Şimdi Ara

VİCTORİA DİYORUM BAŞKA BİR ŞEY DEMİYORUM (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
132
Cevap
0
Favori
10.230
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende indirdim.Eskiden Hearts of iron ı bayağı iyi oynuyordum dafat bu oyunu bir türlü öğrenemedim.Hotmailimi eklerseniz sevinirim. gokhan_demir_7@hotmail.com bana bu oyunu öğretebilecek arkadaşlar için
  • Merhaba arkadaşlar link bulursam bende başlamak istiyorum

HOI de EU2 de baydı artık bilgisayar EU3 ü kaldırmadı bunu deniyelim bide ;)
  • HOI hastasıyımdır. bende oynamak istiyorum oyunu. link varsa pm atabilirseniz sevinirim. ek paketininki de olursa iyi olur!
  • Arkadaslar bu industrial poweri nasil yukseltebiliriz? -1000 leri buldu...
  • arkadaşlar biri bana pmden linkleri atarsa sevinirim..

ben hoi2 konusunda isteyen herkesi attım gözardı etmedim istekleri.. yani herşey karşılıklı değil ama bizimde belli bi emeğimiz var strateji bölümünde

bıktım hoi2den yaw
  • Selamlar,

Bir kenti hammadde üretimine başlatabilmenin yolunu biliyor musunuz? Mesela Adana'da pamuk yetiştirmek istiyorum diyelim...

Bir de, oyunun Revolutions'dan sonra bir patch'i çıktı mı? Bende sürekli ekran kaymaları ve kkimi zaman da oyundan düşürmeler gerçekleşiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi komagene -- 6 Aralık 2007; 23:11:11 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: komagene

Selamlar,

Bir kenti hammadde üretimine başlatabilmenin yolunu biliyor musunuz? Mesela Adana'da pamuk yetiştirmek istiyorum diyelim...

Bir de, oyunun Revolutions'dan sonra bir patch'i çıktı mı? Bende sürekli ekran kaymaları ve kkimi zaman da oyundan düşürmeler gerçekleşiyor.

bugün sabah (4:30 civarı) buldum cevapları. Meğerse oyun içinde manuel varmış :p

öncelikle patchler hakkında tüm bilgi burada

Pamuk konusuna gelince, oyunda RGO'ların yapımına olanak yokmuş. yani her kentteki hammadde değişmez durumda; ancak upgrade edilebilir tabii.

• Arkadaslar industrial power konusunda yardim edebilicek yokmu??Nasil arttirabilirim?Acayip dusuyo engelleyemiorum...
  • sağolun yaw.. çok teşekkürler.. ne güzel atmışsınız linkleri iyiki bişey istedik..

istemeye gelince herkes istiyo ama yardım etmeye gelince kimse takmıyo bile

lanet olsun böyle foruma başka bişey demiyorum.. bizde milleti adam yerine koyup gelen pmleri cvplıyoduk.. buymuş karşılığı sağolun
  • linkleri pmden atabilcek olan var mı:D

bu işler karşılıklı dimi:D

siz bana link verin

ben de kamera almak isterseniz her türlü bilgiyi sağlarım:P bkz. dijital video bölümü:F
  • @anilgee

emule adlı program ile oyunu indirebilirsin 600-700 mb

oyun hakkında bilgisi olan varmı forumda? kaldımı yani

hoi2den sonra victoria oynamaya başladım ama baya karışık sormam gereken bi kaç şey var
  • quote:

quote:

Selamlar,

bugün sabah (4:30 civarı) buldum cevapları. Meğerse oyun içinde manuel varmış :p

öncelikle patchler hakkında tüm bilgi burada

Pamuk konusuna gelince, oyunda RGO'ların yapımına olanak yokmuş. yani her kentteki hammadde değişmez durumda; ancak upgrade edilebilir tabii.

Dostum manuel nerede :) Hangi tuşla açığa çıkıyor, bende yeni başladım bu oyuna ama çözmekle uğraşıyorum şu an.

• hoi2 oynarken IC ile üretiyoduk herşeyi.. bunda IC ile üretemiyoru galiba? kaynak istiyo.. kaynakları upgrade edebiliyoruz ama hangi şehirde hangi kaynak olduğunu bulamıyorum.. nasıl kaynak üreticem yaw.. bide upgrade etmeyi bilmiyorum çok karışık oyun
  • quote:

Orjinalden alıntı: -BoZ-

hoi2 oynarken IC ile üretiyoduk herşeyi.. bunda IC ile üretemiyoru galiba? kaynak istiyo.. kaynakları upgrade edebiliyoruz ama hangi şehirde hangi kaynak olduğunu bulamıyorum.. nasıl kaynak üreticem yaw.. bide upgrade etmeyi bilmiyorum çok karışık oyun

oyun güzel ama karışık olması bezdirdi beni
    haklısın sana katılıyorum

• Aylardir soruma cevap alamadim neyse belki o gunden bugune kendini biraz daha ilerletmis bi arkadas yardim edebilir cok ugrastim cozemedim su industrial power olayini acayip dusuyor,nasil sabit tutabilirim? hem birazda konu hareketlensin bide oyunu iyi bilen bi arkadas rehber tarzinda bisey yazsa cok mutlu oluruz valla...bence bu oyun bu kadar arka sayfalara dusmeyi hakketmiyor biraz hareket lazim...
  • bu oyunda IC varmıki ya.. bayadı oynamıyorum unuttum ama hoi2den bahsediyosan bildiklerimi sayabilrim
  • valla bende uzun zamandir oynamadim bi industrial power olayi vardi surekli dusuyodu bende onu cozemeyince oyunu biraktim gecenlerde aklima geldi tekrar yaziyim dedim...hayir Victoria dan bahsediorum zaten burdaki industrial power hoi deki IC tarzinda diildi daha farkliydi hatta prestige,military power flnda vardi
  • Rise Of Nations'a benziyor
  • arkdaşlar türklerle oynuyorum hiçbişi bilmeden oynutorum şehirlere girip o meywe şarap buğday gibi şeyleri genişletiorum exle başlayan şeyle tam hatırlamıyorum ama n etki yapıo emin diiilim şimdi prestige için manpower için ve para için neler yapabilirim özelllikle manpower nasıl ilerletilir vede mısıra saldırmak iyimidir kötümüdür bikere saldırdım adamlarda habire adam çıkıyor..bide coruuption afflict nedemek bazi şehirlermde bu uyarı çıkıo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi şilelignç -- 12 Mayıs 2008; 17:54:27 >
  • Arkadaşlar bu oyunda patch gibi birşey var mı?revolation dan daha başka..mesala 2.dünya savaşını içine alan bir patch.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.