Şimdi Ara

Video kayıt almak tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
414
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hacılar tam ekran kayıt alma programı önerir misiniz? Yalnız ses kayıt olayıda olsun . Daha önce cam studio'yu denedim mesela 20 saniyeye 2 gb yer kapladı.İyi görüntü verip hem ses özelliği olan tam ekranda olursa tadından yenmez bir kayıt programı önerir misiniz ?

• Sana Bandicam veya Ashampoo Snap programlarını öneririm.İkiside ses kaydı yapıyor ve efekt özelliğide vardır.

BANDİCAM BURADAN İNDİREBİLİRSİN

ASHAMPOO BURADAN İNDİREBİLİRSİN
  • Fraps deneyebilirsiniz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Amlmad A kullanıcısına yanıt
    Mirilis Action!Daha iyisini tanımadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: korop

Mirilis Action!Daha iyisini tanımadım.

Söyleyeceğimi yazmışsın. Bunun üstüne bence şuan da yok.
  • korop K kullanıcısına yanıt
    eyvallah deneyeceğim.Yalnız boyut olayı nasıl frap cam studio falan 1 dk de 300-500 mb yer yiyor.
  • Amlmad A kullanıcısına yanıt
    Mirilis Action!/Setting/Video Recording Setting/Video quality'de video kayıt kalitesi ayarlanabilir.Video Recording ana sayfasında File format'ı AVI yerine MP4 seçmek boyutu düşürür.Video size "orjinal" olarak bırakın.Video framerate'y ibelirlemek için önce kaydı yapacağınız flim ya da oyunu açın.Oynatın ve masaüstü sağ üst tarafındaki HUD küçük penceresindeki fps miktarına bakın.20-30 arası fps'de video framerate'yi 24 veya 25'e ayarlayın.Sürekli 30 fps alıyorsanız 30'a ayarlayın.35-55 fps arasını 50'ye, 60 ve üzerini 60'a ayarlayın.25 fps'lik bir filmi 60 fps'de kayıt etmek, kaliteyi değil, kaydın boyutunu arttırır.Kaydı kare kare izlediğinizde, aynı resimlerin peşpeşe sıralandığını görürsünüz.
    3 dakikalık 1920x1080 çözünürlükteki, 50 framerate'lik normal kalitedeki bir kayıtın boyutu 640mb.File format'ta var olan üçüncü bir seçenek MP4(AMD APP veya NVIDIA APP) kayıt esnasında ekran kartınızın GPU'sundan yardım alır ve daha performanslı kayıtlar yapmanızı sağlar.Ama zaten oyunda veya full hd flimde ter döken ekran kartının faydası ne kadar olur tartışılır.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.