Şimdi Ara

Video izlerken virüs bulaşır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
3.527
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar..Dün akşam facebook'a girdim..Bi video gördüm açtım fakat dolsun diye başka sekmede gazete okuyordum..Okuduktan sonra açtım face'i ama o da ne *orno açılmış..Zaten site xx'li bi şeydi..Neyse direk çıkış yaptım..Fakat virüs vs. bulaşır mı merak ediyorum..Hiç bir antivirüs yada antispy programı uyarı vermedi fakat merak ettim..

• Bulaşmaz büyük ihtimalle.
  • Böyle bir şey olurmu bilmiyorum ama büyük ihtimalle bulaşır çünkü videolar veri aktarımı yapıyor.
  • Olmaz inşallah
  • bir şey olmaz hocam bunlar hepimizin başına gelir çoğunluklada bişeycik olmaz
  • ben olsam format atarım o pc'ye. otarz veya ismi cismi bilinmeyen sitelerden izlenen videolar, kodek ihtiyacı gerektirebilir. bu da kilidin açılması için yeterli sebeptir. kilit açılmasa bile ip üzerine bol saldırı gerçekleşir herhalde.. loglara bakınca belli olur. zaten ne gelirse birşey olmaz demekten gelir.

formatı virüsden dolayı atmaktan bahsetmiyorum yanlış anlaşılmasın, mundar denen birşey var. yani..

iknci edit:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi speakerphone2010 -- 20 Eylül 2011; 22:14:45 >

• beyler başka site açılmadı normal video açıldı face içinde,pcde de anormal bi durum yok inşallah bi şey olmaz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.