Bildirim
(VİDEO LU )YARDIM.. Whatsapp -ANİDEN PARLAKLIK DÜŞÜYOR
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Otomatik parlaklik kapalidir heralde ?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
O onemli bir sorun degil. Cogu seyde meydana geliyor bir aramada da yapabilirsiniz onu. Ses kayitlarini medyalar bolumunden dinleyin ikinci acista falan alt tarafa yollar sesi o zaman sorun olmaz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Zubizerretta
Otomatik parlaklik kapalidir heralde ?
otomatik parlaklık açık veya kapalı olması farketmiyor, aynı sorun devam ediyor. -
quote:
Orijinalden alıntı: YesiilEriik
O onemli bir sorun degil. Cogu seyde meydana geliyor bir aramada da yapabilirsiniz onu. Ses kayitlarini medyalar bolumunden dinleyin ikinci acista falan alt tarafa yollar sesi o zaman sorun olmaz.
evet, aramalardada oluyor haklsınız, peki nasıl geçecek bu sorun ? ios 7 yükleyince düzelmiyordu galiba çünkü beta kullanmıştım, gene bu sorun olduydu yanlış hatırlamıyorsam.. -
Bu bir sorun değil diye biliyorum. Görüşme yaparken kulağınızı dayadığınızda otomatik olarak ekranı kapatıyor. Whatsappta da sesli mesajı görüşme gibi algıladığı için yapıyor sanırım. Bende de öyle.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: 46petro
Dünyanın en acayip sorunlarından biriyle karşı karşıyayım
Whatsapp ta arkadaşımın yolladığı ses kayıdını dinlerken , ELİMİ ,ÖN KAMERA SENSÖRÜNÜ KAPAYACAK ŞEKİLDE TUTUNCA, , PARLAKLIK ANİDEN AZALIYOR ,
İPHONE 4S İOS 6.1.3
Hocam bu bir sorun değil ki :) bu bir özellik mesela ses kaydı geldi o an dışarıya ses gelmeden dinlemek istiyorsunuz kulağınıza götürdüğünüzde ses ön kameranın oradaki hoparlörden geliyor yani bu sorun değil sanki telefonla konuşuyormuşcasına ,umarım anlatabilmişimdir :) telefonuz elinizi oraya götürdüğünüzde kulağınıza götürdünüz sanıp sesi oradan veriyordur.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Muhendizbey
quote:
Whatsapp ta arkadaşımın yolladığı ses kayıdını dinlerken , ELİMİ ,ÖN KAMERA SENSÖRÜNÜ KAPAYACAK ŞEKİLDE TUTUNCA, , PARLAKLIK ANİDEN AZALIYOR ,
İPHONE 4S İOS 6.1.3
Hocam bu bir sorun değil ki :) bu bir özellik mesela ses kaydı geldi o an dışarıya ses gelmeden dinlemek istiyorsunuz kulağınıza götürdüğünüzde ses ön kameranın oradaki hoparlörden geliyor yani bu sorun değil sanki telefonla konuşuyormuşcasına ,umarım anlatabilmişimdir :) telefonuz elinizi oraya götürdüğünüzde kulağınıza götürdünüz sanıp sesi oradan veriyordur.
hocam, ses i geçtim, ekranın parlaklığı aniden en sona düşüyüor??
-
quote:
quote:
quote:
İPHONE 4S İOS 6.1.3
diyorum ki cihazı kulağınıza götürmüşsünüz gibi düşünüyor alet sensörden dolayı ee kulağınızdayken telefonun ekranını karartması kadar normal birşey yok.Bu bir sorun değil telefonun veya whatsappın özelliği herkeste böyle.
-
quote:
quote:
quote:
quote:
İPHONE 4S İOS 6.1.3
diyorum ki cihazı kulağınıza götürmüşsünüz gibi düşünüyor alet sensörden dolayı ee kulağınızdayken telefonun ekranını karartması kadar normal birşey yok.Bu bir sorun değil telefonun veya whatsappın özelliği herkeste böyle.
hocam , parlaklık gidiyor, gelmiyor işte sorun orda :d hadi kulağımdayken geçici olarak karasın ,eyvallah, ama burda komple gidiyor :D kulağımdan çekince düzelmiyor yani, kara bi şekilde kalıyor :D
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X