Şimdi Ara

Viber Aktivasyon Mesajı gelmiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
17.007
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar viber daha önce kullandım aynı telefonda aram özelliği olmadığı için sildim şimdi tekar yükledim bu özellik gelince falak bir türlü akivasyon mesajı gelmiyor tanıdığın numarasını yazdım ona gitti mesaj ama bir türlü bana gelmedi 60 saniye içinde gelmezse tıklayın tarzı bir şey vardı ona bastım oda aramadı. Yardımcı olursanız sevinirim.



  • bendede aynı durum söz konusu. iphone kullanırken bende de vardı viber. ancak şimdi sony aldım yüklüyorum kod gelmiyor sürekli hata geliyor. ne yapmam gerek?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: rainblackk

    Merhaba arkadaşlar viber daha önce kullandım aynı telefonda aram özelliği olmadığı için sildim şimdi tekar yükledim bu özellik gelince falak bir türlü akivasyon mesajı gelmiyor tanıdığın numarasını yazdım ona gitti mesaj ama bir türlü bana gelmedi 60 saniye içinde gelmezse tıklayın tarzı bir şey vardı ona bastım oda aramadı. Yardımcı olursanız sevinirim.

    9999 bunu bı denermısın dostum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yok hocam olmadı benim anlamadığım oraya arkadaşlarımın numaralarını yazıyorum oluyor fakat benimkini yazınca olmuyor. Telefonu sıfırladım yine olmadı ayrıca acaba turkcell ile ilgili bir şeymi.
    not: blackberry pişmanlıktır



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rainblackk -- 9 Mayıs 2013; 16:16:04 >
  • Bılgı ve reklam mesajı kapatınca gelmeıyor dıye bılıyorum ayrıca sım kart yenı aldın veya degıstırdıysen ılk 3 gun gelmıyor olarak bılıyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Banada gelmiyor kod

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Operatörlere göre değişen bir durum aslın da ama bir de alternatif çözüm var;

    Hattınızı eski nesil bir telefona takıp, akıllı telefonunuza uygulama kurulumu wi-fi üzerinden yapın ve akılsız (!) telefona gelen şifreyi diğer platforma girin. Neden ve nasıl bilmiyorum ama benzer sorunları yaşadığım da hattımı akıllı tel'den çıkartıp eski bir telefona taktığım da bu sorunu daima aşmışımdır,patır patır düşüyor şifreler...
  • hortlattığım için özür dilerim ama çözüm buldum

    beyler şimdi galaxy gibi android telefonlarda viber güçlük çekiyor anladığım kadarıyla ilk önce kod gelecek diye mesaj geliyor sonra 2-3 dakika bekleyi numara yazp geri tuşuna basıp aynıma ekranına gelip tekrar yazıyoruz ve devam diyoruz hayırlı olsun bende oldu.
  • Bugün yüklemek istedim bende doğrudan error verip hiç göndermiyor. Önce telefonda kullandığım black list yazılımındandır diye düşündüm. Çünkü daha önce benim engellemediğim ve bana gelmesi gereken sms'leride engellemişti. Cins bi program :) Onu silince düzelir belki diye düşündüm ama oda olmadı. Viber'i acil olarak yüklemem geriyor ( Kız meselesi )

    Aynı sorunu yaşayan varmı ve çözümü varmı arkadaşlar ?
  • benmde aynı sorunum avr viberi yükledim(eski ersion) numaramı giriyorum EROR VERİYOR

    not: tel t20



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nicolai Tesla -- 12 Ekim 2014; 12:40:38 >
  • @Nicolai Tesla

    Ben interentten viber afk diye aratıp indirdim ve sorunsuz olarak kullanıyorum şuan. Sizde öyle deneyin büyük ihtimal olacaktır. Sanırım versiyon farklılığından kaynaklanıyor bu problem.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.