Şimdi Ara

VIATech Andromeda X6 nasil bilirsiniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
799
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar kullanan biri + - lerini paylasirmi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• up yahu nebicim bura

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • xperia z bozulunca idareten aldım ucuz nokia alacagıma. telefon güzel ama ekran pikseli cok düşük. küçükmüşte sanki sonradan büyütülmüş gibi duruyor. birde üzerinde ki android sade android. çin mallarında ki nin aynısı. performansı iyi. kamerası otofokussuz 5mp 3gs ile aynı çekiyor. kasası ele oturusu garip derecede güzel. arka kapak çok zor açılıyor. bilginize.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tolgahandevrim

xperia z bozulunca idareten aldım ucuz nokia alacagıma. telefon güzel ama ekran pikseli cok düşük. küçükmüşte sanki sonradan büyütülmüş gibi duruyor. birde üzerinde ki android sade android. çin mallarında ki nin aynısı. performansı iyi. kamerası otofokussuz 5mp 3gs ile aynı çekiyor. kasası ele oturusu garip derecede güzel. arka kapak çok zor açılıyor. bilginize.

hocam sagaolun da artik almaktan vazgectim yine ekran goruntusunu koyabilir misiniz merak ettimde

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • tolgahandevrim kullanıcısına yanıt
    telefonu mayıs ayının başında aldım.arka kapak zor açılmıyor aslında.açma kapama tuşunun altında açmak için bir yer var oradan değil de karşıdaki ses tuşlarının ordan açarsanız çok rahat açılıyor.kamerası çok iyi değil ama b612 retrica gibi programlarla işimi görüyor.hızı da fena değil.pikseli de benim için yeterli fakat ram rçekten çok düşük.bende bunun için kendimce bir şeyler yaptım.kullanmadığım uygulamalar (google play kitaplar,gazetelik gibi uygulamaları telefonuma format atıp güncellemelerini yapmadım.bu sayede biraz daha yer açıldı.)ikinci bir eksisi de şarjının gerçekten çok çabuk bitmesi.sabah okula gitmeden bir kez gelince bir kez ve gece de bir kez günde üç kez şarj ediyorum.bundan önce g2 kullanıyordum onda da benzer sorunlarla karşılaştım şarj konusunda.belki de sorun bendedir.bilemiycembenim gibi telefonunu her fırsatta düşüren biri için kılıf bulunamaması kötü olmuş.allah rızası için bulan biri varsa haber versin fiyatı önemli değil.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.