Şimdi Ara

Victor U2 İncelemesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
3
Favori
7.450
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Eline sağlık kardeşim harıka bir paylaşım ve bilgilendirme

SUPERNATURAL
  • evet arkadaşlar dün telefon elime geldi hepsiburadadan aldım sipirişten 2 gün sonra elime geldi(siparişi 17:00 dan önce verirseniz 1 gün beklersiniz)

beyaz rengini aldım telefon gerçekten çok harika general mobile 2 telefonu ile karşılaştırtım arkadaştan yarım saatligini zoru zoruna aldım

ekran konusunda discovery 2 ile aynı canlılık renk ve akıcılık aynı

arka kamera abartıldığı kadar kötü deil bence cok iyi gm discovery 2 den 100 kat daha iyi

ön kamera kutuda 2mp yazıyor antutu bencmarkta 5.33 mp cıkıyor ama gözlemime göre ikiside deil 3-4 arası birsey discovery 2 nin ön kamera daha iyi

telefon kasa bakımından cok harika . pil konusuna gelince pil oyunlu internetle kullanıldığında 1 gün yetiyor abartıldığı gibi cabuk bitmiyor.

wifi konusunda iste cogu telefonun cekmediği yerden cekiyo demeleri abartı gm discovery 2 nin cekmediği yerde buda cekmiyor normal bir telefon gibi wifi durumu

benim antutu testinden 31000 puan aldı .oyun performansı harika asphalt 8 ve modern combatta 0 kasma ısınmada normal aşırı ısınmıyor

merak ettiğiniz soru varsa bir kullanıcı olarak doğruya doğru anlatırım .bence hiç düşünmeden alın.

yolda giderken fazla cıkarmayın merak edip soruyor millet sonra anlat anlatabilirsen :D

• Samsung daki gibi camera apksini bulup deneyen var mı?
    Otofocus olmaması ve Özçekimlerde nasıl çözüm bulacağız?

Firmanın iletişim mailleri şu şekilde:

destek@victor.com.tr (bu maili okuyan yok sanırım, telefonla aradığımda bu maili okuyabilen birine ulaşamadım)

operasyon@inselberg.com.tr (son bağlandığım kişi operasyon bölümünde idi, buraya mail atmamı istedi)

baris.ozcelik@victor.com.tr (operasyon bölümü aşağıdakileri bu maile cc yaptı. telefonlar ile ilgilenen kişi Barış Bey imiş ama tabiiki bir cevap yok)

Telefondaki sorunlar:

1) Whatsapp benzeri mesajlaşma uygulamaları bildirimleri otomaik olarak gerçekleştirmiyor, yeni mesaj/bildirim gelip gelmediğini görmek için mutlaka programı açmak zorunda kalıyoruz. Ayrıca, programı açtıktan sonra home butonuna uzun süre basarak arkaplan uygulamalarını durdurduğumuzda yine yeni gelen bildirimleri göremiyoruz. Her defasında tüm mesajlaşma uygulamalarını açık bırakmamız gerekiyor ki bu hem pil performansını olumsuz etkiliyor hem de kullanıcıya kötü bir deneyim yaşatıyor.

2) Telefon her reboot sonrasında power saving mode aktif hale geliyor ki bu işlemci frekansını kısıtlayarak oluyor ve telefonun performansını düşürüyor. Bunu kapatmak için yine her reboot sonrasında menü-ayarlar-pil kısmına girip kapatmamız gerekiyor.

3) Telefonun bataryası %100 dolduktan sonra şarj aletini çıkardığımda eğer kablosuz ağa bağlı ise hiçbir işlem yapmasam dahi saniyeler içerisinde %95'e kadar düşüyor. 1 saatte hiçbir işlem yapılmasa dahi %83'e düşüyor.

4) Kamera çok kötü. Gün ışığı altında dahi odaklanamıyor ve bulanık fotoğraflar çekiyor, beyazlar patlıyor. Fotoğraflarda bol miktarda grenlenme var.

5) Dokunmatik panelin tepki süresi uzun. Örneğin; ilk seferde ekran kilidini açtığım çok nadir. Bir programdan çıkmak için home butonuna bastığımda ana ekrana çok geç dönüyor ve telefon kısa bir süre tepkisiz kalıyor. Bunları eski telefonum LG G2 ile kıyaslayarak söylüyorum. Zaman zaman kilitlenen ekran nedeni ile pili çıkarmam gerekiyor.

6) Ekranın sol alt köşesine yakın bir noktada stcuk pixel var. Bazen renk yeşil rengi göstermediği oluyor ama kullandıkça düzelebilir de ölü pixele dönüşebilir de. En alt ortada 1 adet de ölü pixel var.

7) Panelde bol miktarda ışık sızması mevcut.

8) Firma ne mail ile ne de telefonla iletilen bu şikayetlerle ilgilenmiyor. Bunları facebook'a yazarsanız siliyorlar.

Kısaca ben aldığıma pişman oldum. Telefonsuz kalmak da istemiyorum ama pazartesi geri göndereceğim.

• ben de almak istiyorum bu telefonu, ancak en gerçekçi yorumu iyaan yapmış gibi görünüyor,telefonun sıkıntıları var.hep aynı tezatta kalıyor insan biraz daha para verip daha iyisini mi alsam(birazdan kastım maksimum 1000 TL)
    bir telefona 100 tl de verseniz 2000 TL de verseniz kullanırken keyif alamıyorsanız ve kullanma da sıkıntı yaşıyorsanız genel tabirle telefon"çöp"hükmünde oluyor.
    Ya da riske girip şansını denemekte de fayda var gibi...;))

Kamera konusunda yazılımsal bir çalışma var mı bilmiyorum ama batarya söylenildiği kadar kötü değil. %100 olunca tam %100 ü sağlamak için de 10dk yavaş şarj oluyor, programdan bakıyorum. Bu şekilde hemen düşmüyor, sabah 9 dan aksam 9 a kadar çıkarıyor benim bir günümü ama ayda 4GB Paket + Wifi kullanımı yapan birisine kesinlikle yetersiz gelecektir. Bir tek bu değil bütün telefonlar yetersiz gelir neredeyse bu performansta ve ekranda , o yüzden bende rahat rahat kullanabilmek için 10400mah xiaomi batarya aldım çantaya duruyor gayet güzel
    Ryzen 9 5950X || Msi MPG Coreliquid K360 || MSI MEG B550 Unify || Crucial Balistix 4x16GB || MSI GTX 1660 LOKUM || PNY CS3030 Nvme || Sandisk 1TB SSD || WD Red Pro 6TB || FSP Aurum PT 1200W || Cooler Master SL600M
    Eski Kullanıcı Adı : Chris Brown

• Açıkçası bu telefonu kullanan biri olarak, Dr.Victor'un ve Chris Brown un yaptığı eleştirilere kesinlikle katılıyorum. Pil bence Android isletim sistemi ile optimize degil, stabil sekilde azalmiyor ama telefon günü kesinlikle çıkarmıyor diye de bir durum söz konusu bence değil. Aşağıdaki sorulara gelince;

1) Whatsapp benzeri mesajlaşma uygulamaları bildirimleri otomaik olarak gerçekleştirmiyor, yeni mesaj/bildirim gelip gelmediğini görmek için mutlaka programı açmak zorunda kalıyoruz. Ayrıca, programı açtıktan sonra home butonuna uzun süre basarak arkaplan uygulamalarını durdurduğumuzda yine yeni gelen bildirimleri göremiyoruz. Her defasında tüm mesajlaşma uygulamalarını açık bırakmamız gerekiyor ki bu hem pil performansını olumsuz etkiliyor hem de kullanıcıya kötü bir deneyim yaşatıyor.

WhatsApp da problem olabilir ama ben daha çok skype, facebook messenger gibi uygulamalar kullanıyorum ve sürekli kullanıyorum. Pilden kazanmak içinde arkaplandaki tum uygulamaları kapatıyorum. Problem olmuyor. Bu uygulamalar benim için kritik çünkü iş kullanıyorum. Sonuçta WhatsApp'ı bilmiyorum ama diğer uygulamalarda sorun olsa kesinlikle bilirdim.

2) Telefon her reboot sonrasında power saving mode aktif hale geliyor ki bu işlemci frekansını kısıtlayarak oluyor ve telefonun performansını düşürüyor. Bunu kapatmak için yine her reboot sonrasında menü-ayarlar-pil kısmına girip kapatmamız gerekiyor.

Bir sonraki noktada pilin çabuk tükendiğinden bahsediliyor ki reboot sonrasında power saving mode aktif hale geliyor ise bu güzel birşey değil mi ? Power Saving Mode aktif değil ise pilin düşmesi normal değil mi ?

3) Telefonun bataryası %100 dolduktan sonra şarj aletini çıkardığımda eğer kablosuz ağa bağlı ise hiçbir işlem yapmasam dahi saniyeler içerisinde %95'e kadar düşüyor. 1 saatte hiçbir işlem yapılmasa dahi %83'e düşüyor.

Evet ama ya sonra ? yani pil azalmış gözüküyor ama sonra hemen bitiyor mu ? Bir saatte hiçbir işlem yapılmasa da %83'e kadar düşmüyor. Arka uygulamalarınız ve wireless açık olabilir. Kapatırsanız bu kadar çabuk azalmadığını görebilirsiniz. Bu problem muhtemelen aslında bu telefonun 2500mh pil orjinal pil yerine bizim isteğimiz olan 3100mh pil ile gelmesinden kaynaklanıyor olabilir ve Optimizasyon üzerinde çalışılıyor.

4) Kamera çok kötü. Gün ışığı altında dahi odaklanamıyor ve bulanık fotoğraflar çekiyor, beyazlar patlıyor. Fotoğraflarda bol miktarda grenlenme var.

Kamera konusunda yukarıda çekilmiş resim örnekleri var. Abartıldığı kadar kötü değil ama Piranha Zen fotograflarını paylasan arkadas vardı. Onun ki gercekten iyiydi. Bence eğer kamera konusu önemli ise Victor U2 doğru bir tercih değil ancak idare eder bir çözüm olacaktır.

5) Dokunmatik panelin tepki süresi uzun. Örneğin; ilk seferde ekran kilidini açtığım çok nadir. Bir programdan çıkmak için home butonuna bastığımda ana ekrana çok geç dönüyor ve telefon kısa bir süre tepkisiz kalıyor. Bunları eski telefonum LG G2 ile kıyaslayarak söylüyorum. Zaman zaman kilitlenen ekran nedeni ile pili çıkarmam gerekiyor.

"Açıkçası telefonu nasıl kullandığınızı bilmiyorum ama eski bir Discovery kullanıcısı olarak bu benim kullandığım en hızlı ve performanslı telefon diyebilirim. Nacizane tavsiyem üzerinde gelen ekran koruyucu kaldırarak kullanmayı bir deneyin. Hem ekran kalitesi hem de dokunmatik kalitesinin çok daha yükseldiğini hissedebilirsiniz"

6) Ekranın sol alt köşesine yakın bir noktada stcuk pixel var. Bazen renk yeşil rengi göstermediği oluyor ama kullandıkça düzelebilir de ölü pixele dönüşebilir de. En alt ortada 1 adet de ölü pixel var.

Bu kişisel bir problem. Eğer böyle bir problemeniz var ise size mutlaka yardımcı olunacaktır.

Bu da yine çok muhtemelen sizin telefonunuza özgü birşey olabilir. Bunun içinde kimsenin "bu telefon böyledir, böyle kullanmanız gerekir dediğinizi zannetmiyorum" Ben de böyle bir problem yok. Kullanan arkadaşlardan bu tür bir problem bildiren biri var ise yorumlarını bekliyoruz

8) Firma ne mail ile ne de telefonla iletilen bu şikayetlerle ilgilenmiyor. Bunları facebook'a yazarsanız siliyorlar.

Facebook'ta sildiğim tek bir şikayet yok ama sizin ardı ardına yapıştırmış olduğunuz bu postunuz duruyor. Belirttiğiniz problemler yok demiyoruz zaten biz de elimizden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışıyoruz. Yardımcı olmaya çalışmasak zaten ilk güncelleme de gelmezdi

• quote:

Orijinalden alıntı: Victor Gaming Machine

Açıkçası bu telefonu kullanan biri olarak, Dr.Victor'un ve Chris Brown un yaptığı eleştirilere kesinlikle katılıyorum. Pil bence Android isletim sistemi ile optimize degil, stabil sekilde azalmiyor ama telefon günü kesinlikle çıkarmıyor diye de bir durum söz konusu bence değil. Aşağıdaki sorulara gelince;

WhatsApp da problem olabilir ama ben daha çok skype, facebook messenger gibi uygulamalar kullanıyorum ve sürekli kullanıyorum. Pilden kazanmak içinde arkaplandaki tum uygulamaları kapatıyorum. Problem olmuyor. Bu uygulamalar benim için kritik çünkü iş kullanıyorum. Sonuçta WhatsApp'ı bilmiyorum ama diğer uygulamalarda sorun olsa kesinlikle bilirdim.

Bir sonraki noktada pilin çabuk tükendiğinden bahsediliyor ki reboot sonrasında power saving mode aktif hale geliyor ise bu güzel birşey değil mi ? Power Saving Mode aktif değil ise pilin düşmesi normal değil mi ?

Evet ama ya sonra ? yani pil azalmış gözüküyor ama sonra hemen bitiyor mu ? Bir saatte hiçbir işlem yapılmasa da %83'e kadar düşmüyor. Arka uygulamalarınız ve wireless açık olabilir. Kapatırsanız bu kadar çabuk azalmadığını görebilirsiniz. Bu problem muhtemelen aslında bu telefonun 2500mh pil orjinal pil yerine bizim isteğimiz olan 3100mh pil ile gelmesinden kaynaklanıyor olabilir ve Optimizasyon üzerinde çalışılıyor.

Kamera konusunda yukarıda çekilmiş resim örnekleri var. Abartıldığı kadar kötü değil ama Piranha Zen fotograflarını paylasan arkadas vardı. Onun ki gercekten iyiydi. Bence eğer kamera konusu önemli ise Victor U2 doğru bir tercih değil ancak idare eder bir çözüm olacaktır.

"Açıkçası telefonu nasıl kullandığınızı bilmiyorum ama eski bir Discovery kullanıcısı olarak bu benim kullandığım en hızlı ve performanslı telefon diyebilirim. Nacizane tavsiyem üzerinde gelen ekran koruyucu kaldırarak kullanmayı bir deneyin. Hem ekran kalitesi hem de dokunmatik kalitesinin çok daha yükseldiğini hissedebilirsiniz"

Bu kişisel bir problem. Eğer böyle bir problemeniz var ise size mutlaka yardımcı olunacaktır.

Bu da yine çok muhtemelen sizin telefonunuza özgü birşey olabilir. Bunun içinde kimsenin "bu telefon böyledir, böyle kullanmanız gerekir dediğinizi zannetmiyorum" Ben de böyle bir problem yok. Kullanan arkadaşlardan bu tür bir problem bildiren biri var ise yorumlarını bekliyoruz

Facebook'ta sildiğim tek bir şikayet yok ama sizin ardı ardına yapıştırmış olduğunuz bu postunuz duruyor. Belirttiğiniz problemler yok demiyoruz zaten biz de elimizden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışıyoruz. Yardımcı olmaya çalışmasak zaten ilk güncelleme de gelmezdi

Teşekkürler,cevaplar için.

• pirimitif P kullanıcısına yanıt
    iyaanın yaşadığı dokunmatiği yavaş gelmesi felen problemler bende yok.arka kamerası cok iyi onu söyliyim ön kamera 5 mp ama 5 mp vermiyor 3 mp gibi

oyun performansı harika
    bataryaya gelince ben gece takıyorum şarja sabah cıkarıyorum 10 dakika geçmeden %90 olmuş sonra oynuyorum arama yapıyorum internete giriyorum saat akşam 22ye geliyor bir bakıyorum şarza %73 nasıl oluyor bende anlamıyorum 2. günü bile zorluyorum..

oynadığım oyunlara gelince aslphalt 8 ,modern combat 5 ,six gun ,fıfa 2015 hiç kasmadan oynuyorum bir inceleme videosu yapmayı düşünüyorum ordan rahatça görebilirsiniz
    dostum whatsapp ve benzeri uygulamaların otomatik gelmemesi telefonun taskkilerini kullandığın için oluyor daha öncede yazdım bu konuyu otamatik hepsini kapatmak yerine hepsini sağa veya sola çekerek kapatırsan bildirimlerin gelmeye devam ettiğini göreceksin pil ve kamera konusundaki şikayetler ortak şikayetler (ben çok kötü olmadığını düşünüyorum ama batarya 3100 mah kapasitesini vermiyor kamerada 13mp kalitesini vermiyor ama çöpte değil ) pixel ve ışık sızması senin telefonunda olan bir problem bence hemen garantiye gönder çünkü bu bahsettiğin hatalar fabrikasyon hatası değişimini yaparlar büyük ihtimalle
  • Oto fokus ile sikinti yasayan hdr ozelligi ile ihtiyaci karsilayamayan kullanicilar camera zoom fx'i kurup ayarlardan focus mode bolumune gelip "click any where to auto focus and take photo" secenegini isaretleyip daha sonra all settings'e gelerek fx kismindan process fx at full resolution'i, shoting modes dan stable shot sensitvity degerini high yapmalarini ihtiyaca gore anti banding,night mode seceneklerini duzenlemelerini yada autoya cekmelerini tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zgrp -- 21 Ekim 2014; 7:09:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Victor Gaming Machine

Açıkçası bu telefonu kullanan biri olarak, Dr.Victor'un ve Chris Brown un yaptığı eleştirilere kesinlikle katılıyorum. Pil bence Android isletim sistemi ile optimize degil, stabil sekilde azalmiyor ama telefon günü kesinlikle çıkarmıyor diye de bir durum söz konusu bence değil. Aşağıdaki sorulara gelince;

Benim için de en önemlisi whatsapp ve evet problem oluyor. Task killerı kullanmazsam çalışıyor ama neden kullanmayalım?

Hayır tabiiki güzel birşey değil. Belki benim yanımda şarj aleti var ve tam perfomans ile saatlerce oyun oynayacağım. Kullanıcı istemediği halde neden böyle bir ayar default olarak olsunki? Power saving mode ile pilin hızlı deşarj olması aynı konu değil. Benim fikrim, doğrudur yanlııştır net birşey söyleyemem ama romu derleyen/derleten kişi bu pilin hızlı deşarj olması konusunu kısa yoldan çözmeye çalışmış gibi geliyor.

Evet zaten wireless açıkken yaşanıyor bu sorun ve bu zamana kadar kullandığım hiçbir telefonda böyle bir durum sözkonusu değildi. Arkaplan uygulamaları da açık değil, uygulama kaynaklı olsa hıızla düşüp sonra normale binmez, sürekli düşer. Optimizasyon üzerinde çalışılması sevindirici bir durum, umarım düzelir. Ben hangi durumda ne kadar pil harcadığımı bilmeliyim ki % şu kadar pil beni bu kadar idare eder diyebileyim. Arabanıza benzin alıyorsunuz, deponun %20'si hemen bitiyor ama sonra tüketim normale biniyor oh ne güzel diyebilir miyiz? Bu bir sorundur ve düzeltilmesi gerekir, iyi yanından falan bakmaya gerek yok.

Piranha Zen gerçekten güzel fotoğraf çekiyormuş, 1 sene S4 1.5 sene G2 kullanan birisi olarak piranhayı çok beğendim. U2 ise evet kameraya önem veren insanların tercih etmemesi gereken bir telefon malesef.

Telefon kutudan çıktığı an ekran koruyucuyu sökmüştüm, öneriniz için teşekkür ederim ve evet haklısınız ekran koruyucular hassasiyeti bir miktar da olsa azaltıyorlar. Belki de G2'nin hızına alıştığım için bana yavaş geliyor ama keşke iade etmek için kargoya vermeden bir video çekseydim. Belki yine bendeki telefona özgü bir sıkıntıdır ya da belki de beklentim G2'ye alıştıktan sonra biraz yüksekti diyebiliriz

Kimse zaten "bu telefon böyledir, böyle kullanmanız gerekir" demiyor da diyemez de. Ben kendi telefonumda olan problemleri yazdım, her telefonda olacak diye birşey yok elbette.

Bir arkadaş daha vardı mesajım silindi diyen ama madem öyle postlarımı ben silip 1 tanesini bırakıyorum. Yardımcı olmaya çalışıyor olabilirsiniz de hem sorunlar güncelleme ile çözülmedi hem de burada benim gibi mail gönderip cevap alamayan bir arkadaş daha var diye biliyorum. (Ana konuda yazmıştı)

Ben müşteri olarak sorunlarımı yazmışım ama zahmet edip de "iyaan bey güncelleme x ay sonra gelecek, üzerinde çalışıyoruz ve ölü pixel için telefonu bize gönderin, değişimini tamirini vs. yapalım" denilmedi. Forumda siz mesaj yazıyorsunuz ama firma resmi maili ile neden dönüş yapmıyor? Bu forumu bilmeyen bir U2 kullanıcısı da olabilirdim.

Ardı ardına yapıştırdığım postlarım konusunda (bazı kullanıcıların yorumlarına ve postların altına toplamda 6 veya 7 tane olması lazım) kendinizi müşteri yerine koyun. Telefonla arıyorsunuz oradan oraya yönlendiriliyorsunuz, zar zor yarım sonra bir muhattap buluyorsunuz ki o da Victor markası ile ilgilenen birisi değil. Yine de teşekkürler operasyon bölümündeki beyefendiye, en azından yardımcı olmaya çalıştı. İlgili kişilere mail atıyorsunuz, soru soruyorsunuz ama cevap alamıyorsunuz. Foruma yazıyoruz, sizler okuyorsunuz ama yine mailimize cevap gelmiyor. Bence normal bir davranış olarak sosyal medyadan dikkatinizi çekmeye çalışmaktan başka ne yapmamı bekliyordunuzki?

Uzun lafın kısası, birçok kişi de benimle hemfikir olacaktır, telefon kağıt üzerinde çok güçlü ama en önemli sıkıntısı yazılım. Sizler biz müşterilerin geribeslemelerine önem verirseniz hiçbir zaman kaybetmezsiniz ama mantığınız "alan alır, gerisi umrumuzda değil" olursa telefon piyasasında işiniz zor bilesiniz.

Bu arada madem firma ile resmi kanallardan görüşemiyoruz ve siz yardımcı olmak istiyorsunuz buradan son durumu size özetleyeyim. Telefonu kargo ile hepsiburada'ya gönderdim (daha doğrusu 2 gündür köy evinde olduğum için sabah arkadaşım teslim edecek). Telefonu değişim değil "iade" talebi ile yukarıdaki sıkıntılar yazılı şekilde gönderiyorum ama hepsiburada bir ihtimal tamir/değişim için size gönderebilir ve böylesi bir durumda iade konusunda mutabık kalırsak çok memnun olurum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iyaan -- 21 Ekim 2014; 0:44:19 >

• quote:

Orijinalden alıntı: serserim09

dostum whatsapp ve benzeri uygulamaların otomatik gelmemesi telefonun taskkilerini kullandığın için oluyor daha öncede yazdım bu konuyu otamatik hepsini kapatmak yerine hepsini sağa veya sola çekerek kapatırsan bildirimlerin gelmeye devam ettiğini göreceksin pil ve kamera konusundaki şikayetler ortak şikayetler (ben çok kötü olmadığını düşünüyorum ama batarya 3100 mah kapasitesini vermiyor kamerada 13mp kalitesini vermiyor ama çöpte değil ) pixel ve ışık sızması senin telefonunda olan bir problem bence hemen garantiye gönder çünkü bu bahsettiğin hatalar fabrikasyon hatası değişimini yaparlar büyük ihtimalle

Daha önce demiştiniz evet ve sizin sayenizde whatsapp kullanabilir olduk :) Tekrar teşekkürler.

Orijinalden alıntı: zgrp

Oto fokus ile sikinti yasayan hdr ozelligi ile ihtiyaci karsilayamayan kullanicilar camera zoom fx'i kurup ayarlardan focus mode bolumune gelip "click any where to auto focus and take photo" secenegini isaretleyip daha sonra all settings'e gelerek fx kismindan process fx at full resolution'i, shoting modes dan stable shot sensitvity degerini high yapmalarini ihtiyaca gore anti banding,night mode seceneklerini duzenlemelerini yada autoya cekmelerini tavsiye ederim.

Teşekkürler bilgiler için.
    ilk geldiği gün pil %29 geldi pili full bitirdim telefon kapandı akşam saat 8 de prize bir taktım sabah 8 kadar 12 saat boyunca şarj oldu yani pili komple açmış oldum ilk alan arkadaşlar varsa bunu yapsın daha sonradan yapınca işe yararmı bilemem ...

bu arada watsupp tan mesaj gelince bana uyarı geliyor bu olayda su ayarlardan hesaplara orda google hesabı var onun yanına watsupp hesabını eklerseniz bildirim geliyor telefon hakkında bir sıkıntısı olan bana mesajla ulaşabilir yardımcı olabilirim kamerası harika tabiki programlar sayesinde 13mp ötesine geçiyor...

Real racing 3 , Asphalt 8 , death trigger 2 vb böyle yüksek grafikli oyunları gösteren bi video çok iyi olur.

Orijinalden alıntı: krgzsmtx

arkadaşlar ben pilden aşırı memnunum cünkü 2. günün sonuna kadar yetiyor oyun olsun internette gezme olsun hiç boş durmuyorum ama
    ilk geldiği gün pil %29 geldi pili full bitirdim telefon kapandı akşam saat 8 de prize bir taktım sabah 8 kadar 12 saat boyunca şarj oldu yani pili komple açmış oldum ilk alan arkadaşlar varsa bunu yapsın daha sonradan yapınca işe yararmı bilemem ...

bu arada watsupp tan mesaj gelince bana uyarı geliyor bu olayda su ayarlardan hesaplara orda google hesabı var onun yanına watsupp hesabını eklerseniz bildirim geliyor telefon hakkında bir sıkıntısı olan bana mesajla ulaşabilir yardımcı olabilirim kamerası harika tabiki programlar sayesinde 13mp ötesine geçiyor...

Teşekkürler bilgiler için.
    Ryzen 9 5950X || Msi MPG Coreliquid K360 || MSI MEG B550 Unify || Crucial Balistix 4x16GB || MSI GTX 1660 LOKUM || PNY CS3030 Nvme || Sandisk 1TB SSD || WD Red Pro 6TB || FSP Aurum PT 1200W || Cooler Master SL600M
    Eski Kullanıcı Adı : Chris Brown
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.