Şimdi Ara

VIDEO CONVERT USTASI ARANIYOR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
468
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 720p mkv filmleri mp4e dönüştürüp altyazı gömmem gerekiyor ve görüntü kalitesini düşürmeden yapmam gerek belki birazcık düşebilir ama net bi görüntü olması lazım. şuan internette ki bi çok film sitesi bunu yapabiliyor. yani mümkün ama nasıl ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wesnt -- 13 Ekim 2013; 20:07:01 >

• total video converter programı yapar sanıyorum, HD versiyonu da var, yapmanız gereken orjinal filmin değerlerini aynen koruyarak formatı değiştirmek

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • mkvmerge programıyla altyazıyı mkv filme göm.daha sonra başka bir programla mp4 e çevir.
  • Total video converter yapıyor ama aynı isimde iki farklı yazılım var,gerçeği effect matrix e
    ait olanı...
  • ama arkadaşlar aynı zamanda filmlerin boyutları 2gbdan düşük olcak ve bu boyut düşerken görüntü çok düşmeyecek bakıldığında evet baya net demem gerek.
    mesela şöyle söyleyeyim: kullanıyor musunuz bilmiyorum ama webteizle.com yada bicaps.com gibi sitelerde 720p kalitede film açarak izlediğinizde görüntüden baya memnun kalırsınız (siteler bertbat ve reklam yuvası o ayrı) ve indirmeye çalışırsanız eğer boyutun her filmde 2gbdan düşük olduğunu görürsünüz. benim bunu yapmam lazım :/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wesnt -- 17 Ekim 2013; 23:09:31 >
  • Ultra video convert en sonu indir basit ve mükemmel.

• Tostmania kullanıcısına yanıt
    istediklerimi verir mi ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: wesnt

istediklerimi verir mi ?

Ben kullanıyorum ve memnunum indirip deneyin.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.