Şimdi Ara

Video Formatı Değiştirme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.502
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İnternet Download Manager ile indirdiğim video dosyasının(dizi-film) formatı mp4 olmuyor, bunları izlemek için usbye atıp lcdye taktığımda desteklenmeyen videoları görmüyor tv.
    bilgisayarda açılan bu büyük boyutlu videoları örneğin:600-1000 mb olan bir flv dosyasını nasıl mp4e "hızlıca" çevirebilirim.
    total video converter'da denedim 10dk.dır %1 bile olmadı. ne yapacağım bilmiyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ChicharitoHernandez -- 19 Kasım 2012; 18:37:14 >

• aiseesoft mts converter
  • Kardeş işlemcin eski ve kötü bir işlemci olursa hd videoları mp4 kaliteli video formatı haliyle uzun sürede çevirir. Videoları hızla çevirmek istiyorsan en azından şöyle 400-500 tllik kaliteli bir işlemci al. Ekran kartıda video dönüştürmede çok büyük etkisi var. Yani bu ikiliye şöyle en azından 700-800 tl harcarsan 1000 mb lık hd videoyu max 10-15 dk içerisinde çevirirsin. Genelde 2-3 dk sürer. Prgramların pek bir etkisi olmaz. Programlar sadece paralel ve seri olarak videoları dönştürür. Bunların yanında video üzerinde oynamalar yapabilirsin. Hepsi bundan ibaret. Hız konusunda programların etkisi misal 1000 mblık videoyu kötü bir işlemci ile 2 saatte çeviriyorsa en fazla 10-15 dk etkisi olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: etoxer123

Kardeş işlemcin eski ve kötü bir işlemci olursa hd videoları mp4 kaliteli video formatı haliyle uzun sürede çevirir. Videoları hızla çevirmek istiyorsan en azından şöyle 400-500 tllik kaliteli bir işlemci al. Ekran kartıda video dönüştürmede çok büyük etkisi var. Yani bu ikiliye şöyle en azından 700-800 tl harcarsan 1000 mb lık hd videoyu max 10-15 dk içerisinde çevirirsin. Genelde 2-3 dk sürer. Prgramların pek bir etkisi olmaz. Programlar sadece paralel ve seri olarak videoları dönştürür. Bunların yanında video üzerinde oynamalar yapabilirsin. Hepsi bundan ibaret. Hız konusunda programların etkisi misal 1000 mblık videoyu kötü bir işlemci ile 2 saatte çeviriyorsa en fazla 10-15 dk etkisi olur.

anladım da dosutm kasayı 1 sene önce kadar dizdirdik, en iyi oyunları falan kaldırıyor, pesi en yüksek kalitede hiç donmadan kaldırıyor.
    dur windows derecelendirme notlarını yazayım;

işlemci: 7.4
    ram: 7.4
    grafikler: 6.6
    oyun graf.: 6.6
    birincil sabit disk: 5.9

durum bu. total video convertarda yavaş yükleme söz konusu olmadı hiç yükleme olmadı. (10dk. da %1 bile olmadı yani hiç devam etmedi..)
    başka programları da denedim yine aynı sorunla karşılaştım, başka bir program da 5 dk.sını
    daha başka bi program hiç çevirmedi falan...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ChicharitoHernandez -- 19 Kasım 2012; 23:04:40 >

• Kardeş sen bana işlemcinin puanını, oyunu kaldırıp kaldırmadığını neden yazıyorsunki. Çift çekirdek sıradan bir işlemci ile bütün oyunları rahatlıkla oynarsın. Sen bana işlemcinin ismini, ekran kartınının ismi noktasına virgülüne kadar yaz bende sana verdiğin cevaba göre bilgi vereyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: etoxer123

Kardeş sen bana işlemcinin puanını, oyunu kaldırıp kaldırmadığını neden yazıyorsunki. Çift çekirdek sıradan bir işlemci ile bütün oyunları rahatlıkla oynarsın. Sen bana işlemcinin ismini, ekran kartınının ismi noktasına virgülüne kadar yaz bende sana verdiğin cevaba göre bilgi vereyim

bu işini görür mü hocam;
     Video Formatı Değiştirme

• İşimi gördü. İşlemcin iyi güzel oyunları işlemlerini rahatlıkla ve hızlıca halledersin. Video çevirme vb işlemlerini hızla yapamazsın. Bu sadece Hal-i hazırda olanları hızlıca çalıştırmak için genellikle ev kullanıcıları için ucuza performans işlemcisi. Bu işlemciden fazlasını bekleme. Ben parama kıyar yeni bir anakart ve işlemci alırım diyorsan güzelinden am3+ anakart ve amd fx 8150 işlemcisini al hem maliyeti ucuz hem de video dönüştürme dahil bütün işlerini hızlı bir şekilde yaparsın. Karar senin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yok hocam şu anda alabilecek durumum yok zaten yeni dizdirdik sayılır bunuda.
    yine de bir program önerebilirmisin çevirme işlemini sorunsuz yapabilecek, uzun da olsa razıyım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.