arkadaşlar izlerken not tutmak gerekiyor mu ? Cidden çok vakit alıyor da
hangi ders için oldugu önemli hocam hangi ders için konusuyorsunuz
Cok vakit aldigini herkes farkediyor ama donup tekrar edebileceğin konuyu unutmamak ve unutma korkusu kayboluyor not çalışma sistemidir basarirsan bence cok yararli
quote:
Orijinalden alıntı: Jakkal37
hangi ders için oldugu önemli hocam hangi ders için konusuyorsunuz
Mateematik Geometri Fizik
quote:
Orijinalden alıntı: WHU1895
Mateematik Geometri Fizik
Alıntıları Göster
hocam bence bu 3 ders içn geçerli ama kimya bio gerek yok diye düşünüyorum türkçe içinde gerek yok
quote:
Orijinalden alıntı: Jakkal37
hocam bence bu 3 ders içn geçerli ama kimya bio gerek yok diye düşünüyorum türkçe içinde gerek yok
Alıntıları Göster
HOCAM BİŞEY SORCAM BENDE HASTALIK MIDIR NEDİR VİDEONUN HEPSİNİ DEFTERE YAZIYORUM SORULARI FALAN DA YAZIYORUM SANKİ EKSİK OLACAKMIŞ GİBİ HİSSEDİYORUM. Deftere sadece formülleri yazsam sıkıntı olur mu
quote:
Orijinalden alıntı: WHU1895
HOCAM BİŞEY SORCAM BENDE HASTALIK MIDIR NEDİR VİDEONUN HEPSİNİ DEFTERE YAZIYORUM SORULARI FALAN DA YAZIYORUM SANKİ EKSİK OLACAKMIŞ GİBİ HİSSEDİYORUM. Deftere sadece formülleri yazsam sıkıntı olur mu
Alıntıları Göster
hocam mesela çarpanlara yırma çalısıyorsunuz klkıp tüm soru kalıplarını yazmayın videoda her görülen her yazıyı yazarsanız işin içinden çıkmazsınız bence çarpanlara ayırma çalıştınız yazın förmülü yeterli yani benm öyle sıkntm yok biyoloji selin hoca pdf kimya özel pdf fizik ertan sinan pdf :D geo kenan kara metin hocam pdf :D türkçe önder hoca pdf :D mat selim yüksel ders notunu aldım ilerliyorum
Hocam doğru söylemiş.O korku herkes de var ama not tutması çok uzun sürüyor pdf veren hocalara yöneliyorum.(Youtube selin hoca paralı içerik olarak ertan sinan kimyaözel tarzı).Pdfli hoca yoksa tekrar olsun diye hızlandırıp izliyorum videoları vakit de yemiyor.
e57E
kullanıcısına yanıt
Soruyu kendim yazınca konuyu daha iyi anlıyorum uzun ama kalıcı yol :)
Videoda söylenen her cümleyi birebir yazmaya zaten gerek yok. Önemli bulduğun cümleleri yazman yeterli olur
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme