Mac için basit bir video düzenleme programı arıyorum. Corel 'in bir programı var windows da onu kullanıyodum, çok memnundum. Mac de bu programı bulamadım. Basit, kolay kullanılabilen bir program var mı bildiğiniz?
Hocam fazlasıyla görmesi gerekmiyor. Final cut pro ile bildiğim kadarıyla baya profesyonel işler çıkarıyolar, kullanması karışık mı acaba? Ben bu program ile video birleştirme, arkasına ses ekleme, içine yazı yerleştirme gibi basit şeyler yapacağım. Şu an iMovie indiriyorum belki o işimi görür.
quote:
Orijinalden alıntı: cometofathers
Hocam fazlasıyla görmesi gerekmiyor. Final cut pro ile bildiğim kadarıyla baya profesyonel işler çıkarıyolar, kullanması karışık mı acaba? Ben bu program ile video birleştirme, arkasına ses ekleme, içine yazı yerleştirme gibi basit şeyler yapacağım. Şu an iMovie indiriyorum belki o işimi görür.
evet profosyonel final cut pro...bana ilk başlarda çok karışık geldi baya bir süre kullanmadım...ama youtubede türkçe eğitimleri izledim ve aslında ne kadar basit olduğunu çözdüm işin.. sürekli video vs yapacaksan fina cut pro öğrenmeye bak.. video birleştirme yazı ekleme efek ekleme ses ekleme herşey mevcut ve herşey elinin altında...
iMovie basit işlemler için harika iş görüyor ancak yine bazı basit konularda etkisiz bir oyuncak gibi kalıyor.
Teşekkürler hocam. Öncelikli işimi hallettim ama montajla ufaktan ilgilenmek istiyordum. After Effect ile uğraşmıştım bişey öğrendim. Final Cut Pro yuda yükleyim onu da deneyim.