Şimdi Ara

video izlerken görüntü atlaması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
544
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar video dosyalarını izlerken görüntüde aniden atlama yapıyor yani sanki yaklaşık 1 saniyeyi yiyor, ilk başta sadece DivX lerde yapıyor diye biliyordum ama baktım TV kartından kaydettiğim Mpeg2 türünden videolarda da yapıyor...Bu sorun beni gerçekten deli ediyor yaw...Sistemim:PIII 1130 MHz, Asus A9250 256 MB GE, 512 MB SD-RAM...Sistemimde K-lite Codec Pack yüklü, ekran kartı en son driverı da yüklemiştim, bir ara daha böyle bir sorun olmuştu meğer arka planda çalışan Kaspersky guard takılmaya neden oluyuormuş disable edince geçmişti, şimdi sistemde Kaspersky de yüklü değil, AntiVir var o da sistemi yormayan bir virüs programı, yani şu nada arka planda öyle kastırıcı bir program yok sizce sorun neden olabilir, format mı atsam naapsam?

• arkadaşlar bi önerisi olan yok mu, ne yapmak lazım?
  • "ekran kartı en son driverı da yüklemiştim" demişsin. bu yanlış işte. en son sürümü diye en iyisi olmuyor . sistemine kartına uygun olanı bulcaksın. misal örnek vereyim. geçenlerde nfs mw ı oynuyorum. dedim ekran kartını güncellemeyeli neredeyse 2 yıl oldu . güncelleyeyyimde daha performanslı oynayayım dedim. gittim .ekran kartımın en son driverını buldum.yukledim oyun açılmadı.bi altını yukledim .takılarak açtı.son çare olarak eski driverı yukledim. ve şu an mutluyum. bence sorunun bu senin. dene istersen.
  • hımm olabilir nokya arkadaşım, çünkü bir ara takılma yapmadan seyredebiliyordum da şimdi sorunsuz çalışan driver hangisiydi onu bulmak lazım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.