|
VİDEO ÇÖZÜMLERİ YAPANLARI ALLAH'A HAVALE EDİYORUM (2. sayfa)
-
-
bi de sadece doğru cevabı okuyup cevap budur demesi...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
palme tyt kimya ve birey b geometrinin çözümleri çok iyi.
-
-
Dönem dönem gidiyor diye karekök edebiyat aldım pişmanım çözümlerde diğer şıkları okumadan açıklamadan c denip geçiyor -almayın kamu spotu- -
Yuh bu ciddimi -
adam kendisi çözmüyor bile, pdfdeki çözümden baka baka yapıyor
-
pdf çözümleri ile cümlesi cümlesine aynı. kitabı çözerken çok az verim aldım cidden.
-
Bilgi sarmal ayt biyoloji denemesinde çoğu sorunun videosu böyle -
Bela okuyacam olmayacak, bir de x2 hız falan yok ya deliriyorum, hız ve renk hem youtube'a hem uygulamaya atıyordu gidip youtube'dan izliyordum. Baktım bugün silmişler hayır neden siliyorsunuz abi dursun işte
-
Linki var mı :)
-
Geçen sene 345’in çözümleri berbattı. Herif çözümleri önceden yazıp işlemler üzerinden soruyu anlatıyordu adlflşed sınıfta deliriyorduk sinirden.
Bu sene Fatih hoca gelmiş baya sağlam olmuş. 345 matematik çözümleri açık ara bu senenin lideri -
3D de sağlam hocam
-
bunlara bi göz atın sanırım çok karışık değiller
-
Bu düşüncelerinizi yayınevlerinin twitter ve instagram sayfalarında da yazmalısınız. Tek tek değil ama hep beraber.
Çünkü ses çıkarmadıkça bildiklerini okumaya devam ederler. Sağlam bir tepki koyun. Kendilerini düzeltsin çakallar. Yıl olmuş 2021...
-
Dikkat et dava ederler :,) -
ben fatih hocaya apotemi problemler hakkında mail attım o da geri dönüş yaptı iyileştirme yapılacağını söyledi.
-
cevap e olduğu için e arkadaşlar
-
Bir de hepsini fernus yapıyor tasarımı hiç hoşuma gitmiyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X