıl (bilmem takip ediyormusun nba i) lokavt olabilir deniyordu..bunun sebeplerinin başındada nba yönetiminin bu gibi güç ve dayanıklılık veren ilaçlar (doping) ın maçlardan önce kontrol edilmesini istiyordu..oyuncular birliği buna şiddetle karşı çıktı ve yönetim bundan vazgeçmek zorunda kaldı..nba de çok kapsamlı olarak doping kontrolü,uyuşturucu mad. alıp almadıklarının kontrölü yapılmadığını biliyormusun??ayrıca şu andaki tıp ve kullanılan ilaçlar bi oduna bile smaç bastırabilir..
geçen smaç yarışmaları linkini verdim bi bak bakalım oraya biras jordan sadece çizgidenmi basabiliyormuş..yetmesse bi ara arşivimden jordan smaçlarıda uplarım..o zaman sadece çizgiden basıyor lafını nasıl edicen merak ediyorum..
10 kat belki az bile.. ne tracy mcgrady nede dirk nowithzki bu oyuncularla aynı sayfada tartışılacak kaliteye erişemediler..
artık MJ ile carteri kıyaslayıp basketbol bilgisizliğinizi ortaya koymayın isterseniz..
-
quote:
Orjinalden alıntı: RccP
ben araştırmam..bilgisi olmayan araştırır..
sen vücut geliştirme-kas geliştirme ile ilgili olmadığın için bu adamların ne gibi ilaçlar kullandığını bilemessin..ben azçok tahmin edebiliyorum..
bu yıl (bilmem takip ediyormusun nba i) lokavt olabilir deniyordu..bunun sebeplerinin başındada nba yönetiminin bu gibi güç ve dayanıklılık veren ilaçlar (doping) ın maçlardan önce kontrol edilmesini istiyordu..oyuncular birliği buna şiddetle karşı çıktı ve yönetim bundan vazgeçmek zorunda kaldı..nba de çok kapsamlı olarak doping kontrolü,uyuşturucu mad. alıp almadıklarının kontrölü yapılmadığını biliyormusun??ayrıca şu andaki tıp ve kullanılan ilaçlar bi oduna bile smaç bastırabilir..
geçen smaç yarışmaları linkini verdim bi bak bakalım oraya biras jordan sadece çizgidenmi basabiliyormuş..yetmesse bi ara arşivimden jordan smaçlarıda uplarım..o zaman sadece çizgiden basıyor lafını nasıl edicen merak ediyorum..
10 kat belki az bile.. ne tracy mcgrady nede dirk nowithzki bu oyuncularla aynı sayfada tartışılacak kaliteye erişemediler..
artık MJ ile carteri kıyaslayıp basketbol bilgisizliğinizi ortaya koymayın isterseniz..
hayret bi şeysin sen ya nasıl T-MAC, Dirk Nowthszki nasıl o oyuncularla karşılaştıracak adam deil!!!!!!Söyleyecek laf bulamıyorum sana ... Eskilere fena takılmışsın sen.Böyle ben biliyorum havasında olduğun için de aslında bi .. bilmiyosun....Smaçda Carter Jordan ı 5 le çarpar 10 la böler isterse de geri birleştirir!!!!(bunu tartışmaya gerek bile yok aslında ama neyse)..
Bide oduna bile smaç bastıran ilacı banada bulsana...parası neyse verelim
-
bende sana söyleceycek laf bulamıyorum..
carter le jordanı kıyaslayabilen basketbol cahilidir bence..dahada yorum yapmam.. -
yapma zaten ... sana Shaq mı Jordan mı daha iyi savunma yapıyo desek Jordan dersin şu Jordan fanatikliğini bırak... -
quote:
Orjinalden alıntı: i love this game!!!
yapma zaten ... sana Shaq mı Jordan mı daha iyi savunma yapıyo desek Jordan dersin şu Jordan fanatikliğini bırak...
-
quote:
yapma zaten ... sana Shaq mı Jordan mı daha iyi savunma yapıyo desek Jordan dersin şu Jordan fanatikliğini bırak...
alakayı anlayan var mı? -
quote:
Orjinalden alıntı: samsamo
quote:
alakayı anlayan var mı?
sen öyle diğer mesajları okumadan damdan düşmüş gibi atlarsan konuya alakayı anlayamazsın -
okumama gerek yok, sen bu isi bilmiyosun o kadar...
carter jordan iyiymis, bak sen...
jordanla shaq'in savunmalarini nasil kasilastiriyosun, ne alakasi var, biri 5 biri 2.5 numara. savunmasi daha iyi diye bi karsilastirma yapilamaz pozisyonları farklı olan oyuncular arasında...
Benzer içerikler
- 2. lig basketbolcu maaşları
- yürürken ayaktan çıt çıt ses gelmesi
- solgar boy uzatma vitamini
- bilek ağırlığı zararları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X