Şimdi Ara

Video kaseti pc'ye aktarmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
53
Cevap
0
Favori
21.999
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Panasonic video kameram ve Dv kasetleri var. Bunları PC'ye aktarıp oradan'da dvd'ye basmak için hangi araç gereçlere ve/veya programlara ihtiyacım var. Hangi yollar ile bunu yapabilirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: ARCadaS

Panasonic video kameram ve Dv kasetleri var. Bunları PC'ye aktarıp oradan'da dvd'ye basmak için hangi araç gereçlere ve/veya programlara ihtiyacım var. Hangi yollar ile bunu yapabilirim.

dv cıkısı varsa alabılecegın en kalıtelı cıkısı alabılırsın. hıc aldın mı bılmıyorum ama wındowsun gerıkalmıs programıyla alma.
    sana oenrecegım kesın ve en profesyonel cozum
    1:7 liraya falan ee 1394 akrt al 1394 ara kablo al dişi erkek dıkkat et bır de buyuk ıhtımalle akrttakı 6 pınlı buyuk kameradakı 6pınlı kucuk olacaktır.
    2: edıus dıye bır program avr profesyonel araclarla kullanılıyor. onu bul bulamazsan bana pm at sana bir şekilde ulastırrırım.
    3: o programı kurduktan sonra bana mutlaka ulaş. bundan sonra hep aynı şekılde almak ısteyceksın ınan bana...

capture ve renderde daha ıyısını bulamazsın bıyasada.
    bu arada edius(gras valley şirketının programıdır) en az 5.5 falan ındırmelısın ındıremezsen bana pm at yardımcı olurum.

• Çok teşekkür ediyorum. Peki 1394 olmadan usbden bağlaşak oluyormu çünkü usb çıkışı var kamerada...

Ek bilgi; Kameram panasonic GS17. Dv çıkışı mevcut. Ayrıca mini usb çıkışı var. Anakartim p5pl2 asus. Pci slotlari mevcut. Kasa'da 1394 girişi var ama anakart'a bağlımı bilemiyorum. Araştırıyorum ama bazı yerlerde 1394 desteği var yazıyor bazı yerlerde yok yazıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ARCadaS -- 24 Şubat 2013; 14:00:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• USB'den bağladım deneme amaçlı. Birçok program indirip kurdum. Bir tanesi hariç hiçbirisinde görüntüyü bile alamadım kameradan... Erdemsoft diye bir yazılımda görüntü aldım, kayıtta yaptım ama çok kalitesiz tabiki. Diğerlerinde görüntüyü bile göremememin sebebi USB'den bağladığımız için mi acaba. Yarın bir 1394 kart aldığımda yine aynı şey olur mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilker_mania

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ARCadaS -- 24 Şubat 2013; 23:50:30 >
  • Hocam cevap verecegim fakat eklediginiz resimler malesef ki tiklanmiyor...

Dv out cikis olarak kullanilabiliyorsa sizin arkadasinda dedigi gibi usb degilde firewire portuna hot plug olarak baglanma saglamaniz lazim. bu porta sahip olmadan isiniz zor. p5pl2 icinde uzerinde firewire yok bunuda ekleyeyim.

Port isini hallettiniz pci kartla vs... program ne olabilir capture ozelligi olan pinaccle olabilir ulead olabilir. bunlarla capture ozelligini kullanarak istediginiz kalitede kaydi bilgisayara aktarabilirsiniz.
  • quote:

quote:

SEN ARKADASIN DEDIGI GIBI FIREWIRE PCI KARTI AL 7-10 LIRA BIRSEY BEN SANA KANAL D DE ATV DE KULLANILAN PROGRAMI VEREYIM. FECİ ŞEKİLDE İŞİNİ GÖRECEKTİR. HA BİR DE SANIYEDE ORTALAMA 25 MB CAPTURE ALDIRIYOR FULL HD CEKIMIN VARSA FULL HD ALIRSIN. SANIYEDE 50 MB DIR. SEN KART YOKSA AKRTI GIT AL SONRA BANA PM AT AYRDIMCI OLURUM BEN SANA.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: exeter

Arkadaşlar bugün kart alacağım ama 75 lira gibi rakamlar görüyorum. Kalite ile mi ilgili. Kameram belli sizce hangi kartı almam ve alırken neye dikkat etmem gerekiyor. Win7 kullanıyorum. PD işlemci ve p5pl2 anakart. Mecidiyekoydeyim.
  • quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar bugün kart alacağım ama 75 lira gibi rakamlar görüyorum. Kalite ile mi ilgili. Kameram belli sizce hangi kartı almam ve alırken neye dikkat etmem gerekiyor. Win7 kullanıyorum. PD işlemci ve p5pl2 anakart. Mecidiyekoydeyim.

kardeş yapma ne 75 i. yok ben sana 400 euroluk kartta bulurum ama senın ıcın gerek yok. bak sana sunu gondereyım.
    http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar/pci-1394-firewire-kart-4-6-pin-port-73904230
    satıcısını arastır kartın aynısını ben kullanıyorum. zaten işlemcıyle alakası yok alacagın akrtın. pcı varsa tmamdır. gırıs slotu uyuyorsa tmamdır drıver bıle ıstemez bunlar. satıcıyı arastır saglamsa al yok degılse ordan bırtane al. ben gıttıgıdıyor uzerınden almıstım.
    hatta bak satıcısını da buldum
    http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar/1394-pci-kart-firewire-kart-ieee-1394-77784509
    bu adamdan almıstım. cok saglam sarmıstı sapasaglam gelmsıtı. verme o kadar para bu full hd goruntuye yakın goruntu alıyor. zaten via chıpsetlı kalıtelı bır kart. tabı sen yıne de arastır hangısı kafana yatarsa. satıcıyı tanımıyorum dedıgım gıbı sadece daha onceden almsıtım ve yanında kablosunu hedıye etmıstı.

• bak evet drıver cd sı falanı fılanı yollamıstı kablosu da hedıyesı galıba. yarım metre gıbı bırseydı ama yetıyor..
  • quote:

bak evet drıver cd sı falanı fılanı yollamıstı kablosu da hedıyesı galıba. yarım metre gıbı bırseydı ama yetıyor..

İlker selam,

Redrock'ın 1394 kartını alıp taktım. Ne pc gördü neden kamera... Farklı birşeymi yapmam gerekiyor. CD çıktı taktım, içerikten 1394 seçip onun içinden setup'a tıkladım, next dedim seri numarası falan istedi. Yok ki seri numarası bu tarz tahtakale ürünlerin çoğunda olmuyor zaten :)
  • 1394 u pc otomatik tanimali. sizin karti baska slota takma sansiniz var mi... birde su kartin kendisinin bir resmini alsak fena olmaz. belki + birsey vardir.
  • quote:

quote:

bak evet drıver cd sı falanı fılanı yollamıstı kablosu da hedıyesı galıba. yarım metre gıbı bırseydı ama yetıyor..

İlker selam,

Redrock'ın 1394 kartını alıp taktım. Ne pc gördü neden kamera... Farklı birşeymi yapmam gerekiyor. CD çıktı taktım, içerikten 1394 seçip onun içinden setup'a tıkladım, next dedim seri numarası falan istedi. Yok ki seri numarası bu tarz tahtakale ürünlerin çoğunda olmuyor zaten :)

a.selam. işletim sistemi ne kullanıyorsun neden dırekt tanımadı. xp sp2 tanıyor tum fırewıre kartları.
  • PC aygıtı görmüş ama sorun var diyor. Sürücü güncelle diyorum güncel yazılım diyor. Ne yapmam lazım acaba win 7 olduğu için mi?

• quote:

1394 u pc otomatik tanimali. sizin karti baska slota takma sansiniz var mi... birde su kartin kendisinin bir resmini alsak fena olmaz. belki + birsey vardir.

http://www.bilborbilgisayar.com/default.asp?say=9&urun=3484 bunun aynısı diyebilirim marka farklı sadece.
  • Ben bimeks mağazalarında satılan MAGIX Video kasetlerinizi kurtarın! 4 adlı bir yazılım ve ara kablosu olan bir şey görmüştüm. Belki işine yarar. Aşağıya da linkleri koydum.

http://www.magix.com/tr/video-kasetlerinizi-kurtarin/detail/

http://www.bimeks.com.tr/urun/122606/magix-video-kasetlerinizi-kurtarin.aspx

• quote:

quote:

quote:

İlker selam,

a.selam. işletim sistemi ne kullanıyorsun neden dırekt tanımadı. xp sp2 tanıyor tum fırewıre kartları.

Ilker selam. Konu ile ilgili ne düşünüyorsun. üstteki arkadaşta bir ürün önermiş. Biliyormusun bahsettiği ürünü.

• quote:

quote:

quote:

quote:

İlker selam,

Ilker selam. Konu ile ilgili ne düşünüyorsun. üstteki arkadaşta bir ürün önermiş. Biliyormusun bahsettiği ürünü.

öncelıkle sunu sormam gerek. mını dv mı kasetlerın.?? kac mm oldugunu bılıyormusun? ve mını dv ise süper mını mı normal kalıte mı?

• yanı dv demışsın mını dv ise bu ciahz uymaz zaten sana. onalr hi8 8mm vhs super vhs ler ııcn. aldıgın o donanımla en kalıtelı sekılde cıkartırdın ya. gerek yok oyle para saçmana güven bana.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

İlker selam,

öncelıkle sunu sormam gerek. mını dv mı kasetlerın.?? kac mm oldugunu bılıyormusun? ve mını dv ise süper mını mı normal kalıte mı?

Böyle bir fark olduğunu bilmiyorum. 60 ve 90 eğer bunu kastediyorsan. 90'lık şekilde kayıt ediyor herhalde öyle yazıyor 60 ve 90.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.