Şimdi Ara

Video Eklendi Saphire HD6950 > 6970 Modlu Çift Bios 2GB + Zalman VF3000A

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.081
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 Video Eklendi Saphire HD6950 > 6970 Modlu Çift Bios 2GB + Zalman VF3000A
    Forumdaki başka bir arkadaştan geçtiğimiz yıl satın aldığım Saphire HD6950 2GB ekran kartımı, 7970 almış olmam sebebiyle satışa çıkartıyorum.
    Kartın garantisi bitmiştir, 2011 yılında Nova Bilgisayar'dan alınmadır ve faturası durmaktadır. Ancak herhangi bir kusuru bulunmamaktadır. Üzerinde Zalman VF3000A çift fanlı soğutucu takılıdır. Oldukça sessiz çalışmakta olan soğutucunun devir ayarı, kasanın dışına da monte edebileceğiniz bir fan kontrolcüsü ile ayarlanabilmektedir. Fan kontrolcüsü hediyem olarak gönderilecektir. Maksimum 2000 RPM hızda hem çok çok sessiz hem de inanılmaz bir soğutma performansı sunmaktadır. (Maxium 61 derece gördüm full yük altında bu RPM’de). RPM hızı 2000’i geçtiğinde stok fan kadar olmasa da biraz gürültü yapmaktadır. 2700 maximum RPM’de biraz rahatsız edici bir gürültü söz konusu olsa da, sıcaklık 51 derece civarlarında olmaktadır.
    Soğutucunun tek eksik yanı, dış zalman yazılı metal koruma gövdesinin, pervanelere değmesi sebebiyle çıkarılmış olmasıdır.
    Stok fanda beraber gönderilecektir.
    Şu anda 6950 shader ayarlarında çalışıyor. Ancak çift bios tuşu sayesinde , kartın saat hızını ve shader ayarlarını 6970 ayarlarına çekip, kartı 6970 olarak kullanabilirsiniz.
    İstediğim fiyat 350 TL>>320 >> 300 dir. Zalman VF3000A fanla birlikte 300 son fiyattır. Satılana kadar bekleyeceğim satılmazsa kuzene hediye ederim.

Videoda BF3 ve Tombraider oynanışlarını görebilirsiniz, ayrıca videonun sonlarında soğutucunun ses performansıda görülebilir
    http://youtu.be/xaofZA53L6g

Diğer ilanlarıma bakmayı unutmayınız
    Fiyat : 300 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Aras Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• foto ekleseniz iyi olur hocamtakipteyim
    Üzerindeki soğtucuya diyecek laf yok zaten.
    İyi satışlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berdush42 -- 11 Nisan 2013; 13:57:19 >

bari bu bilgiyi değiştir yorum yapan arkadaşla çoook çelişiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Ereneren, Milyondabir, Fenerbostan007, Beyazbüyü, Gamerasi, Cinematic, Kanutb
  • quote:

kartın nerden alındığı belli değil..dikkat

Kart uzaydan gelmedi. Türkiyeden alınma. garantisi bitmiş bir kart. ne bekliyorsunuz. neticede 6950 çıkalı 2 sene olmuş.
    Arkadaş kart çalışıyor diyor. Zaten soğutucu söküldüğünde kartın garanti dışı kalma olasılığı yüksektir.
    300 TL de iyi fiyat. Bu kart 7850 lerle yarışan bir karttır.Tek eksiği eski nesil olduğu için güç tüketimi fazladır.
    Onun haricinde performansında bir sıkıntı olacağını sanmıyorum.
    Tekrar iyi satışlar.
    ..
    ..
    ..
    Ben de arkadaşın avukatı gibi oldum ama napayım duramıyorum.

RuHsUz PiNoKyO
    Kartın garanti belgesi yoktur. Yurt dışından alınmadır.

bari bu bilgiyi değiştir yorum yapan arkadaşla çoook çelişiyor

Kart Nova Bilgisayardan alınmadır.

Kusura bakma gece ilan açınca bi an anakart ilanıma gitti kafam, MSI GD65 anakartı satıyodum bide bu ilanı ilk açarken o yurt dışından alınma bi karttı :)

quote:

berdush42
    Kart uzaydan gelmedi. Türkiyeden alınma. garantisi bitmiş bir kart. ne bekliyorsunuz. neticede 6950 çıkalı 2 sene olmuş.
    Arkadaş kart çalışıyor diyor. Zaten soğutucu söküldüğünde kartın garanti dışı kalma olasılığı yüksektir.
    300 TL de iyi fiyat. Bu kart 7850 lerle yarışan bir karttır.Tek eksiği eski nesil olduğu için güç tüketimi fazladır.
    Onun haricinde performansında bir sıkıntı olacağını sanmıyorum.
    Tekrar iyi satışlar.
    ..
    ..
    ..
    Ben de arkadaşın avukatı gibi oldum ama napayım duramıyorum.

Abi güzel yorumların için çok teşekkür ederim. Gaza gelipte HD7970 almasaydım diyorum şimdi :) İnan çok ahım şahım bi fark göremedim aralarında.

• Bende gaza gelenlerdenim. Gittim 7870Xt aldım
    Phenom2 x4 965 BlackEdition 3,4@3,8 GHz + 8Gb 1600Mhz HiLevel+ GA870-UD3 + Sapphire 6950 mod 6970 2GB + PowerColor PCS+5870 OC. + 500 Watt High Power HPC500-H12S + Siliconpower 1TB + Western Digital Black 500GB + Samsung 1TB + Creative Inspire 5.1

Referans
    Alınan: Anarchy-Tr - neo1209

0536 270 2521
  • pm bakmıyorsun e mail bakmıyorsun nasıl ulaşıcaz sana hocam ?
    Phenom2 x4 965 BlackEdition 3,4@3,8 GHz + 8Gb 1600Mhz HiLevel+ GA870-UD3 + Sapphire 6950 mod 6970 2GB + PowerColor PCS+5870 OC. + 500 Watt High Power HPC500-H12S + Siliconpower 1TB + Western Digital Black 500GB + Samsung 1TB + Creative Inspire 5.1

Referans
    Alınan: Anarchy-Tr - neo1209

0536 270 2521
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.