Şimdi Ara

video bölme işini yapamadım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
249
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar çektiğim bir görüntüyü vcd ye dönüştürüp bilgisayar ortamına aktardım fakat videoda istemediğim bi bölüm var. bu bölümü çıkartıp yeniden kaydetmek istiyorum fakat yapamadım. yardımcı olursanız sevinirim. kullandığım progam ULEAD VİDEO STUDİO 7 Basic........

• Bu işi yapmanın en kolay yolu Easy Video Splitter programını kullanmak.

VCD Cutter yazılımı da mpeg1 için harikadır
  • Elinde sadece vcd mi var kamerandan aktardığın görüntü yok mu?
  • o da var ama dat uzantılı olarak kayıtlı bilgisayara...... son kısımda istemediğim bi görüntü var onu çıkarmak istiyorum
  • Eğer şu an elinde sadece VCD varsa, VCD Cutter ile istediğin gibi düzenleyebilirsin. Windows Movie Maker da kullanabilirsin ama uğraşmana gerek yok.

Ama genelleme yaparsak ve mpeg2 ve avi kayıtlarının olduğunu da düşünürsen, VCD Cutter o formattaki görüntüleri düzenleyemez...

Video kameradan görüntü aktarma ve video düzenleme işlemlerin için Adobe Premiere Elements 2'yi öneririm. Harika bir programdır. Gerekirse, daha sonra Adobe Premiere Pro kullanmaya başlarsın
  • bu konuda bi sürüprogram önerisi var biliyorum... hatta bi sürü program indirdim faka tam olarak anlamadığım için bölme işini yapamadım yani işlem basamaklarını tam olarak bilmiyorum. elimdeki eski programla yapmaya çalıştım ( ULEAD VİDEO STUDİO 7 ) ama başaramadım.Dediğim gibi işlem sırasını tam olarak bilmiyorum.epeycede kurcaladım ama olamadı. Bana bunları basitçe anlatarak yardım edebilirsiniz....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.