Şimdi Ara

Video Çekerken Kasmayan PC

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
526
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhaba ben bir pc toplamak/almak istiyorum. Bu konulardan neredeyse hiç anlamıyorum. Pc de yapacağım en fazla şey lol açıp video çekmek ya da yayın açmak olacaktır. Öyle gta5 felan oynama hevesim yok. İnternette yüzlerce pc toplama videosu felan var ama hangisi bana uygun anlamıyorum. Ben şuan lol oynarken en düşük ayarlarda oynuyorum ve 100 fps civarı alıyorum 5 dk sonra 60a düşüyor 20-30dk sonra 20e bile düştüğü oluyor. Birde oyunun dosyasını indirip bile video çekmeye çalıştığımda 5-15 fps arası oluyor bi ara metin2 denemiştim video çekmeyi yine 15-20 fps olmuştu. dxdiag'dan fotoğrafı koyuyorum ekran kartını 2 sene kadar önce aldık.
    Bu arada ekran çözünürlüğüm 1920-1080 etkiliyor mu bilmiyorum monitör biraz büyük.Video Çekerken Kasmayan PC

• FPS düşmeden oyun videosu çekmenin yolu video çekimini destekleyen ekran kartına yaptırmaktır. Nvidia'da GTX650 ve üstü AMD'de ise GCN mimarili kartları HD7700 serisi ve üstü oyun içi video çekmeye müsait. Sizin sistemde video çekimini işlemci üstleniyor gibi. 1080p'yi bırakın 720p'de bile 2 çekirdek işlemci video çekerken akıcı deneyim sunamaz. 360p'de anca olur ama onda da kalite düşük olur.

GT1030 kampanyada. Kampanya biterse 350 TL'ye GT1030 satan bir yerden bakınız.

http://www.sinerji.gen.tr/sinerji-dcs460-msi-pentium-g4560-8gb-1tb-rx460-pmu72340

• https://forum.donanimhaber.com/1200tl-sistem-tavsiyesi-cs-go--127488279

bu başlığa bak videoları quicksync (işlemci içindeki ekran kartını kullanarak) ile obs üzerinden çekebilirsin yani asıl kullandığın ekran kartınada ağırlık yapmaz
  • Obs de nasıl ayarlanıyor quicksync yani işlemci yerine ekran kartını kayıtta kullanma olayı nasıl yapılır?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Blaxoul_CR kullanıcısına yanıt
    Ayarlar -> Kodlama kısmından seçiyorsunuz.

OBS Classic

OBS Studio

İlk mesajımda yazdığım ekran kartlarından birine sahipseniz Nvidia için "NVENC" AMD için "AMD VCE" kodlama seçeneği ekleniyor. Bunları seçtiğinizde hemen hemen fps düşmeden çekim yapabiliyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi a-f-h -- 8 Temmuz 2017; 19:28:16 >

• Teşekkürler herkese bakıyorum attıklarınıza bir de birşey sorcam bu overclok mu ne var ne oluyor o ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.