Arkadaşlar bi arkadaşın nikahına gittim video kayıt ediyordum 10 dakika sonra hafıza kartı doldu tam o sırada da kapandı cihaz bataryası bitti yeni batarya taktım fakat video yok. Fakat pc ye takınca hafıza kartı 1.5 gb dolu diyor içinde birşey yok arattım tarattım gizli mizli herşeye baktım fakat bulamadım. Bunun için ne yapmam gerekiyor? Bilgisi olan varsa yardım ederse çok makbule geçer.
Herkeze şimdiden teşekkür ederim.
hafıza kartını recovry my files ile taratın bakalım sılınmış olarak vıdeoyu bulacak mı ..
Baktım 10 mb lık .nef diye bi uzantı var ama çektiğim videonun 10 mb olması imkansız.
kart tamamen boşmu ..mesela gızlı klasor falan acınca..farklı uzantıda bıle olsa hıc mı bışı gorunmuyor .. pc de yada makınaya takınca ?
Evet içinde hiç birşey yok kart dolu gözüküyor ama içinde gizli dsyalara bile baktım hiç bir uzantıda herhangi bir dosya bile yok. Winrar ile bile gözattıp denedim. Ama yok..
1.5 gb dolu ama video nerde.
Muhtemelen video hasarlı olarak kaydedilmiş. Düzgün bir şekilde sonlandırılmadığı için video kullanılamaz hale gelmiştir. Aynı şeyi ideos x5 video çekerken reset attı ve güzel bir video kaydım gitmişti.İnternet üzerinde çeşitli bozuk video dosyalarını onarıcı programlar olsada bir sonuç malesef alınamıyor.
Arkadaşlar bi arkadaşın nikahına gittim video kayıt ediyordum 10 dakika sonra hafıza kartı doldu tam o sırada da kapandı cihaz bataryası bitti yeni batarya taktım fakat video yok. Fakat pc ye takınca hafıza kartı 1.5 gb dolu diyor içinde birşey yok arattım tarattım gizli mizli herşeye baktım fakat bulamadım. Bunun için ne yapmam gerekiyor? Bilgisi olan varsa yardım ederse çok makbule geçer.
Herkeze şimdiden teşekkür ederim.
bence hafıza kartına kayıt işlemi yaparken enerji kesildiği için işlem yarıda kaldı ve cihazın kendi kayıt ettiği formatta video sonlandırılamadan bozuk olarak kaldı(biraz karışık oldu ama kısacası video bozuk olarak kaydedildi işlem bitmediği için)
Tüm yolu denedim malesef olmadı. Veri kurtarmada çözemedi bu işi yapacak birşey yok bu bana bi ders oldu..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme