Şimdi Ara

Vice City: Bittide benmi farkında deilim:) (BITTI) (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
0
Favori
1.568
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • level dergisi bu ay hidden packetlerin yerini gösteren bi harita vermiş öoook ii ya oyun %93 bitti
  • Onun da görevini yaptım.. Arabaları çatır çutur buldum.Yarışlara girip hepsinden 1st olarak çıktım..

Ancak şu Vance bir türlü arayıp da kozlarıımzı paylaştırtmadı..Günlük para kazanma olayın felan girdim şimdi de 3500000küsur kazandım..Hep yerlerimin logoları var ortada..Hiç görev yeri yok be..
  • Abi satın alıp ta görevini yaptığın bütün yerlerden para kazanıyo musun. Eğer kazanıyosan ve striptiz barı da aldıysan, etrafta biraz dolaş yaya olarak mutlaka telefon çalacaktır. Saygılar...
  • araba galerisindeki görevler oyunun bitmesi için zorunlu değil..sadece kazandığın para artıyor..toplam 12 tame mülk var edinilecek o kadar..
  • 12 değil 15 tane var zaten stats bölümündede yazıyor..[cptn]<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by the engine</i>
    <br />araba galerisindeki görevler oyunun bitmesi için zorunlu değil..sadece kazandığın para artıyor..toplam 12 tame mülk var edinilecek o kadar..
    <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
  • the engine arkadaşım yanılıyosun, araba galerisindeki ilk listeyi tamamlamazsan oradan para kazanamıyorsun. Dolayısıyla oyun bitmiyor. Satın aldığın görevi olan her yerden para kazanmak gerekli aksi taktirde o bölümü geçmiş sayılmıyosun. Saygılar...
  • print hede hodo:: ya beyLer print hede hodo midir nedir bunu ben satın amlmadım bu nerededir biLern varsa bana yazsın...
    ŞamPiYoN Ts
  • Togepi pm attım bana yolla save ok.

''Toplum diye bir şey yok, varsa da ilgim yok.''
  • Ve nihayet bende bitirdim gerçekten çok şahane bitiyo oyunun sonu...
    The story is about this guy named Dumbledore Calrissian who needs to return The Ring back to Mordor.
  • kardeş sen şehrin altını üstüne getir tamam da onu kolay kolay bulacağını hiç sanmıyorum hehehh....
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.