Arkadaşlar vaktinizi almadan hızlı bir şekilde soracağım. İlgilenen arkadaşlara şimdiden çok minnettarım.
Elimde LG Smart Tv, harici hard-disk, bir laptop ve bir digitürk uydu alıcısı var. Bazı programları kaydetmek istiyorum. Ancak aklıma takılan bazı hususlar var.
1) Harici hard-diski digitürke bağlayıp digitürkün kaydetme özelliğini kullanabilirim ancak digitürk' ün bunların paylaşılmasını engellediği için dosyaları şifrelediği söyleniyor. Yani bu kaydettiğim görüntüleri PC'de izleyemeyeceğim. Bunun bir yolu var mı ?
2) LG Smart TV' nin kaydetme özelliğini kullanamayacağım çünkü LG TV' nin kaydetme özelliği direk TV içi sinyalini kaydediyor (örnek kablolu tv'den gelen görüntü). Bu yüzden HDMI üzerinden TV'ye bağlanan Digitürk' ün görüntüsünü kaydedemiyeceğini anlıyorum. Doğru mudur ?
3) HDMI bağlantı kabul eden ve laptop için USB'den bağlanabilen bir TV Kartı var mı ? İsim verebilir misiniz ?
Kısacası görüntüyü kaliteli kaydedip , PC'de de izleyebileceğim bir sistem edinmem gerekli. Yardım please ....