Şimdi Ara

Victor P503S Slim i7 4710HQ GTX 970M İncelemesi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
0
Favori
5.312
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 4710 hq mu yoksa mq mu ? bu konuda ve victor sitesindeki sayfanın genel bölümünde hq yazarken konfigüre bölümünde mq işlemci yazıyor. ayrıca fiyat gerçekten 3400-3500 bandına inmeli. onun dışında teknik olarak ve kasa olarak çok güzel cihaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sroad

4710 hq mu yoksa mq mu ? bu konuda ve victor sitesindeki sayfanın genel bölümünde hq yazarken konfigüre bölümünde mq işlemci yazıyor. ayrıca fiyat gerçekten 3400-3500 bandına inmeli. onun dışında teknik olarak ve kasa olarak çok güzel cihaz.

Sanırım ürün sayfasını adım adım düzeltiyorlar. Özelleştirme bölümünde HQ olarak düzeltilmiş. Sabah 2. Disk seçeneği yoktu, şimdi eklenmiş ancak hala M.2 sata diskler için seçenek yok.

Örneğin 1 TB disk seçildiğinde 2. disk kısmı kapanması lazım. Yada diskler kaç mm yazması lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcgoktug -- 25 Kasım 2014; 15:30:15 >
  • sroad kullanıcısına yanıt
    En güzel açıklama bu video'da

• mcgoktug kullanıcısına yanıt
    evet kontrol ettim işlemci bilgisi düzeltilmiş fakat diskler hala aynı. videoyu da birazdan izleyeceğim.
  • İnceleme için teşekkürler.

Ürüne tek kelimeyle bayıldım. Elimde şuan iş istasyonu olan model var ama bütçeyi biraz toplayıp bu ürünü direk almak istiyorum. Tam benim ihtiyaçlarımı karşılayacak cinsten olmuş. Tasarımı özellikle çok beğendim ne çok karışık ne de çok sade.
  • Standart TN panel yerine(AUO B156HTN03.6) siz ürününüzde IPS Panel kullanıyorsunuz. Ekran panelinin tam model numarasını paylaşmanız mümkün müdür?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcgoktug -- 30 Kasım 2014; 15:16:08 >
  • Merhaba. Perpadaki yerinize gelip 9 taksitle elden alışveriş yaparak P503S Slim almamız münkün mü ? Türkçe klavyeli modeller ne zaman gelecek acaba ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Le Citoyen

Bendeki g701 ile değiştirir misiniz ? Çok temiz kafa kafaya takas yaparım.

G701 alalı 2 ay oluyor, bu fiyata bu ürünü görünce iyi sövdüm kendime. Bekler bunu alrdım lan, gtx 970m-4710HQ için 800-900 daha fazla verirdim kesinlikle. Alacağın olsun zalım Victor, kütük gibi g701 elimde kaldı şimdi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kütük gibi değil ya :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: Victor Gaming Machine

Kütük gibi değil ya :(

G701 çantanın içindeyken, çantayı bana uzatmasını istediğim herkes "al eline kalın bir şey vereyim, hadi sırtına kalın bir şeyler al" nev'inden seviyesiz espriler yapıyor. G701 yüzünden arkadaşımın dudağını patlattım, daha ne olsun. Kalımlığından, kabalığından iğrendim cihazın; nette daha kibar duruyordu halbuki fotoğraflarında. Cayma hakkı sürecinde cihazı kutusundan çıkarmak harici pek bi atraksiyon yapamadığımdan fark edemedim tabi bu şekilsizliği.
    Not: Ayrıyetten benim aldığım sıralarda alan arkadaşların laptoplarının üzerinde sadece kuru bir " Victor" yazısı var (benimkinde onu bile 7-10* derece yamuk yapıştırmışsınız) sadece. Ne amblem ne gaming machine. Hey babam be, 4200 lira civarı olur dediğiniz cihazları 3500 kağıttan piyasaya sürdünüz birde. Size Ofsayt Osmandan gelsin "bu da mı gol değil be hakim bey"

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hakimichi-kun -- 4 Aralık 2014; 20:19:23 >

• Victor Gaming Machine kullanıcısına yanıt
    Geçen perpadaki yerinize gelmiştim ama siz çıkmıştınız ondan soramadım ,ürünü inceleyip çıktım sağolsun yardımcı olan arkadaşta iyi ilgilendi.
    Birkaç sorum var. 1 120 lik ssd + 2 120 lik m.2sata ssd (yükseltme kampanyası ile) ile almayı düşünüyorum , msatalar ne zaman eklenebilecek?

860m li metal kasalı ve hafif bir cihaz gelicek mi yakın zamanda ?
  • Hakimichi-kun kullanıcısına yanıt
    hocam 4200 lira ne zaman dendi ben hiç hatırlamıyorum hep 3500 civarlarında olacak dendi ki ssd + çanta falan ekleyince yine 4000 civarına geliyor 503s, p503 ve p703 gibi modeller.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sroad

hocam 4200 lira ne zaman dendi ben hiç hatırlamıyorum hep 3500 civarlarında olacak dendi ki ssd + çanta falan ekleyince yine 4000 civarına geliyor 503s, p503 ve p703 gibi modeller.

Eski konularda çok soran oldu, tam benim laptop aradığım dönemdi; forumda i5li modellerin dahi 4000 küsür liradan gireceğini belirtti yetkili arkadaş. Bende ulan i7li G701 ile i7li yeni seriler arası minimum 1600-1700 kağıt fark olacak diye yanaşmadım ve g701 sipariş ettim. Cihazda ne amblem var ne başka bişi, arkada 7-10 derece kadar yamuk yapıştırılmış bir viktor yazısı ve f11-f12 leri yine hafif ivmeli olarak geldi. Tamam custom notebooklarda klavyede bu tarz ufak sıkıntılar olabilir. Fiyatıda uygundu tamam dedik, sineye çektik lakin bu kadar klas ve hafif ve ince olan p503s i 3500e görünce contalarım attı. Bileydim 1,5 ay bekler bunu sipariş ederdim

• quote:

Orijinalden alıntı: veysel93

Geçen perpadaki yerinize gelmiştim ama siz çıkmıştınız ondan soramadım ,ürünü inceleyip çıktım sağolsun yardımcı olan arkadaşta iyi ilgilendi.
    Birkaç sorum var. 1 120 lik ssd + 2 120 lik m.2sata ssd (yükseltme kampanyası ile) ile almayı düşünüyorum , msatalar ne zaman eklenebilecek?

M.2 SSD ler konusunda Crucial'in bağlıyızı. Bize yukleme yapabildiklerinde alacagiz. M.2 yi standart stok olarak bulundurmadiklarından maalesef beklemek zorundayiz.
    860M li metal kasalı daha hafif bir cihaz şu an için gözükmüyor.

Ayrıca G701 i de kullanmış biri olarak o makinaya gerçekten çok haksızlık edildiğini düşünüyorum. Bence harika genişletme opsiyonları olan fiyat/performans dengesi çok iyi bir makine. MSI GE60, Lenovo Y510P gibi cihazlardan çok farklı bir yükseklikte değil ama soğutma performansı çok daha iyi, fiyatı çok daha iyi. Gördüğüm en iyi LED ekranlardan birine sahip. Piyasada ileride hem işlemcisini değiştirebileceğiniz, hem 3ncü bellek ile 24GB 'a yükseltebileceğiniz, 2 adet disk takabileceğiniz hangi makina var? Üstelik soğutma kapasitesi de çok çok iyi. Al bir i5 4200M bak keyfine, oyna oyununu High+ Ultra ayarlarda Full HD de tarzında bir makine. Hem ısınmasın, hem ince olsun, hem ekonomik olsun, hem iyi genişleme olanakları olsun bir makine 3600TL diğeri 2450TL arada 1150TL %50 fark var neredeyse.

• quote:

Orijinalden alıntı: Victor Gaming Machine

quote:

Orijinalden alıntı: veysel93

M.2 SSD ler konusunda Crucial'in bağlıyızı. Bize yukleme yapabildiklerinde alacagiz. M.2 yi standart stok olarak bulundurmadiklarından maalesef beklemek zorundayiz.
    860M li metal kasalı daha hafif bir cihaz şu an için gözükmüyor.

Ayrıca G701 i de kullanmış biri olarak o makinaya gerçekten çok haksızlık edildiğini düşünüyorum. Bence harika genişletme opsiyonları olan fiyat/performans dengesi çok iyi bir makine. MSI GE60, Lenovo Y510P gibi cihazlardan çok farklı bir yükseklikte değil ama soğutma performansı çok daha iyi, fiyatı çok daha iyi. Gördüğüm en iyi LED ekranlardan birine sahip. Piyasada ileride hem işlemcisini değiştirebileceğiniz, hem 3ncü bellek ile 24GB 'a yükseltebileceğiniz, 2 adet disk takabileceğiniz hangi makina var? Üstelik soğutma kapasitesi de çok çok iyi. Al bir i5 4200M bak keyfine, oyna oyununu High+ Ultra ayarlarda Full HD de tarzında bir makine. Hem ısınmasın, hem ince olsun, hem ekonomik olsun, hem iyi genişleme olanakları olsun bir makine 3600TL diğeri 2450TL arada 1150TL %50 fark var neredeyse.

Ben 2800 lük bir konfigürasyonla aldım g701i, yinede işimi tam olarak görmüyor. Kasada çirkin hacı, ne dersen de o msi lenovo ların kasaları daha ince ve hafif. Normalde bir üst segment alacaktım lakin hem gtx870 li p502nin albenisi olmaması, yeni serilerinde 4000 küsürden çıkacak şekilde lanse edilmesi beni g701e itti.

• Merhaba, geçen hafta ürünü temin ettim (P503S) şöyle bir sıkıntım var. Uefiyi açarak windows 7 kurmak istedim ama buna izin vermiyor anladığım kadarıyla internetdeki yöntemlerden denemediğim kalmadı sanırım. teknik servise de mail gönderdim ama geri dönüş olmadı uefiyi kapatarak formatlamak istediğimde ise M.2 ssdleri (raid0) görmeme gibi bir sorunla karşılaşıyorum. Elimde iki adet windows 7 bir adet de windows 8 iso var sorun bendeki isolardan kaynaklanıyor desem değil. Sizden kaynaklanıyor desem windows 8 kurdum ve 10 saniye gibi bir sürede açılıyor. Konu ile ilgili bilginiz var mı ve ya deneme şansınız? Usb bellekten kurulum yapıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 16F84A

Merhaba, geçen hafta ürünü temin ettim (P503S) şöyle bir sıkıntım var. Uefiyi açarak windows 7 kurmak istedim ama buna izin vermiyor anladığım kadarıyla internetdeki yöntemlerden denemediğim kalmadı sanırım. teknik servise de mail gönderdim ama geri dönüş olmadı uefiyi kapatarak formatlamak istediğimde ise M.2 ssdleri (raid0) görmeme gibi bir sorunla karşılaşıyorum. Elimde iki adet windows 7 bir adet de windows 8 iso var sorun bendeki isolardan kaynaklanıyor desem değil. Sizden kaynaklanıyor desem windows 8 kurdum ve 10 saniye gibi bir sürede açılıyor. Konu ile ilgili bilginiz var mı ve ya deneme şansınız? Usb bellekten kurulum yapıyorum.

Aynı uefi sıkıntısını g701de yaşadım. Diskten kurulum yapıp geçtim. Ne denediysem işe yaramamıştı

• quote:

Orijinalden alıntı: Hakimichi-kun

quote:

Orijinalden alıntı: 16F84A

Merhaba, geçen hafta ürünü temin ettim (P503S) şöyle bir sıkıntım var. Uefiyi açarak windows 7 kurmak istedim ama buna izin vermiyor anladığım kadarıyla internetdeki yöntemlerden denemediğim kalmadı sanırım. teknik servise de mail gönderdim ama geri dönüş olmadı uefiyi kapatarak formatlamak istediğimde ise M.2 ssdleri (raid0) görmeme gibi bir sorunla karşılaşıyorum. Elimde iki adet windows 7 bir adet de windows 8 iso var sorun bendeki isolardan kaynaklanıyor desem değil. Sizden kaynaklanıyor desem windows 8 kurdum ve 10 saniye gibi bir sürede açılıyor. Konu ile ilgili bilginiz var mı ve ya deneme şansınız? Usb bellekten kurulum yapıyorum.

Aynı uefi sıkıntısını g701de yaşadım. Diskten kurulum yapıp geçtim. Ne denediysem işe yaramamıştı

Ben uefi kurdum g701'e.. Sorun olmadı.. Kullandığınız iso sorunlu olabilir mi ki?

Hee bi de kullandığınız flash bellek de sıkıntı çıkarabiliyor. Ben aynı iso'yu bi flashtan (bi kaç kez baştan denedim) yükleyemedim farklı bi flash ile hallettim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi srvngrc -- 18 Aralık 2014; 17:32:55 >

• Üründe dvd/bluray disk namına bir şey yok hadi onu geçtim şu an kullandığım pcde de yok sadece denemek için bir tane bulundurmak lazımmış demek ki
  • Bu urunu kullanan arkadaşlar,artı eksi yönleri nedir. Kasa kalitesi özellikle ekran kalitesi nasıl bılgı verebılırmısıniz

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.