Şimdi Ara

Video Editörleri yardım lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
382
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben son 1 aya yakındır mesleğime karar verdim video editörü olmak istiyorum ve bilgisayarıma after effects ve premiere indirdim. internetten çeşitli videolar izledim fakat burada illaki vardır bu programları profesyonel olarak kullanabilen üyeler ben bu üyelerden her türlü yardımı bekliyorum ihityacım var ciddi anlamda söylüyorum bunu ben bu programları tamamen öğrenmek istiyorum varsa dediğim gibi yardımcı olabilecek kişiler lütfen benimle iletişime geçsin.

• Eğitim Seti İndir İzle.
  • İnternette benim haftalardır arayıp türkçesini bulamadığım birşeyi sen direkt bulabilirsen buyur link at indireyim o zaman?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Despiado

İnternette benim haftalardır arayıp türkçesini bulamadığım birşeyi sen direkt bulabilirsen buyur link at indireyim o zaman?

Bak bak laflara bak

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Pilavjob-

quote:

İnternette benim haftalardır arayıp türkçesini bulamadığım birşeyi sen direkt bulabilirsen buyur link at indireyim o zaman?

Bak bak laflara bak

hatalı birşey mi yazmışım?
  • quote:

1. Labali Bir Şekilde Konuşmayı Kes
    2. Bulamadıysan Bu Senin Beceriksizliğin
    3 After Effect Türkçesi Yok Ancak After Effect Türkçe Eğitim Seti Var Bilgisayarımda Kayıtlı
    4 Premierin Türkçe Eğitim Seti Mevcut İstersen Özelden Link Atabilirim
  • ister programı üreten firma ile iletişime geç, hiç kimse sana internette onca kaynak varken bişey öğretmez.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • konuşma şeklimi yanlış anlamışsın öncelikle onun için özür diliyorum. 3 ve 4. maddelerdeki eğitim setlerini bana özelden atabilirsen gerçekten çok yardımcı olmuş olursun. birde bilebileceğini umduğum bir problemim var bilgisayarım windows 7 64bit ve quicktime playerı yüklemiyor hata veriyor yüklerken sırf after effects .mow formatlı efektleri kabul ediyor diye kurmak lazımmış senin bu problemime bi çözümün var mı ya da .mow formatını çalıştırabilen başka bir video player? cevaplarsan sevinirim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.