Şimdi Ara

video+audio bozuluyor !! (msi k8t neo + amd )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
394
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yepyeni msi k8t neo anakart + amd 64 3000 mobile + 2*512 kingston ram var.. xp yi yükledim sorun yok ..
    müzik ya da film falan açınca birden grafikler sapıtıyor .. ses saçmalıyor .. sadece müziği ya da filmi oynattıgım software de değil diğer grafiklerde garipleşiyor. onboard sesi disable ettim denedim video da problem olmadı uzun süre.. tekrar sb live kart taktım yine aynı problem. problem nerde olabilir ? ne yapabilirim ? çıldırcam ya. sanki video yu başlatınca bişeyler çakışıyo ve saçmalamaya başlıyo.. bu arada video audio açmazsam herşey normal çalışıyo.

bütün nvidia driverları kaldırdım tekrar denedim yine de olmuyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the_enemy -- 30 Aralık 2004, 13:54:43 >

• problemi update ediyorum :
    tekrar (bu arada sölemeyi unuttum msi fx5200-t128 ekran kartı) nvidia driver ları yükledim ve sb live value kartı çıkardım. onboard ses de disable durumda... problemsiz 2 video birden çalıştırıyorum !! ? !!
    ses olmuyo yani.. ses kartından ya da direk board dan ses almaya kalkınca saçmalıyo alet.. ne bu ya !! lütfen yardım...
  • Kullandığın video programın AC3 ayarlarını iyi yap. Codecleri güncelle olmassa yeni bir directx kur.
  • Kardeş, senin sorunun çok benzeri bende de oldu. Götürüp baktırdık, işlemci arızalı çıktı. Amd 2500+ athlon, daha yeni aldık abime. Şimdi bu işlemciyi geri gönderecem. Eğer sen de işlemciyi yeni aldıysan sorun bence orda. En iyisi bir servise götürüp baktır. Senin yaptıklarının hepsini ben de yaptım, bios update, ekran ve ses kartının kaldırılıp son sürücülerinin kurulması, directx kurulumu, xp'nin yeniden kurulumu, v.s.
  • hadiiiii....daha bugün aldım işlemciyi ya.. kaç gündür uğraşıyorum zaten.. ondan öncede başka işlemci+anakart ram le ilgili problem çıkarmıştı..
    peki wolverine sen sesle ilgili bişey yapmadıgın sürece saçmalıyo muydu pc n ? yani ben şu an onboard ses kartını enable ettim ama ses gerektiren hiç bişey kullanmıyorum şu an (mp3 , avi vs ) ve süper çalışıyo alet..yani cpu sorunluysa şu an nasıl çalışıyo bu.. bi video mp3 açınca sapıtıyo.. ayrıca sapıtma sadece ses ve görüntüde değil başka şeylerde de oluyo.. mesela norton system works virus definiton ların up to date değil yükleyemem diyo birden normal çalışırken , sonra firefox açılmıyo vs vs..
  • lütfen baba donanımcılar yardım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.