Şimdi Ara

VİCTORİA DİYORUM BAŞKA BİR ŞEY DEMİYORUM (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
132
Cevap
0
Favori
10.226
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bir link verseniz çok sevinirim indirmek için yalnız kotamın durumundan hiç haberim yok kotayı nerden öğrenebiliyoruzki
  • quote:

Orjinalden alıntı: PANZERGENERAL

bir link verseniz çok sevinirim indirmek için yalnız kotamın durumundan hiç haberim yok kotayı nerden öğrenebiliyoruzki

google amcaya adsl kota de çıkan ilk siteye gir
  • quote:

Orjinalden alıntı: -BoZ-

quote:

bir link verseniz çok sevinirim indirmek için yalnız kotamın durumundan hiç haberim yok kotayı nerden öğrenebiliyoruzki

Sonra napıcam kullanıcı adı şifre istiyor
  • Bişe dicem bu oyunda osmanlıyla tüm dünyayı ele geçirebiliyormuyuz öle bir imkan varmı yoksa sadece avrupa gibi sınırlı bir alanımı ele geçirebiliyoruz ayrıca padişahın halife olmasının gerektirdiği şekilde tüm dünya müslümanlarını ayaklandırabiliyormu ayrıca osmanlı ordusunun durumu ne
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: -BoZ-

quote:

Sonra napıcam kullanıcı adı şifre istiyor

kardeşim adsl şifreni ve kullanıcı adını bilmiyomusun

• Oynamaya çalıştım, çok seviyorum eski zaman oyunlarını zaten sanırım HOI2'nin yapımcıları yapmış ama bir türlü beceremedim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: \*\ TaGoKo /*/

Oynamaya çalıştım, çok seviyorum eski zaman oyunlarını zaten sanırım HOI2'nin yapımcıları yapmış ama bir türlü beceremedim.

aynen ya forumda bilende yokki yardım etse.. bilsede kimse uğraşmıyo

sadece ne yaptıklarını yazıyolar

biz enayiyiz millet oyun hakkında fikir edinsin ana hatlarıyla öğrensin diye uğraşıyoruz

tabi gerçekten insanlara yardımcı olanlar var onlara sözüm yok..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -BoZ- -- 15 Ağustos 2008; 18:11:37 >
  • bunu denemeli yim.
  • Çok zor bir oyun işin açıkçası para hilesi olmadan oynayamıyorum sürekli money money money.Ve ürettiğim ham maddeleri biriktiremiyorum.Fakat nasıl olduysa Amerika işe oynarken biriktirdim.Ekonomim düzeldi.Almanya,Osmanlı,Avusturya,Fransa baş ağırtan ülkeler oynaması çok zor velakin.En kolayı İsviçre hele sağ taraftan Trade All Union yaptımı nufus artar tadından yinmez baya zaman oldu oynamıyorum.Kısmetse 1 ay içinde tekrardan yüklicem..
  • harcamalardan eğitim bölümünü artır benim tavsiyem yüklü olan dosyayı aç seneryoya gir
    kaç yılında oynamak istiyorsan ve hangi devletle oynamak istiyorsan o devletin ai dosyasını aç (TUR.ai)gibi
    ve sonra literacy bölümünü .8 veya .9 yap bu şu analama gelir .dan sonraki rakam X10 yani .8 %80 okuma yazar oluyor ki bunun osmanlıda sadece %4 olduğunu düşünürsek çok iyi bide TUR.ai dosyasında yine teknolojiler var
    1001
    1002
    1003 gibi onları başka üllklerin mesale almanyanın teknoloji kodları değiştir...ama sakın inventions(yani buluşlarıda değiştirmeyi unutma.manpower gelince yine senaryo klosöründen anatolia veya artık hangi ırtan istiyorsan o ırkı mesala turkish ara anatolia dosyası olabilir ve ya başka aç.bu sefer soldiers yazanların karşısındaki rakam ları artır fakat abartma 3 yazıo sa 89 yap mesela.bu sayede 3000 asker potansiyeli 89000 çıkıo tabi sadece asker için deilde diğer iş kolları içinde bu işlemi yapabilirsin.ha bide ani savaş çıkar veya çıkartırsan diye mobilized yani rezerv asker ler var onların sayısını da TUR.ai de mobilition du galiba hatırlamoyor karşısındaki rakamı 32 falan sa 64 yapabilirsin veya daha fazla o senin zevkine kalmış.yani 64 yazrsan 64.10000=640000 kişilik ordu demek neyse bunlar sana yeter umarım başarılar....

• quote:

Orijinalden alıntı: vendeta

HEART OF İRON FANATİKLERİ KESİNLİKLE BU OYUNU DENEYİN.MÜKEMMEL BİR OYUN, OSMANLI İMP.1836'DAN ALIYORSUNUZ 1914'TEKİ BÜYÜK SAVAŞA HAZIRLIYORSUNUZ.KESİNLİKLE HEARTS OF İRONDAN DAHA İYİ , HERKESE TAVSİYE EDİYORUM.BU OYUNU TAVSİYE EDEN Tom006 HOCAYA TEŞEKKÜRLER.

deniyelim bakalım nasıl bişimiş:)
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.